25 rezultatų ieškant "miltus"

Vaisiniai sausainiai

Dubenyje išplakite kiaušinius, cukrų, riebalus ir vanilę. Kitame inde sumaišykite miltus, maltus linų sėmenis, sodą, druską, cinamoną, gvazdikėlius ir muskato riešutus. Šį mišinį palaipsniui suberkite į išplaktus kiaušinius. Įmaišykite avižinius miltus, razinas, cukruotus vais..

Recepto vertinimas: 0

Šveicariškas kumpio plokštainis

Dideliame inde sumaišykite 2 puodelius miltų su druska ir linų sėmenimis. Šiltame, bet nekarštame vandenyje ištirpinkite mieles ir cukrų. Mieles supilkite į miltus. Ant silpnos ugnies pašildykite margariną kartu su garstyčiomis ir supilkite į miltus. Sudėkite likusius miltus ir išmin..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai

Glazūrai: 1 kiaušinis 1. Dubenyje sumaišykite pieną, riebalus ir įmuštą kiaušinį. Sudėkite miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų bei sūrį. Gerai išminkykite. Tešlą įdėkite į polietileninį maišelį ir palaikykite šaltai 30 min. 2. Pakepinkite riebaluose mėsą, miltus ir svo..

Recepto vertinimas: 0

Šveicariškas kumpio plokštainis

Dideliame inde sumaišykite 2 puodelius miltų su druska ir linų sėmenimis. Šiltame, bet nekarštame vandenyje ištirpinkite mieles ir cukrų. Mieles supilkite į miltus. Ant silpnos ugnies pašildykite margariną kartu su garstyčiomis ir supilkite į miltus.Sudėkite likusius miltus ir išmink..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių ir linų sėmenų blynai

Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, maltus linų sėmenis, cukrų, kepimo miltelius, druską, cinamoną ir muskato riešutą. Kitame inde išsukite atskirtus kiaušinių trynius, miltus ir sviestą. Supilkite į miltų mišinį. Susmulkinkite obuolius, suberkite juos į tešlą, išmaišykite...

Recepto vertinimas: 0

Linų sausainukai

Dubenyje išsukite sviestą su cukrumi, suberkite skrudintus linų sėmenis. Kitame inde išplakite kiaušinius, suberkite vanilę ir supilkite į išsuktą sviestą. Miltus, avižinius miltus, sodą sumaišykite ir supilkite į masę. Viską gerai suminkykite, suformuokite 4 cm skersmens tešlos ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisiniai sausainiai

Dubenyje išplakite kiaušinius, cukrų, riebalus ir vanilę. Kitame inde sumaišykite miltus, maltus linų sėmenis, sodą, druską, cinamoną, gvazdikėlius ir muskato riešutus. Šį mišinį palaipsniui suberkite į išplaktus kiaušinius. Įmaišykite avižinius miltus, razinas, cukruotus va..

Recepto vertinimas: 0

Mini tortas su kiviais

Miltus sumaišyti su miltiniu cukrumi, persijoti ir papilti ant lentos. Miltuose padaryti duobutę. Sudėti gabaliukais supjaustytą šaltą sviestą ir peiliu iš kraštu užverčiant miltus kapoti iki gausis kruopelės. Po to sudėti suplaktą kiaušinį, supilti truputį pasūdytą pieną, citri..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Paukščių pienas“

Tešlai trynius išsukite su puse cukraus. Baltymus išplakite iki putų, supilkite į juos likusį cukrų ir dar paplakite. Paskui atsargiai kartu sumaišykite išplaktus trynius, miltus ir baltymus. Masę supilkite į pateptą riebalais torto formą (ją rinkitės platesnę ir žemesnę) ir kepki..

Recepto vertinimas: 5

Angliškas tortas

Miltus sumaišykite su druska, cukraus pudra ir citrinų žievelėmis. Tada į miltus stambia tarka sutarkuokite margariną arba sviestą ir gerai išsukite. Šliūkštelėkite šaukštą vandens, įberkite vanilinio cukraus ir vėl išsukite, kol masė taps vientisa. Suformuokite tešlos rutulį, ..

Recepto vertinimas: 0

Škotiški trapučiai

1. Sumaišome ir persijojame kvietinius ir ryžių miltus, žiupsnelį druskos. 2. Sviestą plakame plaktuvu maždaug minutę. Paskui suberiame cukrų ir plakame, kol masė tampa puri. Toliau plakdami supilame vanilės esenciją. 3. Mediniu šaukštu sumaišome miltus ir sviesto masę. Iš..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Svietą, cukrų ir medų ištirpinti. Supilti į miltus, įmušti kiaušinius, suberti prieskonius, razinas. Viską gerai išmaišyti. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistensijos. kepam apie 45 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Trapios tešlos pyragas su kriaušėmis

Miltus išsijoti ant stalo ir išmaišyti su citrinos žievelėmis, muskatu, druska. Į vidurį suberti cukrų. Padaryti duobutę ir į ją įmušti kiaušinį. Sviestą supjaustyti ir išdėlioti aplink kiaušinį. Viską kapoti dideliu plačiu peiliu, kol susidarys vienodi trupiniai. Juos greita..

