16 rezultatų ieškant "nedideliu"

Senoviškos vaisių salotos

Į vandenį įberkite cukraus ir užvirkite. Leiskite ataušti. Supilkite punšą/likerį. Inde sumaišykite vaisius. Ant jų pilkite paruoštą skystį. Galima patiekti kartu su nedideliu kiekiu lengvai plaktos grietinėlės. ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės - migdolų šarlota

Biskvitas Įkaitinti orkaitę iki 170C. Skardą ir išardomą torto formą (20cm) iškloti kepimo popieriumi. Baltymus išplakti su vyno akmeniu nedideliu greičiu, kol susidarys putos, palaipsniui pilant pusę cukraus. Padidinti greitį ir plakti baltymus iki standumo. Trynius išplakti su li..

Recepto vertinimas: 2

Tradicinis tortas

Baltymus suplakti kartu su 100 g cukraus. Sumaišyti su tryniais, miltais ir krakmolu bei kepimo milteliais. Tešla iškloti tortinės dugną. Kepti 25 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Želatiną užpilti nedideliu kiekiu vandens. Kai išbrinks, pakaitinti, kad visa ištirptų. Sūrel..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštiniai su lašiša

Nupjauname duonos pluteles. Jos riekeles iš abiejų pusių pakepame įkaitintame svieste. Ataušiname. Želatiną užpilame nedideliu kiekiu vandens ir išbrinkiname. Lašišą aštriu peiliu supjaustome dailiais vienodo dydžio griežinėliais. Juos gražiai sudedame ant duonos riekučių. Žela..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su grybais

Grybus užpilame nedideliu kiekiu šilto virinto vandens ir pamirkome pusvalandį. Grybus išgriebiame, nuvarviname, susmulkiname. 30g. sviesto įkaitiname keptuvėje, supilame brendį, sudedame grybus ir, nustatę silpną kaitrą, pridengą troškiname 25 minutes. Paruošiame bešamelio padažą...

Recepto vertinimas: 5

Tortas „Tiramisu“ su kiviais

Orkaitę įkaitinti iki 200-220°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius išplakti iki purios masės. Persijoti cukraus pudrą ir po truputį suberti į trynių masę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai išmaišyti su trynių mase. Ant kiaušinių mas..

Recepto vertinimas: 1

Sluoksniuotos tešlos trikampiai su krabų kremu

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Sluoksniuotos tešlos lakštus perpjauti skersai pusiau ir kiekvieną kvadratą padalyti į du trikampius. Juos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepti tryniu, išplaktu su nedideliu kiekiu vandens. Trikampius kepti 12-15 min., iške..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitiniai - jogurtiniai bokšteliai su kiviais ir avietėmis

Orkaitę įkaitinti iki 200-225°C temperatūros. Nutarkuoti citrinos žievelę. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir su 2 šaukštais šalto vandens elektriniu maišikliu didžiausiu greičiu išplakti iki standžių putų. Plakant po truputį suberti 80 g cukraus bei pusę tarkuotos žie..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės tešlos pyragėliai su vyšniomis

Miltus dubenėlyje gerai sumaišyti su sausomis mielėmis. Sudėti kitus tešlai skirtus produktus ir elektriniu maišikliu viską suminkyti į vientisą tešlą. Jei tešla labai lipni, įberti dar truputį miltų. Tešlą apie 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Tešlos tūris turi p..

Recepto vertinimas: 5

Drezdeno kiaušinių pyragas

Tešlai miltus persijoti į dubenėlį. Kauburėlyje šaukštu padaryti įdubimą. Mieles sumaišyti su nedideliu kiekiu cukraus bei 75 ml drungno pieno, pilti į įdubimą ir, įbėrus truputį miltų, padaryti įmaišalą. Jį pabarstyti miltais. Įmaišalą palaikyti 10 min., kad pakiltų, tada..

Recepto vertinimas: 2

Keptas kiaulienos kumpis su kariu

Kumpi itriname druska, pipirais, kariu,mesos prieskoniais. Ant jo dedame stambiai supjaustytus cesnakus, svoguno pusziedzius. Kumpi sulenkiame, kad cesnakai butu kaip idaras, 3-4 kartus perrisame siulu. Apkepame keptuveje su nedideliu kiekiu aliejaus. Tada dedame i troskintuva supjaustyta morka, kum..

Recepto vertinimas: 4

GRYBAI DREBUČIUOSE

Zelatina isbrinkiname ir pakaitiname, iberiame druskos, pipiru. Konservuotus pievagrybius supjaustome griezineliais. Is papriku ispjaustome ornamentus patiekalui puosti. Juos isdeliojame ant indo dugno, uzpilame siek tiek pasiruostu drebuciu ir paliekame, kad sustingtu. Kai sustingsta, dedame 1 sluo..

Recepto vertinimas: 0

MANŲ KUKULIAI SU VYŠNIŲ PADAŽU

I puoda sudedame vysnias, ipilame 2 stiklines vandens, suberiame cukru, cinamona, citrinos zieveles ir verdame 5 minutes. Krakmola sumaisome su nedideliu kiekiu vandens, supilame i vysniu padaza ir maisydami kaitiname, kol padazas sutirstes. I piena sudedame sviesta, iberiame druskos, cukraus, vanil..

Recepto vertinimas: 5

Mėlynių džemas su nedideliu cukraus kiekiu

Svarias melynes suberti i emaliuota inda, uzpilti cukrumi ir ant silpnos ugnies virti 20 min. Karsta dzema supilti i svarius stiklainius ir sterilizuoti 0,5 l talpos stiklainius 10 min., 1 l talpos - 15 min. Uzdaryti metaliniais dangteliais...

Recepto vertinimas: 0

Trintos mėlynės su nedideliu cukraus kiekiu

Perrinktas melynes labai gerai nuplauti tekancio vandens srove. Paskutini karta perplauti saltu virintu vandeniu. Vandeniui gerai nutekejus, uogas mediniu saukstu lengvai sutraiskyti, kad pasizeistu tik odele. Tai lengviau padaryti traiskant nedidelemis porcijomis emaliuotame puode arba kiaurasamtyj..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliniai sausainiukai

Obuolius reikia nuvalyti t.y nulupti ir išimti sėklas, paskui supjaustyti į nelabai stambias skilteles. Na, jei obuoliai dideli tai bus iš vieno kokių 15 skiltelių. Taip juos supjausčius užpilkite cukrumi ir cinamonu ir palikite 5 min pastoveti. Tešla: Sviestas turi būti sušalęs, nes jį..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: nedideliu