9 rezultatų ieškant "mano"
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
1. Iškepame arba išverdame vištieną su prieskoniais (kad šie įsigertų į mėsą), jei kepame tai apibarstome ir kmynais.Tinka vakarykštė vištiena. Nuimame nuo kaulų mėsą -smulkiai supjaustome. 2. Išverdame bulves (žinoma su druska arba sultinio kubeliu).Galima bebaigiant virti id..
Recepto vertinimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 220 . Į miltus nuolat maišydami supilkite pieną ir įmuškite kiaušinių. Pagardinkite druska ir pipirais. Skardą ištepkite 1 šaukštu aliejaus, supilkite tešlą ir kepkite 10 minučių. Tuo metu supjaustykite svogūnus ir česnakus, sumaišykite juos su likusiu a..
Recepto vertinimas:

Margučiai dažyti svogūnų lukštais
Tai mano vienas mėgstamiausių marginimo būdų. Kelios savaitės prieš velykas pradedu rinkti svogūnų lukštus. Sušlapintą kiaušinį vynioju į lukštus ir apvynuoju skudurėliu bei aprišu siūlais. Prie kiaušinio prilipdžius kokį žalumyną , išsispaus piešinėlis. Galima p..
Recepto vertinimas:
Iš miltų , grietinės ir margarino pagaminama kapota tešla. Mano mama tarkuodavo atšaldytą margariną pro burokine tarką ir atsargiai išmaišydavo su miltais ir grietine. Kiti kapoja , kol pasidaro vientisa masė. Pagamintą tešlą dedame į šaldiklį atšaldyti porai valandų...
Recepto vertinimas:
Kiniški mėsos ir ryžių pietūs (Skaistės)
Mėsą supjaustyti linijomis, karį ištirpinti svieste ir sumaišyti su aštriais prieskoniais. Masę įtrinti į mėsą, apipilti raud. vyno actu ir palaukti 20 minučių. Per tą laiką supjaustyti daržoves, o česnaką susmulkinti. Tada pradėti kepti mėsą aliejuje. Kepant įpilti truputį ..
Recepto vertinimas:
1. Į dubenį supilti jogurtą. 2. Į jogurtą supilti želė. 3. Gerai išmaišyti. 4. Įdėti į mikrobangų krosnelę ir pakaitinti. 5. Išimti ir vėl išmaišyti. 6. Kartoti 4 ir 5 punktus kol jogurtinis mišinys bus vientisas. Karstumo- karštas paliesti. 7. Supilti į indėlius ir kitą die..
Recepto vertinimas:
Kiaušinius, cukrų, miltus sudedi į indą, gerai išmaišai, išminkai. Turi gautis minkšta tešla. Kočioji gana plonus lakštus(blynus), kad neliptų - pabarstyti miltais. Pjaustai kaspinėlius ir formuoji nedidelius žagarėlius. Puode užkaitini aliejų (ar gerai įkaitęs patikrinti imetan..
Recepto vertinimas:
Makaronus isvirti truputi pasudytame vandeny, apkepinti farsa su susmulkintais cesnakais ir svogunais, suberti pipirus, bei prieskonius maltai mesai, ir dar 2-3 min. apkepinti. Po to idekite 3 saukstus pomidoru padazo, puse stiklines pom. padazo ir viska ismaisyti. Nuvarvintus makaronus suberti i ke..
Recepto vertinimas:
Kalakuto krūtinėlę supjaustyti kuo mažesniais kabaliukais, sudėti išplaktus kiaušinius, majonezą,viską ismaišyti, po to krakmolą ir prieskonius. Kepti kol paruduoja. Skanu yra su ašriu padažu: majonezas,pamidorų padažas,česnakai,krapai ir kiti prieskoniai.galima vietoj kalkutienos na..
Recepto vertinimas: