25 rezultatų ieškant "miltus"

Vaisiniai sausainiai

Dubenyje išplakite kiaušinius, cukrų, riebalus ir vanilę. Kitame inde sumaišykite miltus, maltus linų sėmenis, sodą, druską, cinamoną, gvazdikėlius ir muskato riešutus. Šį mišinį palaipsniui suberkite į išplaktus kiaušinius. Įmaišykite avižinius miltus, razinas, cukruotus vais..

Recepto vertinimas: 0

Linų sausainukai

Dubenyje išsukite sviestą su cukrumi, suberkite skrudintus linų sėmenis. Kitame inde išplakite kiaušinius, suberkite vanilę ir supilkite į išsuktą sviestą. Miltus, avižinius miltus, sodą sumaišykite ir supilkite į masę. Viską gerai suminkykite, suformuokite 4 cm skersmens tešlos v..

Recepto vertinimas: 0

Šveicariškas kumpio plokštainis

Dideliame inde sumaišykite 2 puodelius miltų su druska ir linų sėmenimis. Šiltame, bet nekarštame vandenyje ištirpinkite mieles ir cukrų. Mieles supilkite į miltus. Ant silpnos ugnies pašildykite margariną kartu su garstyčiomis ir supilkite į miltus. Sudėkite likusius miltus ir išmin..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su vyšniomis

1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 C. Didelėje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite vyšnias. Pakepkite 2-3 minutes. Apibarstykite cukrumi, ant vidutinio karštumo viryklės pakaitinkite 5 minutes, kol išsiskirs sultys. Nukelkite nuo viryklės ir ataušinkite. 2. Į dubenį išsijokite mi..

Recepto vertinimas: 0

Bananų keksas

Sviestą išsukite iki purumo. Nuolat sukant sviestą, po vieną įdėkite kiaušinio trynį, įberkite po šaukštą cukraus. Masę maišykite kol cukrus ištirps. Šokoladą atšaldykite ir sutrupinkite. Bananus sutrinkite ir įpylus 4 šaukštelius romo maišykite kol pasidarys vientisa masė. M..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai

Glazūrai: 1 kiaušinis 1. Dubenyje sumaišykite pieną, riebalus ir įmuštą kiaušinį. Sudėkite miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų bei sūrį. Gerai išminkykite. Tešlą įdėkite į polietileninį maišelį ir palaikykite šaltai 30 min. 2. Pakepinkite riebaluose mėsą, miltus ir svo..

Recepto vertinimas: 0

Vaisiniai sausainiai

Dubenyje išplakite kiaušinius, cukrų, riebalus ir vanilę. Kitame inde sumaišykite miltus, maltus linų sėmenis, sodą, druską, cinamoną, gvazdikėlius ir muskato riešutus. Šį mišinį palaipsniui suberkite į išplaktus kiaušinius. Įmaišykite avižinius miltus, razinas, cukruotus va..

Recepto vertinimas: 0

Angliškas tortas

Miltus sumaišykite su druska, cukraus pudra ir citrinų žievelėmis. Tada į miltus stambia tarka sutarkuokite margariną arba sviestą ir gerai išsukite. Šliūkštelėkite šaukštą vandens, įberkite vanilinio cukraus ir vėl išsukite, kol masė taps vientisa. Suformuokite tešlos rutulį, ..

Recepto vertinimas: 0

Škotiški trapučiai

1. Sumaišome ir persijojame kvietinius ir ryžių miltus, žiupsnelį druskos. 2. Sviestą plakame plaktuvu maždaug minutę. Paskui suberiame cukrų ir plakame, kol masė tampa puri. Toliau plakdami supilame vanilės esenciją. 3. Mediniu šaukštu sumaišome miltus ir sviesto masę. Iš..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis plokštainis (Jūratės)

Margariną pakaitinti kol išsilydys. Kakavą ar šokoladą kaitinti piene apie 5 min. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Trynius su dalimi cukraus išplakti iki baltos masės. Su kita dalimi cukraus išplakti baltymus iki standžių putų. Į margariną supilti kakavą, plaktus trynius, sube..

Recepto vertinimas: 3

Pyragaičiai su aguonomis ir medumi

Miltus suberiame kauburėliu, o viduryje padarome duobutę. Į ją supilame mieles, išleistas 100 ml. pieno su šaukšteliu cukraus. Išmaišome. Paliekame 15 minučių pastovėti. Įdedame 50 g. sviesto, įberiame 1,5 šaukšto cukraus, tarkuotos citrinos žievelės, druskos, įmušame kiaušini..

