14 rezultatų ieškant "nedideliu"

Minkštas meduolis

Medus pavirinamas ir atvėsinamas. Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilamas rūgusis pienas (arba sudedama ištrinta varškė), giretinė, prieskoniai, soda, išmaišyta su nedideliu kiekiu rūgštaus vandens, ir miltai. Tešla gerai išplakama, ji turi būti geros rūgščios grietinės tiršt..

Recepto vertinimas: 0

Jogurtinis tortas su braškėmis

Su šakute sutrynti braškes ir maišyti tol kol pasidarys vienalytė masė, įdėti cukrų ir dalį apelsinų sulčių ir kaitinti kol užvirs. Nuimti nuo ugnies ir leisti masei atvėsti. Į likusias apelsinų sultis supilti želatiną, maišyti, turėtų ištirpti. Ištirpusią želatiną ma..

Recepto vertinimas: 3

Vištiena su jogurtu

Vištienos krūtinėlę supjaustyti siauromis juostelėmis. Smulkiai sutarkuoti svogūną, česnaką ir imbierą ir masę atskiesti nedideliu kiekiu vandens iki grietinės konsistencijos. Į gautą masę supilti jogurtą, vyno actą, smulkiomis juostelėmis supjaustytas paprikų ankštis, pagardint..

Recepto vertinimas: 0

Senoviškos vaisių salotos

Į vandenį įberkite cukraus ir užvirkite. Leiskite ataušti. Supilkite punšą/likerį. Inde sumaišykite vaisius. Ant jų pilkite paruoštą skystį. Galima patiekti kartu su nedideliu kiekiu lengvai plaktos grietinėlės. ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės - migdolų šarlota

Biskvitas Įkaitinti orkaitę iki 170C. Skardą ir išardomą torto formą (20cm) iškloti kepimo popieriumi. Baltymus išplakti su vyno akmeniu nedideliu greičiu, kol susidarys putos, palaipsniui pilant pusę cukraus. Padidinti greitį ir plakti baltymus iki standumo. Trynius išplakti su li..

Recepto vertinimas: 2

Minkštas meduolis

Medus pavirinamas ir atvėsinamas. Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilamas rūgusis pienas (arba sudedama ištrinta varškė), grietinė, prieskoniai, soda, išmaišyta su nedideliu kiekiu rūgštaus vandens, ir miltai. Tešla gerai išplakama, ji turi būti geros rūgščios grietinės tirš..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Barbė"

Formą iškloti sviestiniu popieriumi ir jame apibrėžti du 19 cm skersmens apskritimus. 2 baltymus suplakti su 1 šaukštu vandens, vaniliniu cukrumi ir 60 g cukraus. Sudėti trynius, kepimo miltelius ir miltus bei krakmolą ir viską sumaišyti. Konditerinį švirkštą pritraukti masės ir pri..

Recepto vertinimas: 4

Tradicinis tortas

Baltymus suplakti kartu su 100 g cukraus. Sumaišyti su tryniais, miltais ir krakmolu bei kepimo milteliais. Tešla iškloti tortinės dugną. Kepti 25 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Želatiną užpilti nedideliu kiekiu vandens. Kai išbrinks, pakaitinti, kad visa ištirptų. Sūrel..

Recepto vertinimas: 0

Bezė pyragas su braškėmis

Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. Įmaišyti cukrų. Šaltą sviestą supjaustyti gabalėliais ir paskirstyti tarp miltų. Sviestą kapoti peiliu. Įdėti 2 trynius, įberti druskos, supilti romą, grietinę arba vyną. Viską atsargiai išmaišyti šakute. Šaltomis rankomis greitai..

Recepto vertinimas: 4

Tortas „Tiramisu“ su kiviais

Orkaitę įkaitinti iki 200-220°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius išplakti iki purios masės. Persijoti cukraus pudrą ir po truputį suberti į trynių masę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai išmaišyti su trynių mase. Ant kiaušinių mas..

Recepto vertinimas: 1

Braškių desertas su vyno padažu

Braškes nuplauname ir perrenkame. Užverdame vyną su cukrumi (2 valg. š. cukraus palikti grietinėlei pasaldinti) ir jame apverdame braškes. Tuomet uogas išgriebiame, o į vyną suberiame citrinos žievelę, cinamoną ir su nedideliu vandens kiekiu sumaišytą krakmolą. Kai padažas užverda..

Recepto vertinimas: 0

SŪRIO VYNIOTINIS

Suri smulkiai supjaustyti, sudeti ant celofanines pleveles, susukti, suristi ir palaikyti verdanciam vandeny 2-3 min.. Issilydziusi suri iskocioti kuo ploniau (kaip tesla virtinukams). Ant surio deti paruosta idara: zuvies (susmulkinti karstai rukyta zuvi, svoguna, kietai virtus kiausinius. Viska ge..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kiaulienos kumpis su kariu

Kumpi itriname druska, pipirais, kariu,mesos prieskoniais. Ant jo dedame stambiai supjaustytus cesnakus, svoguno pusziedzius. Kumpi sulenkiame, kad cesnakai butu kaip idaras, 3-4 kartus perrisame siulu. Apkepame keptuveje su nedideliu kiekiu aliejaus. Tada dedame i troskintuva supjaustyta morka, kum..

Recepto vertinimas: 4

GRYBAI DREBUČIUOSE

Zelatina isbrinkiname ir pakaitiname, iberiame druskos, pipiru. Konservuotus pievagrybius supjaustome griezineliais. Is papriku ispjaustome ornamentus patiekalui puosti. Juos isdeliojame ant indo dugno, uzpilame siek tiek pasiruostu drebuciu ir paliekame, kad sustingtu. Kai sustingsta, dedame 1 sluo..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: nedideliu