25 rezultatų ieškant "salotoms"

Gaivios salotos

Visas daržoves supjaustyti ir pagardinti jogurtiniu padažu salotoms. Skanaus! Rasos Medalinskaitės receptas, Kaunas "Sveikos vasaros receptai..

Recepto vertinimas: 3

Vištienos salotos su vaisias

Mėsą ir ananasą supjaustyti 2cm storio kubeliais, sudėti nuvarvintus mandarinus ir suberti migdolus. Pagardinti pipirais ir paprika, druska ir cukrumi. Viską gerai išmaišyti dubenėlyje, uždegti ir palikti pastovėti. Į majonezą maišant supilti konjaką, kečupą ir citrinų sultis. Visk..

Recepto vertinimas: 0

Krabų kotletukai

1. Sumaišykite visus ingridientus ir padarykite 6 kotletukus, apkepkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus. Patiekite su salotomis. 2. Salotoms: augalinį aliejų sumaišykite su cukrumi ir actu (tik ne aliuminio dubenėlyje!) ir maišant pavirkite 5 minutes. Sudėkite salierų sėklas, garsty..

Recepto vertinimas: 0

Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažas

Avienos kumpį supjaustyti gabaliukais ir užpilti alumi, laikyti saldytuve 3 val.Į virtuvės smulkintuvą sudėti marinuotą mėsą, sukapoti smulkiais gabaliukais (masė turi būti lipni). Į kapotą avieną sudėti kiausinį, prieskonius, žoleles ir sumaisyti iki vientisos masės. Apkepti kept..

Recepto vertinimas: 2

Špinatų, šoninės ir pievagrybių salotos

Sumaišome padažui skirtus produktus ir palaikome 30 min., kad įsigertų. Jeigu norime, kad padažo būtų daugiau, įpilame 2 šaukštus vandens. Didesnius salotų lapus dedame ant salotinės dugno. Mažesnius lapus sumaišome su kitais produktais, išskyrus šoninę, ir sudedame į kitą duben..

Recepto vertinimas: 0

Žiediniai kopūstai su grietinėle ir bananais

Žiedinius kopūstus nuplauname, susmulkiname. Bananus nulupame, supjaustome riekelėmis, sudedame į susmulkintus žiedinius kopūstus, supilame citrinų sultis ir sumaišome. Razinas nuplauname karštu vandeniu, nuvarviname, suberiame į salotas ir atsargiai įmaišome. Paruoštas salotas sudeda..

Recepto vertinimas: 0

Salotų krepšeliai

Į miltus įberiame druskos, cukraus, sudedamas išplaktas kiaušinis, šiek tiek pašildyto sviesto, įpilama pieno ar vandens ir suminkoma vidutinio kietumo tešla. Paskui ji plonai iškočiojama, išspaudžiami ploni paplotėliai ir sudedami į riebalais išteptas formeles. Kepama vidutinio kar..

Recepto vertinimas: 3

Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis

Nuvalyta, nusausinta ir supjaustyta gabaliukais skersai raumenų mėsa pabarstoma druska ir prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir iškepama įkaitintuose riebaluose (abi pusės). Salotoms salierai ir porai (stiebo baltosios dalys) išverdami pasūdy..

Recepto vertinimas: 0

Padažas salotoms

Viską suberti į dubenį ir gerai išmaišyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių salotos su bananais ir putpelių kiaušiniais

Salotoms tinka virti arba žali burokėliai. Burokėlius nuplauname (jeigu į salotas dėsime virtus - išverdame), nulupame ir supjaustome labai plonais griežinėliais. Virtus burokėlius galime sutarkuoti stambia tarka, žalius - smulkia tarka. Bananus nulupame, supjaustome plonomis riekelėmis..

Recepto vertinimas: 0

Afrikietiškos salotos

Razinas mirkome vandenyje. Supjaustome bananus griežinėliais ir sumaišome su kokoso drožlėmis, jautiena, razinomis. Pilam grietinėlę, citrinos sultis ir citrinos drožles. Viską permaišome ir kurį laiką leidžiame salotoms pamirkti. ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos su virta jautiena

Jautieną supjaustome 0,5 cm juostelėmis. Kriaušes supjaustome į 8 dalis, išimame sėklytes. Alyvuoges supjaustome griežinėliais. Jei vynuogės didelės, perpjauname jas pusiau. Šioms salotoms reikia keturių lėkščių. Jas išklojame salotų lapais. Ant viršaus paeiliui dedame produ..

Recepto vertinimas: 0

Grietinėlės padažas salotoms

Pertrinkite per sietelį į dubenį kietai virtus kiaušinio trynius. Įmaišykite žalią trynį ir vandens. Nepaliaujamai maišydami, plona srovele supilkite riebią grietinėlę. Įdėkite pipirų ir druskos pagal skonį. Pagardinkite šaukštu citrinos sulčių arba aromatizuoto acto. ..

