25 rezultatų ieškant "laiko"

Bulvių sriuba

Į verdantį vandenį sumesti nedideliais gabalėliais supjaustytą bulvę, po kurio laiko - smulkiai supjaustytą morką, svogūną ir petražolės šaknį. Kitus žalumynus galima dėti vėliau tiesiai į lėkštę. ..

Recepto vertinimas: 5

Pikantiškas troškintos menkės kepsnys

4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimamas kaulas ir įtrinama pipirais bei cukrum. Vienas agurkas, nurodytas kiekis rūkyto kumpio, 1 morka, 1/2 petražolės supjaustomi pailgais trikampiais gabalėliais ir susmaigstomi į mėsą. keptuvėje su riebalais paspirginami svogūnai ir iš visų..

Recepto vertinimas: 0

pyragas "Valensos ašaros"

Uzminkyti tesla is 3 st.miltu,margarino,1 stiklines cukraus,3 tryniu ir kepimo miltelu.Iskloti formos dugna pries tai patiesus kepimo popieriu.Isplakti 3 kiausinius,1sikline cukraus,vanilini pudinga (perku parduotuveje pokeliais)nepamaisys truputis vanilinio cukraus,ispausti 1citrinos sultis po to ..

Recepto vertinimas: 3

Karšta meilė

Išplakite kiaušinių trynius su cukraus milteliais ir vanilės cukrumi. Užvirkite pieną, grietinėlę ir gliukozę. Supilkite kiaušinio plakinį. Pavirkite kol masė sutirštės. Perkoškite masę per smulkų sietelį. 5 valandom padėkite masę į šaldiklį, kad atšaltų, kartais pamaišyki..

Recepto vertinimas: 0

Liežuvis arba mėsa drebučiuose

Želatiną brinkinti 20--30 minučių šaltame vandenyje, paskui ją ištirpinti karštame skaidriame pagardintame prieskoniais mėsos sultinyje. Jeigu želatina nelabai švari, sultinį perkošti per marlę arba sietelį. Liežuvį ir. mėsą supjaustyti skersai raumenų 3--4 mm storio griežinėl..

Recepto vertinimas: 0

Greipfrutų su šampanu šerbetas

Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sulčių, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio vyno ir dėkite 8 val. į šaldiklį, kas kiek laiko pamaišant šakute, kad gražiau sušaltų. Patiekiant, šerbetą sudėkite į vazelę, papuoškite 10g plonai supjaustytais laimo arba citrin..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti žiediniai kopūstai

Žiedinio kopūsto žiedinėlius išskistykite. Juos apipilkite verdančiu marinatu ir taip palaikykite 3 min. Po to išgriebkite ir nuplaukite šaltu vandeniu, sudėkite į stiklainius, užpilkite marinatą, kuriame kopūstai buvo mirkomi. Stiklainius sudėkite į 95 laipsnių vandens puodą ir ta..

Recepto vertinimas: 3

RUDENINIŲ DARŽOVIŲ TROŠKINYS ŽIEMAI

Puode įkaitinus aliejų sudėti smulkintus svogūnus. Kai jie pagelsta, sudėti stambiai tarkuotas ar kubeliais pjaustytas morkas, taip pat vukinijas, obuolius. Išmaišyti, sudėti prieskonius. Po kiek laiko sudėti nuluptus smulkintus pomidorus. Troškinti ant nedidelės ugnies apie 45min. nuo u..

Recepto vertinimas: 3

Midijos su salierais

Midijų paviršių nuvalome aštriu peiliu. Geldeles labai gerai nuplauname tekančiu šaltu vandeniu. Nuluptas česnako skilteles supjaustome smulkiai, salierų stiebelius - nedideliais gabalėliais, svogūnų laiškus - smulkiai. Supilame į puodą vyną, alų, aliejų, suberiame salierus, svog..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su grybais

Grybus užpilame nedideliu kiekiu šilto virinto vandens ir pamirkome pusvalandį. Grybus išgriebiame, nuvarviname, susmulkiname. 30g. sviesto įkaitiname keptuvėje, supilame brendį, sudedame grybus ir, nustatę silpną kaitrą, pridengą troškiname 25 minutes. Paruošiame bešamelio padažą...

Recepto vertinimas: 5

Mėsa su morkomis ir razinomis

Morkas kepinti aliejuje, sudėti mėsą ie kepti, kol mėsytė beveik iškeps, tada sudėti svogūną ( pusžiedžiais arba kubeliais), laiškus. Dar po kiek laiko - česnaką.Sudėti prieskonius, razinas. Galima įdėti šaukštą grietinės.Troškinti ant silpnos ugnies apie 5 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Ilgieji makaronai su jūros gėrybių padažu

Supjaustykite jūros gėrybes mažais gabalėliais, žnyples perskelkite pusiau. Didelėje keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų. Sudėkite česnaką ir pakepinkite 1-2 minutes. Sudėkite jūros gėrybes ir pakepinkite ant vidutiniškai karštos ugnies 5 minutes. Lakštinius virkite pusę ant pake..

Recepto vertinimas: 1

Spagečiai su keptomis jūros gėrybėmis

Pamerkite moliuskus ir midijas į atskirus indus su šaltu vandeniu 1 valandai. Nusausinkite ir padėkite į šalį. Pašalinkite taškuotą kalmarų odelę ir supjaustykite juos mažais gabalėliais, čiulptuvus perpjaukite pusiau. Nuo pomidorų nukoškite skysčio perteklių ir plonai juos supja..

