Šaltibarščiai

Ingridientai:

0,5 l marinuotų burokėlių
2 kietai virti kiaušiniai
1 nedidelis agurkas
1l pieno
1 l kefyro (geriau šaltibarščių kefyro)
saujelė svogūnų laiškų
krapų
druskos

Pieną, kefyrą, marinuotus burokėlius supylame į puodą ar didelį dubenį. Nuluptus kiaušinius, agurką, svogūnų laiškus smulkiai supjaustome ir taip pat sudedame į puodą. Druskos įdedame pagal skonį . Pabarstome krapais. Šaltibarščius skanu valgyti su karštomis virtomis bulvėmis.
Skanaus

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!