Recepto vertinimas: 0

Grietinės padažas salotoms

Į dubenėlį supilkite grietinę, actą, suberkite cukrų, garstyčias (garstyčių milteliai padažą paaštrina)ir kmynus (suteikia rupumo). Pasūdykite pagal skonį. Grietinė sutirštins padažą. Viską gerai suplakite. Įdėkite majonezo ir vėl išplakite. Pasūdykite pagal skonį. ..

Recepto vertinimas: 0

Kakikas. Padažas salotoms

Agurkus nulupkite, perpjaukite išilgai pusiau. Išskobkite sėkleles ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Sudėkite agurkus į koštuvą, pasūdykite ir sumaišykite. Palaikykite 15-20 minučių. Česnaką sukapokite smulkiai, mėtas-stambiau. Į dubenį sudėkite agurkus, čeasnaką, mėtas..

Recepto vertinimas: 0

Virtas padažas salotoms

Norint pagaminti virtą padažą, reikia keptuvėje sumaišyti miltus, garstyčių miltelius, cukrų, žiupsnelį kajano ir kiaušinio trynius. Įmaišykite tirpinto sviesto, pieno ir vyno acto. Be paliovos maišydami, kaitinkite ant mažos ugnies, kol mišinys sutirštės. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Cezario salotos

Nupjaukite salotoms kerpę, lapelius smulkiai suplėšykite. Nulupkite 3 česnako skilteles ir smulkiai sukapokite. Nusunkite ančiuvių file, sudėkite į didelį dubenį salotoms ir susmulkinkite šakute. Įdėkite česnako, garstyčių, ir pipirų. Užpilkite citrinos sultimis ir viską išmai..

Recepto vertinimas: 0

Skrebučiai salotoms

Traškūs, česnaku pagardinti skrebučiai labai dera prie Cezario salotų. Pusę prancūziškos duonos kepalėlio supjaustykite 1,25 cm storio riekelėmis. Sudėkite kelias riekeles į krūvą ir supjaustykite kubeliais. Likusias riekelesw supjaustykite tokiu pat būdu. Nulupkite 3 česnako skilt..

Recepto vertinimas: 0

Nicos salotos

Išvirkite bulves. Nupjaukite pupelių ankštims galiukus. Virkite 5-7 minutes, kol bus minkštos. Iš acto ir smulkintų čiobrelių bei daržinio builio pagaminkite užpilą ( žiūrėti padažai salotoms ). Kietai išvirkite kiaušinius ( 10 minučių ). Nulupkite juos ir supjaustykite į ketur..

Recepto vertinimas: 0

Kalendrų užpilas salotoms (Cilantro-vinagre)

Česnako skiltelę nulupkite ir sutrėkškite. Žoleles nuplaukite nusausinkite, lapelius nuskabykite nuo stiebelių ir sukapokite. Actą gerai sumaišykite su druska, pipirais, cukrumi ir česnaku. Suberkite žoleles ir užpilkite kukurūzu aliejumi. Viską gerai sumaišykite ir užpilkite ant J..

Recepto vertinimas: 0

Žydiškas padažas salotoms

Svogūnus nulupkite, susmulkinkite drauge su petražolėmis, peletrūnu ir mėtomis. Supilkite jogurtą, vynuogių ir citrinos sultis. Viską gerai sumaišykite. Druskos ir pipirų dėkite pagal skonį. ..

Recepto vertinimas: 0

Šaldyti žalieji žirneliai

Paruostus zirnelius blansiruoti verdanciame vandenyje 1,5-2 min. Atvesinus nusausinti, supilstyti i polietileninius maiselius ir skubiai susaldyti saldiklyje -30 --35 C temperaturoje. Saldytus zirnelius laikyti -18C iki 10-12 men.Saldytus zirnelius ruosiant maistui, suberti i verdanti vandeni, virti..

Recepto vertinimas: 0

Raudonųjų cikorijų salotos

Kelis cikoriju lapus paliekame salotoms papuosti, o kitus supjaustome plonomis juostelemis. Tada jas nuplauname ir gerai nuvarviname vandeni. Paprikas irgi supjaustome plonomis juostelemis. Cesnaku skilteles supjaustome plonais griezineliais. Paruosiame padaza. Labai smulkiai supjaustome svoguna ir ..

Recepto vertinimas: 0

Cikorijų salotos su apelsinais

Cikoriju virsutine dali nuimame salotoms papuosti. Likusias cikorijas supjaustomeplonomis juostelemis, nuplauname ir nusausiname. Apelsinus nulupame. Soju daigus nuplauname ir nusausiname. Paruosiame padaza. Sumaisome medu, acta, apelsinu sultis, alieju, iberiame druskos ir pipiru. Papuosimui skirtu..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuota liežuvio mišrainė

I porcijines taures salotoms dedame kubeliais supjaustytas bulves ir morkas. Prie tauriu sieneliu sudedame marinuotus pievagrybius, o i viduri - kubeliais supjaustytus liezuvius. Salotas papuosiame marinuotais agurkeliais, majonezu ir petrazoliu sakelemis...

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: salotoms