9 rezultatų ieškant "muskatais"

Pertrinta morkų sriuba

Nuskustas morkas supjaustyti plonais griežinėliais ir 10 minučių virti vištienos sultinyje. Nuluptus svogūnus supjaustyti smulkiais kubeliais, patroškinti svieste, kol suminkštės. Iš sultinio graibštu išgriebti morkas. Nuovirą pagardinti krapų šakelėmis, lauro lapeliu, svogūnais ir..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su brokoliais

Lašišą pasūdyti, pabarstyti pipirais. Citriną supjaustyti plonais griežinėliais. Grietinę maišyti su garstyčiomis ir žiupsneliu cukraus. Brokolius susmulkinti, užpilti verdančiu vandeniu ir po 2-3 minučių nuvarvinti. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti svieste. Paskui sudėt..

Recepto vertinimas: 0

Omletas su vištiena

Vištienos filė supjaustome nedideliais plonais gabaliukais ir pakepiname šaukšte aliejaus. Pasūdome ir pabarstome pipirais. Pievagrybius ir porus nuvalome, nuplauname ir smulkiai supjaustome. Svogūną ir morkas nulupame ir supjaustome kubeliais. Sudedame į keptuvę ir troškiname su trupuč..

Recepto vertinimas: 0

Svogūninis pyragas

Porus nuvalome ir, pašaline kietus lapus, supjaustome žiedais. Svogūną supjaustome smulkiai, o kumpį - juostelėmis. Porus ir svogūnus patroškiname svieste. Įpilame baltojo vyno, nustatome mažą kaitrą ir maišydami troškiname 5-10 minučių (skysčio turėtų beveik nelikti). Įmaišom..

Recepto vertinimas: 5

Paprikų užkandis

Nuplautas paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklalizdžius. Paruoškite įdarą: brokolius 5 min. patroškinkite grietinėlėje. Išgriebusi nuvarvinkite ir pertrinkite per sietelį, (muškite kiaušinius, suberkite sūrį, pasūdykite, pagardinkite pipirais, muskatais ir išplakite elektrin..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos apkepas

Paprikas perpjauname per pusę, išvalome ir supjaustome kubeliais. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus ir pakepiname jautienos faršą. Kai mėsa šiek tiek apskrunda, sudedame kubeliais supjaustytas paprikas ir grūstą česnaką. Pakepiname dar apie 3 minutes. Paruoštą mėsą pasūdome..

Recepto vertinimas: 0

Briuselio kopūstų salotos

Briuselio kopustus isverdame pasudytame vandenyje. Atvesiname. Stambiai supjaustome morka ir obuoli, sumaisome su grietine ir majonezu, paskaniname druska, pipirais, muskatais. Virsu pabarstome susmulkintais svogunu laiskais ar porais...

Recepto vertinimas: 1

Veršiena su špinatais

Versiena ir prieskonines darzoves sudedame i puoda. Iberiame druskos, pipiru ir uzpilame vandens. Uzverdame ir tuomet su tuo paciu skysciu toliau kepame orkaiteje. Jei reikia, nuolat ipilame vandens. Tuo metu paruosiame spinatus. Juos pakepame su sviestu, idedame grietines, iberiame miltu ir ipilame..

Recepto vertinimas: 0

Jūros lydeka grietinės padaže

Žuvį supjaustome gabaliukais ir pabarstomedruska, pipirais. •Susmulkiname svogūną, apkepamekeptuvėje su aliejumi, įdedame miltų,supilame grietinę, paskaniname druska,pipirais, muskatais. •Kepimo formą patepame aliejumi, supilamepadažą, sudedame žuvį, ant kiekvienogabaliuko uždedame..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: muskatais