23 rezultatų ieškant "salotoms"

Gaivios salotos

Visas daržoves supjaustyti ir pagardinti jogurtiniu padažu salotoms. Skanaus! Rasos Medalinskaitės receptas, Kaunas "Sveikos vasaros receptai..

Recepto vertinimas: 3

Krabų kotletukai

1. Sumaišykite visus ingridientus ir padarykite 6 kotletukus, apkepkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus. Patiekite su salotomis. 2. Salotoms: augalinį aliejų sumaišykite su cukrumi ir actu (tik ne aliuminio dubenėlyje!) ir maišant pavirkite 5 minutes. Sudėkite salierų sėklas, garsty..

Recepto vertinimas: 0

Aliejinis kilkių užpilas salotoms

50g išdarytų be odos marinuotų kilkučių, 10g preseliu išspaustų česnakų, 6g druskos, 1 g maltų juodųjų pipirų sutrinkite į tyrę ir paskui išmaišykite su 400g alyvų aliejumi ir 60g obuolių actu. 200g salotų reikia 60g užpilo. Vincentas Sakas ..

Recepto vertinimas: 4

Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažas

Avienos kumpį supjaustyti gabaliukais ir užpilti alumi, laikyti saldytuve 3 val.Į virtuvės smulkintuvą sudėti marinuotą mėsą, sukapoti smulkiais gabaliukais (masė turi būti lipni). Į kapotą avieną sudėti kiausinį, prieskonius, žoleles ir sumaisyti iki vientisos masės. Apkepti kept..

Recepto vertinimas: 2

Špinatų, šoninės ir pievagrybių salotos

Sumaišome padažui skirtus produktus ir palaikome 30 min., kad įsigertų. Jeigu norime, kad padažo būtų daugiau, įpilame 2 šaukštus vandens. Didesnius salotų lapus dedame ant salotinės dugno. Mažesnius lapus sumaišome su kitais produktais, išskyrus šoninę, ir sudedame į kitą duben..

Recepto vertinimas: 0

Žiediniai kopūstai su grietinėle ir bananais

Žiedinius kopūstus nuplauname, susmulkiname. Bananus nulupame, supjaustome riekelėmis, sudedame į susmulkintus žiedinius kopūstus, supilame citrinų sultis ir sumaišome. Razinas nuplauname karštu vandeniu, nuvarviname, suberiame į salotas ir atsargiai įmaišome. Paruoštas salotas sudeda..

Recepto vertinimas: 0

Salotų krepšeliai

Į miltus įberiame druskos, cukraus, sudedamas išplaktas kiaušinis, šiek tiek pašildyto sviesto, įpilama pieno ar vandens ir suminkoma vidutinio kietumo tešla. Paskui ji plonai iškočiojama, išspaudžiami ploni paplotėliai ir sudedami į riebalais išteptas formeles. Kepama vidutinio kar..

Recepto vertinimas: 3

Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis

Nuvalyta, nusausinta ir supjaustyta gabaliukais skersai raumenų mėsa pabarstoma druska ir prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir iškepama įkaitintuose riebaluose (abi pusės). Salotoms salierai ir porai (stiebo baltosios dalys) išverdami pasūdy..

Recepto vertinimas: 0

Padažas salotoms

Viską suberti į dubenį ir gerai išmaišyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Aitriosios paprikos padažas salotoms

Suplakite actą, kmynus, druską ir pipirus. Paruoškite aitriąją papriką ( perpjaukite papriką išilgai pusiau ir išvalykite vidų;aštriu peiliu supjaustykite puseles siauromis juostelėmis; sudėkite juosteles į krūvą ir supjaustykite smulkiais kubeliais). Sudėkite kitus komponent..

Recepto vertinimas: 0

Aštrus sojos padažas salotoms

Nulupkite imbiero šaknį, supjaustykite griežinėliais, sugrūskite ir supjaustykite kubeliais.Paruoškite aitriąją papriką ir česnaką. Į dubenėlį suberkite cukrų, supilkite actą, sudėkite papriką. Supilkite sojos padažą. Po truputį įplakite žemės riešutų ir sezamo aliej..

Recepto vertinimas: 0

Aguonų padažas salotoms

Svogūną sutarkuokite į dubenėlį (stambia tarka). Supilkite actą, sudėkite medų, įberkite 2,5 ml(1/2 arb.šaukšt.) garstyčių miltelių, 1,25 ml(1/4 arb. šaukšt.)tarkuoto imbiero. Smarkiai suplakite. Po truputį įplakite aliejų, kad mišinys sutirštėtų. Suberkite į dubenėlį..

