20 rezultatų ieškant "aknis"

BARSČIAI SU "AUSYTĖMIS"

Burokelius supjaustyti kubeliais, uzpilti rugsciomis sultimis, citrinos rugstimi ar actu parugstintu mesos sultiniu`ir apie 1 val. palaikyti. Po to sultini perkosti, paskaninti prieskoniais ir uzvirti. Mesos sultinys verdamas su prieskoninemis darzovemis. Jos pasirenkamos pagal skoni (petrazoles sak..

Recepto vertinimas: 0

SALIERŲ SRIUBA

Salierus ir bulves nuplauti, apskusti ir smulkiai supjaustyti. Svoguna ir cesnaka smulkiai supjaustyti ir pakepinti 2-3 minutes keptuveje su vienu sauksteliu sviesto. Tuomet sudeti salierus ir bulves ir dar apie 5 min. pakepinti nuolat maisant. Viska sudeti i karsta sultini, uzvirinti ir poto sumazi..

Recepto vertinimas: 3

BRAZILIŠKA SRIUBA - CAMARO

Visciuka supjaustyti i keturias dalis. Ryzius ir smulkiai supjaustytus svogunus pakepinti aliejuje, kol igaus auksini atspalvi. taip paruostus ryzius sudeti i puoda ir uzpilti verdanciu vandeniu, ant virsaus sudeti visciuko gabalelius, neatsildytus pomidorus ir griezineliais supjaustyta petrazoles s..

Recepto vertinimas: 0

KEPENŲ IR BULVIŲ APKEPAS

Kepenis, ismirkyta duona ir prieskonines saknis sumalti mesmale, imusti kiausinius. I ugniai atsparu inda sudeti sluoksniais idara ir bulviu tyre. Virsutini sluoksni subadyti sakute ir apslakstyti lydytu sviestu. Kepti orkaiteje...

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTI AGURKAI

Svogunus supjaustyti ir is marinatui skirtu produktu isvirti marinata. Atvesinti. Kriena ir morka nuvalyti, stambiai supjaustyti ir sudeti i stiklainius. Nuvalytas cesnako skilteles ir krapus sudeti i stiklainius. Agurkus gerai nuplauti ir talpiai sudeti i stiklainiukus. Marinata uzpilti ant agurku ..

Recepto vertinimas: 3

ALUJE TROŠKINTA ŽUVIS

Zuvies file supjaustome griezineliais, pabarstome druska, pipirais ir laikome 30 min. Prieskonines darzoves supjaustome griezineliais ir kepiname iki rusvos spalvos, i keptuve dedame zuvu gabalelius bei pakepintas darzoves, ipilame 1 sauksta alaus, supilame alieju, ispaudziame citrinu sulciu, suberi..

Recepto vertinimas: 0

VIRTAS JAUČIO LIEŽUVIS PADAŽE

Jaucio liezuvi uzpilame verdanciu vandeniu ir verdame su prieskoninemis darzovemis ant vidutines ugnies 2 valandas. Virta jaucio liezuvi nulupame ir supjaustome griezineliais. Padazui miltus pakepiname su sviestu, atskiedziame sultiniu, pridedame majonezo, grietines, beriame cinamono, verdame ant si..

Recepto vertinimas: 5

ŠVELNIOS SALIERŲ SALOTOS

Saliero sakni supjaustome kubeliais. I pasudyta verdanti vandeni sudedame pjaustytus salierus, verdame 5-6 minutes ir nukosiame. Kubeliais pjaustytus svogunus suberiame i keptuve su aliejumi, maisydami kepiname, kol pasidarys skaidrus. Tada supilame pomidoru tyre, grietine, pipirus ir maisydami kepa..

Recepto vertinimas: 0

Salierų sriuba II

Saliero sakni nulupame ir sutarkuojame. Tarkius sudedame i keptuve su sviestu irpamazu kepame, kol salierai pusiausuminksteja. Tada idedame prieskoniu. Salierus sudedame i puoda, uzpilame vandens ir verdame, kol salierai bus visai minksti. Tada supilame piena. Patiekiame su grietine...

Recepto vertinimas: 4

Žuvies apkepas su daržovėmis

Zuvi supjaustome gabaliukais ir pabarstome prieskoniais, palaistome citrinu sultimis.Tada sudedame i kepimo inda, ant jos dedame sutarkuotu ir keptuveje su aliejumi apkeptu salieru, morku ir svogunu sluoksni. Ant darzoviu uzbarstome sutarkuota fermentini suri, uzpilame isplaktus su majonezu ir susmu..