Recepto vertinimas: 2

Vaisinis meduolis

Miltus išmaišyti su soda arba kepimo milteliais ir persijoti. Riešutus suskaldyti, razinas nuplauti (arba nuplikyti) ir nuvarvinti, abrikosus nuplauti ir supjaustyti gabaliukais. Medų prikaistuvyje pakaitinti su cukrumi ir atvėsinti iki kambario temperatūros. Margariną išsukti iki puru..

Recepto vertinimas: 0

Minkštas ir purus pyragas

Miltus persijoti į dubenį. Iš mielių, pusės kiekio pieno, žiupsnelio cukraus ir trupučio miltų užmaišyti raugą. Laukti kol pakils 30min. Orkaitę iš anksto įkaitinti iki 210 laipsnių. Po to į tešlos raugą sudėti miltus, likusį pieną, 80g cukraus, 100g ištirpinto sviesto, 1 kia..

Recepto vertinimas: 5

Pyragaičiai su aguonomis ir medumi

Miltus suberiame kauburėliu, o viduryje padarome duobutę. Į ją supilame mieles, išleistas 100 ml. pieno su šaukšteliu cukraus. Išmaišome. Paliekame 15 minučių pastovėti. Įdedame 50 g. sviesto, įberiame 1,5 šaukšto cukraus, tarkuotos citrinos žievelės, druskos, įmušame kiaušini..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su uogom (Skirmantės) (foto)

Miltus persijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais bei druska. Išmaišyti sviestą su cukrumi iki purios masės. Sudėti vienas po kito kiaušinius, kaskart gerai išmaišant. Supilti vanilės esenciją. Atsargiai įmaišyti miltus. Apibarstyti šilauoges miltais ir atsargiai išmaišyti te..

Recepto vertinimas: 0

Keksas "Zebras" (Skirmantės) (foto)

Įkaitinti orkaitę iki 170 C. Paruošti 20 cm skersmens apvalią formą. Persijoti miltus ir sumaišyti su kepimo milteliais. Įmušti kiaušinius į miltus, suberti cukraus pudrą ir greitai maišyti iki kreminės konsistencijos. Įpilti išlydytą sviestą, kondensuotą pieną, vanilė..

Recepto vertinimas: 4

Biskvitinė tešla

1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti prieskonius. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant baltymų. Viską atsargiai išmaiš..

Recepto vertinimas: 3

Vyniotinis su obuoliais ir persikais

Tešlai miltus išsijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti druską ir supilti aliejų. Iš lėto supilti 250 ml drungno vandens. Pilant tešlą maišyti mediniu šaukštu. Kai viskas bus sudėta, tešlą gerai išminkyti rankomis. Suvynioti į plėvelę ir ma..

Recepto vertinimas: 0

KIAULIENA SU SPANGUOLIŲ PADAŽU

I negilu dubeni suberti miltus, pipirus ir siame misinyje apvolioti mustini. Keptuveje pakaitinti alieju, ideti mustini ir kepti, kol abi puses paruduos, tada isimti ir uzdengti, kad neatvestu. Keptuveje istirpinti sviesta, supilti miltus, obuoliu sultis, suberti cukru, spanguoles ir misini uzvirint..

Recepto vertinimas: 0

ŠPARAGINIŲ PUPELIŲ APKEPAS

Miltus persijoti ir sumaisyti su druska. Sudeti gabaliukais supjaustyta sviesta i miltus ir kapoti, supilti vandeni ir greitai uzminkyti tesla. Tesla suvinioti i folija ir padeti pusvalandziui i saldytuva. Paskui tesla isimti, iskocioti ir ideti i aliejumi istepta kepimo forma padarant aukstus krast..

Recepto vertinimas: 0

Bezė (pyragaičiai su baltymų kremu)

Miltus sumaisyti su soda ir persijoti. Sviesta issukti iki vientisos mases. Tada i ji dalimis deti cukru, paskui po viena kiausini. Viska issukti iki purios mases, kol istirps cukrus. Baigiant sukti supilti esencija. Tada suberti miltus ir greitai uzminkyti tesla.Palaikyti saldytuve 10-30min. Iskoci..

Recepto vertinimas: 5

Greitas vyšnių pyragas

Kepimo skarda istepti sviestu ar aliejumi bei pabarstyti miltu ar dziuveseliu. Sumaisyti miltus, kepimo miltelius ir druska. Atskirai sumaisyti piena ir vanilini cukru. Mikseriu suplakti cukru su sviestu (mazdaug 2 min.). Imuskite kiausini ir vel suplakite. I gauta mase paeiliui sudekite piena ir mi..

Recepto vertinimas: 3

Picos pyragas

Tešlos gaminimas:sumetam miltus, keptuvėje ištirpinam sviestą, užpilam ant miltų. kiaušinį įkalam į grietinę ir suplakam. Miltus su sviestu išminkom. Gaunasi vadinama smėlio tėšla, na pajusite kai miltai taps panašus į drėgną smėliuką. Dabar ipilkim grietinę, tik po truputi, k..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: miltus