25 rezultatų ieškant "laiko"

Bulvių sriuba

Į verdantį vandenį sumesti nedideliais gabalėliais supjaustytą bulvę, po kurio laiko - smulkiai supjaustytą morką, svogūną ir petražolės šaknį. Kitus žalumynus galima dėti vėliau tiesiai į lėkštę. ..

Recepto vertinimas: 5

Pikantiškas troškintos menkės kepsnys

4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimamas kaulas ir įtrinama pipirais bei cukrum. Vienas agurkas, nurodytas kiekis rūkyto kumpio, 1 morka, 1/2 petražolės supjaustomi pailgais trikampiais gabalėliais ir susmaigstomi į mėsą. keptuvėje su riebalais paspirginami svogūnai ir iš visų..

Recepto vertinimas: 0

Grietininis karstas padazas

Supjaustome kubeliais svogunus, tarkuojame morkas. I ikaitinta alieju dedame morkas, po kiek laiko svogunus. Atskirai ant sviesto pakepiname miltus ir dedame i apkepintas darzoves. Kubeli sultinio sumaisome su vandeniu ir dedame kartu su grietine i keptuve. Dedame ivairiu prieskoniu pagal skoni. Pa..

Recepto vertinimas: 2

Bulvės studentiškai

Bulvės nuplaunamos, nuskutamos, sutarkuojamos per burokinę tarką. Svogūną smulkiai sukapojame. Įkaitiname aliejų keptuvėje ir sudedame sutarkuotas bulves. Laikas nuo laiko pamaišome , kad apkeptų iš visų pusių. Į kepimo pabaigą apibarstome smulkiai kappotu svogūnu, drus..

Recepto vertinimas: 0

Blynai su obuoliais

Miltai sumaišomi su šiltu pienu ir mielėmis, ir pastatomi, kad iškiltų. Po kurio laiko pridedame druskos, sviesto ir kiaušinius, išmaišę vėl paliekame, kad toliau kiltų. Obuolius supjaustome riekelėmis ir kepant blynus, riekeles dėliojame iš vienos pusės blyno. Skanaus ..

Recepto vertinimas: 1

Liežuvis arba mėsa drebučiuose

Želatiną brinkinti 20--30 minučių šaltame vandenyje, paskui ją ištirpinti karštame skaidriame pagardintame prieskoniais mėsos sultinyje. Jeigu želatina nelabai švari, sultinį perkošti per marlę arba sietelį. Liežuvį ir. mėsą supjaustyti skersai raumenų 3--4 mm storio griežinėl..

Recepto vertinimas: 0

Greipfrutų su šampanu šerbetas

Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sulčių, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio vyno ir dėkite 8 val. į šaldiklį, kas kiek laiko pamaišant šakute, kad gražiau sušaltų. Patiekiant, šerbetą sudėkite į vazelę, papuoškite 10g plonai supjaustytais laimo arba citrin..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti žiediniai kopūstai

Žiedinio kopūsto žiedinėlius išskistykite. Juos apipilkite verdančiu marinatu ir taip palaikykite 3 min. Po to išgriebkite ir nuplaukite šaltu vandeniu, sudėkite į stiklainius, užpilkite marinatą, kuriame kopūstai buvo mirkomi. Stiklainius sudėkite į 95 laipsnių vandens puodą ir ta..

Recepto vertinimas: 3

RUDENINIŲ DARŽOVIŲ TROŠKINYS ŽIEMAI

Puode įkaitinus aliejų sudėti smulkintus svogūnus. Kai jie pagelsta, sudėti stambiai tarkuotas ar kubeliais pjaustytas morkas, taip pat vukinijas, obuolius. Išmaišyti, sudėti prieskonius. Po kiek laiko sudėti nuluptus smulkintus pomidorus. Troškinti ant nedidelės ugnies apie 45min. nuo u..

Recepto vertinimas: 3

Midijos su salierais

Midijų paviršių nuvalome aštriu peiliu. Geldeles labai gerai nuplauname tekančiu šaltu vandeniu. Nuluptas česnako skilteles supjaustome smulkiai, salierų stiebelius - nedideliais gabalėliais, svogūnų laiškus - smulkiai. Supilame į puodą vyną, alų, aliejų, suberiame salierus, svog..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su grybais

Grybus užpilame nedideliu kiekiu šilto virinto vandens ir pamirkome pusvalandį. Grybus išgriebiame, nuvarviname, susmulkiname. 30g. sviesto įkaitiname keptuvėje, supilame brendį, sudedame grybus ir, nustatę silpną kaitrą, pridengą troškiname 25 minutes. Paruošiame bešamelio padažą...

Recepto vertinimas: 5

Mėsa su morkomis ir razinomis

Morkas kepinti aliejuje, sudėti mėsą ie kepti, kol mėsytė beveik iškeps, tada sudėti svogūną ( pusžiedžiais arba kubeliais), laiškus. Dar po kiek laiko - česnaką.Sudėti prieskonius, razinas. Galima įdėti šaukštą grietinės.Troškinti ant silpnos ugnies apie 5 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Ilgieji makaronai su jūros gėrybių padažu

Supjaustykite jūros gėrybes mažais gabalėliais, žnyples perskelkite pusiau. Didelėje keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų. Sudėkite česnaką ir pakepinkite 1-2 minutes. Sudėkite jūros gėrybes ir pakepinkite ant vidutiniškai karštos ugnies 5 minutes. Lakštinius virkite pusę ant pake..