Recepto vertinimas: 0

Keksas "Zebras" (Skirmantės) (foto)

Įkaitinti orkaitę iki 170 C. Paruošti 20 cm skersmens apvalią formą. Persijoti miltus ir sumaišyti su kepimo milteliais. Įmušti kiaušinius į miltus, suberti cukraus pudrą ir greitai maišyti iki kreminės konsistencijos. Įpilti išlydytą sviestą, kondensuotą pieną, vanilė..

Recepto vertinimas: 4

Lengvi cukriniai sausainiai (Skirmantės) (foto)

Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių Celsijaus. Nedideliame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius. Didesniame inde iki vienalytės masės išmaišyti sviestą ir cukrų. Įmušti kiaušinį ir supilti vanilės ekstraktą. Pamažu įmaišyti miltus su kepimo milteliais. Paimti šaukšteliu teš..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas "patalėliuose" (Jūratės)

1.Trapios tešlos visus produktus sumaišyti, gerai išminkyti ir iškočioti ploną stačiakampį tešlos sluoksnį. 2.Puriai tešlai atskirai gerai išplakti baltymus su cukrumi ir trynius. Miltus sumaišyti su kep. milteliais. Į miltus įdėti grietinės, sukrėsti trynius,įlašinti kelis..

Recepto vertinimas: 0

Švelnus varškės pyragas su rasa (Ramunės)

Paruošti maždaug 25 х 25 cm formą. Būtinai iškloti popieriumi arba folija. Persijoti miltus sumaišyti su cukrumi. Šaltą sviestą sutarkuoti į miltus ir pirštais sutrupinti. Trupinius išberti į formą, prispausti. Lengvai apkepti maždaug 15 minučių – kol pagels. Varškės slu..

Recepto vertinimas: 5

Pasukų pyragas su apelsinų likeriu

Sviestą išsukti iki labai purios masės. Po truputį suberti cukrų bei vanilinį cukrų. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, o pasukas su tarkuota apelsino žievele. Į kiaušinių ir sviesto masę sudėti miltus pakaitomis su pasukų mišiniu. Vėliausiai su..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų pyragas

Keturkampę kepimo formą ištepti riebalais ir pabarstyti maltais sausainiais. Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Sviestą su cukrumi išplakti iki purios masės. Suberti druską ir supilti apelsinų likerį. Po vieną įmušti kiaušinius ir sudėti trynius. Įmaišyti porą šaukšt..

Recepto vertinimas: 5

Švarcvaldo vyšnių tortas

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Biskvitinei tešlai skirtų kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir iki purios masės išplakti kartu su 6 šaukštais karšto vandens, paprastu bei vaniliniu cukrumi. Baltymus su druska išplakti iki standžių putų ir dėti ant trynių masės. ..

Recepto vertinimas: 2

Biskvitinė tešla

1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti prieskonius. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant baltymų. Viską atsargiai išmaiš..

Recepto vertinimas: 3

Biskvitinė tešla su vandeniu

1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmaišyti 6 šaukštus karšto vandens. Po truputį suberti didesnę pusę cukraus. Sudėti prieskonius. Masę plakti tol, kol ji taps labai puri. Baltymus išplakti iki standžių put..

Recepto vertinimas: 5

Vyniotinis su abrikosais ir marcipanais

Pieną pašildyti, kad būtų drungnas. Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles ir su šaukšteliu cukraus bei šiek tiek pieno paruošti įmaišalą. Dubenėlį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Sviestą arba m..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis džiovintų vaisių vyniotinis

Miltus suberti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles, įpilti truputį drungno pieno, suberti cukrų ir su šiek tiek miltų sumaišyti įmaišalą. Dubenį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Į miltus su įmaišalu supilti..

Recepto vertinimas: 0

KIAULIENA SU SPANGUOLIŲ PADAŽU

I negilu dubeni suberti miltus, pipirus ir siame misinyje apvolioti mustini. Keptuveje pakaitinti alieju, ideti mustini ir kepti, kol abi puses paruduos, tada isimti ir uzdengti, kad neatvestu. Keptuveje istirpinti sviesta, supilti miltus, obuoliu sultis, suberti cukru, spanguoles ir misini uzvirint..

Recepto vertinimas: 0

CITRININIS PADAŽAS

Miltus pakepiname svieste. Maisant miltus pamazu supilame vandeni. Igauta padaza ispaudziame citrinos sultis, pasudome, iberiame pipiru ir tarkuoto muskato riesuto. Nukaite supilkite isplaktus kiausinio trynius. Padazas labiausiai tinka prie zuvies patiekalu...

Recepto vertinimas: 0

GRIETINĖS PADAŽAS

Svieste pakepinkite miltus. I miltus maisydami supilkite grietine ir uzvirkite. Gerai ismaise suberkite maltus pipirus, pasudykite. I padaza isspauskite citrinos sultis...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: miltus