Recepto vertinimas: 0

Virtos sraigės

Sraiges perplauti ir užmerkti 12 val. į actą. Po to išvirti jas su geldelėmis vandenyje. Išpilti vandenį ir peiliu pradurti kitoje namelio pusėje. Iškepti svogūnus aliejuje. Įmesti dešrą, supjaustytą gabaliukais, česnaką ir žalumą. Įpilti stiklinę vyno ir įmesti sraiges. Jei v..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiški ryžiai (Arroz a la mexicana)

Ryžius brinkinkite 10-15 min. šiltame vandenyje, po to nuplaukite, palikite nuvarvėti. Pomidorus nuplikykite, pašalinkite odeles ir sėklas. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Aitriąsias paprikas įpjaukite, pašalinkite sėklas ir pertvarėles. Pomidorus, svogūną, česnaką ir aitr..

Recepto vertinimas: 0

Vitamininė juodųjų serbentų uogienė (Ramunės)

Vienam litrui maltų uogų imu 1,5 litro cukraus. Uogas nuplauname, nurenkame šakeles ir permalame su mėsmale. Suberiame cukrų, gerai išmaišome ir paliekame kokioms 6 valandoms, galima ir per naktį. Nepamirštame laikas nuo laiko pamaišyti. Uogienė išsilaiko iki 2 metų, tik atidarius ją..

Recepto vertinimas: 0

LINOS FIRMINĖ POMIDORŲ SRIUBA

Uzverdame vandenuka, istirpiname sultini. Tuo tarpu supjaustome darzoves (kubeliais, morkytes sutarkuoti). Pirma sudedame morkas ir svoguna, po kiek laiko sudedame likusias darzoves ir supilame ryzius. Verdame, kol viskas suminkstes. Tada pagal skoni pilame prieskonius, pomidoru padaza. Dar paverdam..

Recepto vertinimas: 4

KARŠIS, ĮDARYTAS TROŠKINTAIS KOPŪSTAIS

Pakaitinkite keptuveje 2-3 saukstus aliejaus ir troskinkite jame raugintus kopustus su smulkiai supjaustytais svogunais. Suminkstejusius kopustus atausinkite, jais idarykite karsi ir papilve uzsiukite.Supilkite keptuven likusi alieju (pakaitinta), sudekite zuvi ir pasaukite orkaiten (krosnin). Po 15..

Recepto vertinimas: 0

GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ UOGIENĖ (uzbekų)

Vandens paruosimas: 500g kalkiu gesinti 3 litrais vandens ir duoti pastoveti 3-4 valandas. Paskui nupilti skaidru vandeni ir perkosti per marle. Graikinius riesutus apvalyti nuovirsu dengiancios pleveles ir pamirkyti juos i paprasta salta vandeni dviem dienom, keisdami vandeni 3-4 kartus per dien..

Recepto vertinimas: 5

Kopūstai žiemai

Kopustus ir morkas sutarkuojame, cesnaka susmulkiname. Vandeni, druska, acta, alieju, cukru supilame i puoda ir uzverdame. Po to viskauzpilame ant kopustu, sumaisytu su morkomis ir cesnakais. Viska ismaisome. Para laiko viska palaikome inde ir po to sudedame i stiklainius. (Agne)..

Recepto vertinimas: 1

Obuolių kremas

Produktus sudedame i plakimo inda ir plakame mikseriu, kol mase pabala ir laiko forma. Isplake galime imaisyti susmulkintu riesutu. Krema sudedame i desertinius indelius, papuosiame obuoliu skiltelemis, obuoliu tyre, melisos lapeliu. Krema tuoj pat patiekiame. Jei krema valgysime veliau, isplakus i ..

Recepto vertinimas: 0

Duona su sūriu

Duona iskepti, iskepus ja pabarstyti sutarkuotu suriu ir uzdengti. Kiek laiko palaikius apibarstyti druska ir susmulkintu cesnaku. Valgyti su susmeigimo pagaliukais arba sakute. Tikrai skanus patiekalas.=) (Saule)..

Recepto vertinimas: 5

Močiutės bandelės

Mieles sumaisome su 1 saukstu cukraus, ipilame silta piena, 5-6 saukstus miltu, ismaisome ir pakildiname. Tada supilame istirpinta sviesta, likusi cukru, druska ir dalimis sijodami iminkome miltus. Suformuojame 10 bandeliu ir sudeje i miltais pabarstyta kepimo skarda ir uzdenge ranksluosciu ar kepim..

Recepto vertinimas: 4

Nekaitinta agurkų mišrainė žiemai

Agurkus supjaustyti griežinėliais, svogūnus supjaustyti, česnakus smulkiai sukapoti. Supilti aliejų, actą, druską ir cukrų. Viską emaliuotame puode gerai išmaišyti ir palikti parai laiko stovėti, vis retkarčiais pamaišant. Po to sudėti į sterilius stiklainius, užpilti sus..

Recepto vertinimas: 3

Šašlykai su čiobreliais

Mesa supjaustyti, citrina supjaustyti smulkiai su zievele.Viska sudeti i inda, gerai ismaisyti ir laikyti para laiko. (Valia)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: laiko