Recepto vertinimas: 1

Meksikietiški ryžiai (Arroz a la mexicana)

Ryžius brinkinkite 10-15 min. šiltame vandenyje, po to nuplaukite, palikite nuvarvėti. Pomidorus nuplikykite, pašalinkite odeles ir sėklas. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Aitriąsias paprikas įpjaukite, pašalinkite sėklas ir pertvarėles. Pomidorus, svogūną, česnaką ir aitr..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų tortas

Išminkykite visus produktus, skirtus trapiai tešlai (išskyrus apelsinų džemą). Tešlą suspauskite į rutulį, suvyniokite į foliją ir mažiausiai 30 min. laikykite šaldytuve. Tada iškočiokite apskritą lakštą ir įklokite į 26 cm skersmens tortinę. Tešlą prieš kepdami subadykit..

Recepto vertinimas: 0

Paprasta sluoksniuota tešla

Šaltą sviestą supjaustyti labai plonai ir dėti į 50 g miltų. Viską trumpai paminkyti rankomis, suformuoti keturkampį, suvynioti į pergamentinė popierių ir padėti šaltai. Likusius miltus persijoti ant stalo ar lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą ir į jį suberti druską, s..

Recepto vertinimas: 3

Agurkų mišrainė žiemai

Agurkus nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti (kubeliais, skiltelėmis, nesvarbu). Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Tada sudėti į puodą, pridėti prieskonių, žalumos, išmaišyti ir palikti 12 - 15 valandų (rekomenduojama palikti nakčiai). Reikėtų laikas nuo laiko pamaišyti.&#..

Recepto vertinimas: 3

Vitamininė juodųjų serbentų uogienė (Ramunės)

Vienam litrui maltų uogų imu 1,5 litro cukraus. Uogas nuplauname, nurenkame šakeles ir permalame su mėsmale. Suberiame cukrų, gerai išmaišome ir paliekame kokioms 6 valandoms, galima ir per naktį. Nepamirštame laikas nuo laiko pamaišyti. Uogienė išsilaiko iki 2 metų, tik atidarius ją..

Recepto vertinimas: 0

LINOS FIRMINĖ POMIDORŲ SRIUBA

Uzverdame vandenuka, istirpiname sultini. Tuo tarpu supjaustome darzoves (kubeliais, morkytes sutarkuoti). Pirma sudedame morkas ir svoguna, po kiek laiko sudedame likusias darzoves ir supilame ryzius. Verdame, kol viskas suminkstes. Tada pagal skoni pilame prieskonius, pomidoru padaza. Dar paverdam..

Recepto vertinimas: 4

KARŠIS, ĮDARYTAS TROŠKINTAIS KOPŪSTAIS

Pakaitinkite keptuveje 2-3 saukstus aliejaus ir troskinkite jame raugintus kopustus su smulkiai supjaustytais svogunais. Suminkstejusius kopustus atausinkite, jais idarykite karsi ir papilve uzsiukite.Supilkite keptuven likusi alieju (pakaitinta), sudekite zuvi ir pasaukite orkaiten (krosnin). Po 15..

Recepto vertinimas: 0

GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ UOGIENĖ (uzbekų)

Vandens paruosimas: 500g kalkiu gesinti 3 litrais vandens ir duoti pastoveti 3-4 valandas. Paskui nupilti skaidru vandeni ir perkosti per marle. Graikinius riesutus apvalyti nuovirsu dengiancios pleveles ir pamirkyti juos i paprasta salta vandeni dviem dienom, keisdami vandeni 3-4 kartus per dien..

Recepto vertinimas: 5

Kopūstai žiemai

Kopustus ir morkas sutarkuojame, cesnaka susmulkiname. Vandeni, druska, acta, alieju, cukru supilame i puoda ir uzverdame. Po to viskauzpilame ant kopustu, sumaisytu su morkomis ir cesnakais. Viska ismaisome. Para laiko viska palaikome inde ir po to sudedame i stiklainius. (Agne)..

Recepto vertinimas: 1

Obuolių kremas

Produktus sudedame i plakimo inda ir plakame mikseriu, kol mase pabala ir laiko forma. Isplake galime imaisyti susmulkintu riesutu. Krema sudedame i desertinius indelius, papuosiame obuoliu skiltelemis, obuoliu tyre, melisos lapeliu. Krema tuoj pat patiekiame. Jei krema valgysime veliau, isplakus i ..

Recepto vertinimas: 0

Duona su sūriu

Duona iskepti, iskepus ja pabarstyti sutarkuotu suriu ir uzdengti. Kiek laiko palaikius apibarstyti druska ir susmulkintu cesnaku. Valgyti su susmeigimo pagaliukais arba sakute. Tikrai skanus patiekalas.=) (Saule)..

Recepto vertinimas: 5

Močiutės bandelės

Mieles sumaisome su 1 saukstu cukraus, ipilame silta piena, 5-6 saukstus miltu, ismaisome ir pakildiname. Tada supilame istirpinta sviesta, likusi cukru, druska ir dalimis sijodami iminkome miltus. Suformuojame 10 bandeliu ir sudeje i miltais pabarstyta kepimo skarda ir uzdenge ranksluosciu ar kepim..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: laiko