Recepto vertinimas: 0

Karka su slyvomis

Svogunus ir petrazole susmulkiname, idedame druskos, pipiru ir apdedame jais karka. Uzdenge marinuojame per nakti. Mesa su svogunais sudedame i puoda, uzpilame vandens, idedame 2 laurulapelius, jeigu reikia, druskos ir isverdame. Baigiant virti sudedame slyvas, kad jos gerai perkaistu. Patiekiame su..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su žiediniais kopūstais

Visciukus nuplauname, supjaustome isilgai ir istriname druska bei pipirais. I puoda sudedame morka, petrazoliu sakni, svogunus ir visciukus. Uzpilame saltu vandeniu, kad apsemtu, ir verdame. Pora kartu mesa apverciame. Kai vistiena suminksteja, i sultini ipilame grietine, suberiame dziuveselius bei ..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su špinatais

Versiena ir prieskonines darzoves sudedame i puoda. Iberiame druskos, pipiru ir uzpilame vandens. Uzverdame ir tuomet su tuo paciu skysciu toliau kepame orkaiteje. Jei reikia, nuolat ipilame vandens. Tuo metu paruosiame spinatus. Juos pakepame su sviestu, idedame grietines, iberiame miltu ir ipilame..

Recepto vertinimas: 0

Daržovėmis įdaryti baklazanai

Idarui morka, paprika, petrazoliu sakni supjaustome mazais kubeliais. Pakepame pusziedziais supjaustytus svogunus ir skiltelemis supjaustytus pomidorus. Paruostas darzoves sumaisome, sudedame i puoda, ipilame truputi vandens, idedame sugrusto cesnako ir uzverdame. Tada i si troskini sudedame griezin..

Recepto vertinimas: 4

Ispaniška ''Paela'' su daržovėmis

Cukinijas ir pankoli supjaustome plonais griezineliais, o baklazanus - kubeliais. Pievagrybius perpjauname per puse. Svogunus ir cesnakus susmulkiname ir kepame aliejuje. I juos sudedame darzoves bei grybus ir kepame apie 3 min. Po to juos isimame is keptuves, o i likusi alieju sudedame ryzius. Juos..

Recepto vertinimas: 3

Kepta įdaryta antis

Paruosta anti itriname prieskoniais ir palaikome 2-3 val. Morkas, saliera, obuoli, svoguna sutarkuojame mazais siaudeliais, susmulkinamesaliero lapkocius, iberiame kmynu, druskos, pipiru, dedame i keptuve ir trumpai apkepame. Atvesusi idara sudedame i anti ir uzsiuvame. I skarda sudedame susmulkinta..

Recepto vertinimas: 0

Lemas

Is vakaro supjaustyti ir pamarinuoti su prieskoniais aviena.I dideli puoda sudeti supjaustytus skiltelemis pomidorus ir anr mazos ugnies juos virti, nuolat pamaisyti, kad neprisviltu.Aviena pakepinti ir sudeti i puoda kur yra issitusine pomidorai. Tada nulupame dzindzerio sakni ir supjaustome storai..

Recepto vertinimas: 0

Rusiškas starkis

Isvalyta, be kaulu zuvi supjaustome gabaleliais, pabarstome druska, uzpilame 3 stiklinemis verdancio vandens. I verdama zuvi idedame grybu, druskos, lauru lapeli ir verdame, kol zuvis isvirs.Petrazoles ir morkas supjaustome gabaleliais ir isverdame nedideliame vandens kiekyje.Agurkus nulupame, isima..

Recepto vertinimas: 0

Kukurūzų sriuba su avokadu

Morka, petrazoles sakni ir bulves supjaustyti kubeliais. Viska uzpilti saltu vandeniu ir virti 5 min. Sudeti vistiena, pasudyti, papipirinti ir virti kol mesa atsoks nuo kaulo. Mesa isimti, atvesinti ir smulkiai supjaustyti. Darzoves ir mesa pertrinti per sieteli arba sutrinti smulkintuve. Viska uzv..

Recepto vertinimas: 0

Tarkuotų daržovių bĮynas

Darzoves nuskutame ir sutarkuojame burokine trintuve. I tarkius imaisome susmulkintas cesnako skilteles ir druska. Taip paruostus tarkius sukreciame i keptuve su ikaitintu aliejumi, islyginame pavirsiu ir kepame, kol apacia apskrunda. Tuomet blyna apverciame ir kepame toliau. Padazui varske pertrina..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: aknis