17 rezultatų ieškant "pastetas"

Paukštienos paštetas

Nuėmus odą, paukštieną 2-3 kartus permalti mėsmale per tankų sietelį. Sviestą išsukti, sumaišyti su malta paukštiena, pagardinti. Paštetas tinka sumuštiniams, juo įdaromi smėlinės arba sluoksniuotos tešlos krepšeliai arba jis patiekiamas kaip šaltas užkandis.Puošiamas citrinos ..

Recepto vertinimas: 0

Skumbrės paštetas

Sudedame skumbrę į kiaurasamtį ir leidžiame skysčiui nutekėti.Skumbrę sutriname šakute, kiaušinius, svogūnus ir krapus smulkiai sukapojame. Pagardiname prieskoniais ir sumaišome su majonezu. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir kepenų paštetas

Kepenis išmirkykite ir, nulupę plėves, stambiai supjaustykite ir apkepinkite riebaluose. Svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite. Bulves, kepenis, lašinukus, morkas, pakepintus svogūnus du kartus sumalkite mėsmale, įmuškite kiaušinį, sudėkite sviestą, prieskonius, pasūdykite ir mediniu ..

Recepto vertinimas: 0

Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė)

Nupjaukite viščiuko krutinę, o likusią mėsą su kaulais dėkite į puodą ir virkite 45 minutes. Veršieną, kiaulieną ir lašinukus supjaustykite mažais gabalėliais ir visą mėsą sudėkite į dubenį, pabarstykite druska ir prieskoniais, apipilkite vynu ir degtine, pabarstykite supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Pupelių paštetas

Kiaušinius su cukrumi išplakti iki putų, dėti sutrintas bulves, kapotus riešutus ir titus prieskonius, tešlą gerai išmaišyti. Pusę jos sukrėsti į riebalais išteptą torto formą, apdėti nusausintais vaisiais iš kompoto, po to sukrėsti likusią tešlą. Kepti vidutinio karštumo orka..

Recepto vertinimas: 0

Sojų paštetas

Nuplautus pievagrybius supjaustyti ir apkepinti 4 šaukštuose aliejaus.Suberti sukapotus svogūnus ir kartu patroškinti.Petražolę bei salierus nuplauti, nulupti ir išvirti.Pievagrybius, daržoves ir sojas sumalti mėsmale, įmesti trynius, pagardinti, išmaišyti. Baigiant atsargiai išmaišyt..

Recepto vertinimas: 0

Anties paštetas su greipfrutų ir aviečių padažu

Paruošti marinatą: dubenėlyje sumaišyti portą, konjaką ir apelsinų žievelę. Anties kepenėles ir krūtinėlę 12 val. palaikyti marinate.Sviestą ištirpinti ir šiek tiek atšaldyti.Mėsą bei kepenėles išimti iš marinato ir maišikliu sutrinti su kiaušiniais.Trinant supilti sviestą...

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas tuno paštetas su juodųjų ir žaliųjų alyvuogių tyre „Tapenada“

Visus komponentus sudėti į virtuvės kombainą ir sutrinti iki vientisos masės, suberti prieskonius. Alyvuogių tyrė ,,Tapenada":visus komponentus ir prieskonius sudėti į virtuvės kombainą ir sutrinti iki vientisos masės, maisant po truputį supilti alyvuogių a..

Recepto vertinimas: 2

Islandiškas paštetas

T e š l a. Kiaušinis, stiklinė miltų, 30 g sviesto, druskos. Išminkoma tešla ir pusvalandį paliekama pastovėti. Smulkiai supjaustyta mėsa sumaišoma su bulvių kubeliais, sudedama j paruoštą indą, užbarstoma pipirų, pasūdomą, supilamas sultinys, uždengiama iškočiota tešla ir ke..

Recepto vertinimas: 0

Kepenų paštetas

Lašiniai arba riebi kiauliena, veršiena supjaustoma nedideliais gabaliukais, sudedama į puodą kartu su supjaustyta morka, svogūnais, salieru, poru ir kiek pakepinama, paskui sudedamos sujaustytos kepenys, įpilama sultinio, patroškinama. Atvėsusi mėsa sumalama kartu su daržovėmis ir pien..

Recepto vertinimas: 3

Kepenėlių paštetas

Kepenėles gerai nuplauti, supjaustyti gabaliukais ir pakepti su sviestu ir svogūnais. Išvirti kiaušinį, morką. Kepenėles, morką ir kiaušinį sumalti mėsmale. Po to ipilti truputį pieno ar sultinio, išmaišyti. Valgyti užteptą ant duonos riekės. ..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos paštetas

Iš anksto įkaitinti orkaitę iki 160 laipsnių. baltą duoną supjaustyti gabalėliais ir pamerkti į grietinėlę. Viščiukų krūtinėles ir lašinukus smulkiai sumalti mėsmale. Prieskonines daržoves ir pievagrybius stambiai sukapoti ir su svogūnais patroškinti svieste. Atvėsinti ir suma..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos kepenėlių paštetas

Kepenėlės supjaustomos ir 30 min. pamirkomos piene. Išgriebtos nusausinamos. Mėsa ir kepenėlės du kartus permalamos mėsmale. Įmušami kiaušiniai, supilamas konjakas (arba degtinė), ištirpinta želatina, suberiami prieskoniai, druska ir viskas gerai išmaišoma. Karščiui atsparaus ..

Recepto vertinimas: 3

Žuvies paštetas (Frėjos)

Sviestą padalinti į dvi dalis. Su viena dalimi pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus. Kitą dalį panaudoti kepant žuvį. Kiaušinius nulupti, žuvį atvėsinti ir sumaišyti su svogūnais. Viską permalti mėsmale, įdėti druskos pagal skonį, supilti riebalus, kuriuose kepė svogūnai ir..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos paštetas su marinuotais agurkais

Mėsą, svogūną, marinuotą agurką ir šviežius krapus 2-3 kartus sumalame mėsmale. Sumaišome su sviestu ir garstyčiomis. Įberiame pipirų, pasūdome. Paruoštą paštetą sudedame į formą. Laikome šaldytuve 3-4 valandas. Tiekiame su konservuotais obuoliais ir duona. ..

Recepto vertinimas: 0

Avokadų ir pomidorų paštetas

Avokadus perpjauname per pusę, išimame kaulus, nulupame, apšlakstome citrinų sultimis ir suplakame plaktuvu. 1 arba 2 nedidelius pomidorus nuplikiname verdančiu vandeniu, nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais. Želatiną išbrinkiname vandenyje, o grietinėlę išplakame iki standumo...

Recepto vertinimas: 0

Vištų kepenėlių paštetas

Kepenėles pakepinti apvoliojus miltuose, pakepinti svogunūs. Iškeptas kepenėles sumalti mikseriu ar mėsmale, į jas sudėti svogunūs ir sausą buljoną. Viska gerai išmaišyti ir gauta masę sudėti į indelį kad sustingtų. Tikrai labai skanu :) (viktorija)..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: pastetas