Recepto vertinimas: 0

Grietinėlės padažas salotoms

Pertrinkite per sietelį į dubenį kietai virtus kiaušinio trynius. Įmaišykite žalią trynį ir vandens. Nepaliaujamai maišydami, plona srovele supilkite riebią grietinėlę. Įdėkite pipirų ir druskos pagal skonį. Pagardinkite šaukštu citrinos sulčių arba aromatizuoto acto. ..

Recepto vertinimas: 0

Grietinės padažas salotoms

Į dubenėlį supilkite grietinę, actą, suberkite cukrų, garstyčias (garstyčių milteliai padažą paaštrina)ir kmynus (suteikia rupumo). Pasūdykite pagal skonį. Grietinė sutirštins padažą. Viską gerai suplakite. Įdėkite majonezo ir vėl išplakite. Pasūdykite pagal skonį. ..

Recepto vertinimas: 0

Kakikas. Padažas salotoms

Agurkus nulupkite, perpjaukite išilgai pusiau. Išskobkite sėkleles ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Sudėkite agurkus į koštuvą, pasūdykite ir sumaišykite. Palaikykite 15-20 minučių. Česnaką sukapokite smulkiai, mėtas-stambiau. Į dubenį sudėkite agurkus, čeasnaką, mėtas..

Recepto vertinimas: 0

Virtas padažas salotoms

Norint pagaminti virtą padažą, reikia keptuvėje sumaišyti miltus, garstyčių miltelius, cukrų, žiupsnelį kajano ir kiaušinio trynius. Įmaišykite tirpinto sviesto, pieno ir vyno acto. Be paliovos maišydami, kaitinkite ant mažos ugnies, kol mišinys sutirštės. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Cezario salotos

Nupjaukite salotoms kerpę, lapelius smulkiai suplėšykite. Nulupkite 3 česnako skilteles ir smulkiai sukapokite. Nusunkite ančiuvių file, sudėkite į didelį dubenį salotoms ir susmulkinkite šakute. Įdėkite česnako, garstyčių, ir pipirų. Užpilkite citrinos sultimis ir viską išmai..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su daigintais kviečiais

Banana nulupame ir supjaustome griezineliais, o kitus vaisius - mazomis skiltelemis. Viska sudedame i dubeni, uzpilame medumi, sumaisytu su vandeniu, pridedame riesutu, razinu ir ismaisome.Sioms salotoms galima naudoti ivairius vaisius...

Recepto vertinimas: 0

Šaldyti žalieji žirneliai

Paruostus zirnelius blansiruoti verdanciame vandenyje 1,5-2 min. Atvesinus nusausinti, supilstyti i polietileninius maiselius ir skubiai susaldyti saldiklyje -30 --35 C temperaturoje. Saldytus zirnelius laikyti -18C iki 10-12 men.Saldytus zirnelius ruosiant maistui, suberti i verdanti vandeni, virti..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių ir salierų salotos

Burokelius supjaustome kubeliais. Obuolius nulupame, isimame seklalizdzius ir supjaustome kubeliais. Saliero sakni nuvalome, supjaustome kaip ir obuolius ir 2-3 min. uzpilame verdanciu vandeniu. Susmulkiname salieru stiebus bei 2 kiausinius. Kitus 2 kiausinius supjaustome skiltelemis ir paliekame sa..

Recepto vertinimas: 0

Raudonųjų cikorijų salotos

Kelis cikoriju lapus paliekame salotoms papuosti, o kitus supjaustome plonomis juostelemis. Tada jas nuplauname ir gerai nuvarviname vandeni. Paprikas irgi supjaustome plonomis juostelemis. Cesnaku skilteles supjaustome plonais griezineliais. Paruosiame padaza. Labai smulkiai supjaustome svoguna ir ..

Recepto vertinimas: 0

Cikorijų salotos su apelsinais

Cikoriju virsutine dali nuimame salotoms papuosti. Likusias cikorijas supjaustomeplonomis juostelemis, nuplauname ir nusausiname. Apelsinus nulupame. Soju daigus nuplauname ir nusausiname. Paruosiame padaza. Sumaisome medu, acta, apelsinu sultis, alieju, iberiame druskos ir pipiru. Papuosimui skirtu..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuota liežuvio mišrainė

I porcijines taures salotoms dedame kubeliais supjaustytas bulves ir morkas. Prie tauriu sieneliu sudedame marinuotus pievagrybius, o i viduri - kubeliais supjaustytus liezuvius. Salotas papuosiame marinuotais agurkeliais, majonezu ir petrazoliu sakelemis...

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: salotoms