5 rezultatų ieškant "maistui"

Šaldyti vaisiai

1. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių, supilkite juos į indą ir lengvai suplakite. Suplakę jais aptepkite vaisius (patiekalams aptepti naudojamu teptuku) ir sudėkite juos ant popieriumi išklotų grotelių. 2. Užberkite ant vaisių gana storą sluoksnį cukraus. Geriausia, kad būtų ..

Recepto vertinimas: 1

Topinambų salotos su pomidorais

Topinambus nuplauname, nulupame, supjaustome, sudedame į pasūdytą vandenį ir 5 min. blanširuojame, po to nusunkiame. Pomidorus nuplauname, perpjauname per pusę ir supjaustome plonomis riekelėmis. Padažui sumaišome susmulkintas česnakų skilteles, citrinų sultis, alyvuogių aliejų, įbe..

Recepto vertinimas: 4

Raudonos saldžiosios paprikos ir dilgėlių salotos

Papriką nuplauname, išimame sėklas, supjaustome šiaudeliais, dilgėlių lapus nuplauname, nuvarviname ir smulkiai sukapojame, morką nuplauname, nulupame ir sutarkuojame stambia tarka. Paruoštus produktus sumaišome, pasūdome, įberiame pipirų, įpilame citrinų sulčių, aliejaus ir i..

Recepto vertinimas: 4

Midijos su salierais

Midijų paviršių nuvalome aštriu peiliu. Geldeles labai gerai nuplauname tekančiu šaltu vandeniu. Nuluptas česnako skilteles supjaustome smulkiai, salierų stiebelius - nedideliais gabalėliais, svogūnų laiškus - smulkiai. Supilame į puodą vyną, alų, aliejų, suberiame salierus, svog..

Recepto vertinimas: 0

Šaldyti žalieji žirneliai

Paruostus zirnelius blansiruoti verdanciame vandenyje 1,5-2 min. Atvesinus nusausinti, supilstyti i polietileninius maiselius ir skubiai susaldyti saldiklyje -30 --35 C temperaturoje. Saldytus zirnelius laikyti -18C iki 10-12 men.Saldytus zirnelius ruosiant maistui, suberti i verdanti vandeni, virti..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: maistui