25 rezultatų ieškant "laiko"

Bulvių sriuba

Į verdantį vandenį sumesti nedideliais gabalėliais supjaustytą bulvę, po kurio laiko - smulkiai supjaustytą morką, svogūną ir petražolės šaknį. Kitus žalumynus galima dėti vėliau tiesiai į lėkštę. ..

Recepto vertinimas: 5

Pikantiškas troškintos menkės kepsnys

4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimamas kaulas ir įtrinama pipirais bei cukrum. Vienas agurkas, nurodytas kiekis rūkyto kumpio, 1 morka, 1/2 petražolės supjaustomi pailgais trikampiais gabalėliais ir susmaigstomi į mėsą. keptuvėje su riebalais paspirginami svogūnai ir iš visų..

Recepto vertinimas: 0

pyragas "Valensos ašaros"

Uzminkyti tesla is 3 st.miltu,margarino,1 stiklines cukraus,3 tryniu ir kepimo miltelu.Iskloti formos dugna pries tai patiesus kepimo popieriu.Isplakti 3 kiausinius,1sikline cukraus,vanilini pudinga (perku parduotuveje pokeliais)nepamaisys truputis vanilinio cukraus,ispausti 1citrinos sultis po to ..

Recepto vertinimas: 3

Karšta meilė

Išplakite kiaušinių trynius su cukraus milteliais ir vanilės cukrumi. Užvirkite pieną, grietinėlę ir gliukozę. Supilkite kiaušinio plakinį. Pavirkite kol masė sutirštės. Perkoškite masę per smulkų sietelį. 5 valandom padėkite masę į šaldiklį, kad atšaltų, kartais pamaišyki..

Recepto vertinimas: 0

Naminiai sausainiai

Sutarkuokite sviesta burokų tarka, Supilkite miltus, kepimo miltelius, kiaušinį, vanilini cukrų ir cukrų. Viską gerai sumaišykite, masė turi nelipti prie rankų. Tešlą įdėkite į kamerą, kad sustinktų. Po kurio laiko ištraukite tešlą ir sukočiokite su kočėlu...

Recepto vertinimas: 4

Ledai karšta meilė

Išplakite kiaušinių trynius su cukraus milteliais ir vanilės cukrumi. Užvirkite pieną, grietinėlę ir gliukozę. Supilkite kiaušinio plakinį. Pavirkite kol masė sutirštės. Perkoškite masę per smulkų sietelį. 5 valandom padėkite masę į šaldiklį, kad atšaltų, kartais pamaišyki..

Recepto vertinimas: 0

Grietininis karstas padazas

Supjaustome kubeliais svogunus, tarkuojame morkas. I ikaitinta alieju dedame morkas, po kiek laiko svogunus. Atskirai ant sviesto pakepiname miltus ir dedame i apkepintas darzoves. Kubeli sultinio sumaisome su vandeniu ir dedame kartu su grietine i keptuve. Dedame ivairiu prieskoniu pagal skoni. Pa..

Recepto vertinimas: 2

Bulvės studentiškai

Bulvės nuplaunamos, nuskutamos, sutarkuojamos per burokinę tarką. Svogūną smulkiai sukapojame. Įkaitiname aliejų keptuvėje ir sudedame sutarkuotas bulves. Laikas nuo laiko pamaišome , kad apkeptų iš visų pusių. Į kepimo pabaigą apibarstome smulkiai kappotu svogūnu, drus..

Recepto vertinimas: 0

Blynai su obuoliais

Miltai sumaišomi su šiltu pienu ir mielėmis, ir pastatomi, kad iškiltų. Po kurio laiko pridedame druskos, sviesto ir kiaušinius, išmaišę vėl paliekame, kad toliau kiltų. Obuolius supjaustome riekelėmis ir kepant blynus, riekeles dėliojame iš vienos pusės blyno. Skanaus ..

Recepto vertinimas: 1

Liežuvis arba mėsa drebučiuose

Želatiną brinkinti 20--30 minučių šaltame vandenyje, paskui ją ištirpinti karštame skaidriame pagardintame prieskoniais mėsos sultinyje. Jeigu želatina nelabai švari, sultinį perkošti per marlę arba sietelį. Liežuvį ir. mėsą supjaustyti skersai raumenų 3--4 mm storio griežinėl..

Recepto vertinimas: 0

Ilgieji makaronai su jūros gėrybių padažu

Supjaustykite jūros gėrybes mažais gabalėliais, žnyples perskelkite pusiau. Didelėje keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų. Sudėkite česnaką ir pakepinkite 1-2 minutes. Sudėkite jūros gėrybes ir pakepinkite ant vidutiniškai karštos ugnies 5 minutes. Lakštinius virkite pusę ant pake..

Recepto vertinimas: 1

Spagečiai su keptomis jūros gėrybėmis

Pamerkite moliuskus ir midijas į atskirus indus su šaltu vandeniu 1 valandai. Nusausinkite ir padėkite į šalį. Pašalinkite taškuotą kalmarų odelę ir supjaustykite juos mažais gabalėliais, čiulptuvus perpjaukite pusiau. Nuo pomidorų nukoškite skysčio perteklių ir plonai juos supja..

Recepto vertinimas: 0

Virtos sraigės

Sraiges perplauti ir užmerkti 12 val. į actą. Po to išvirti jas su geldelėmis vandenyje. Išpilti vandenį ir peiliu pradurti kitoje namelio pusėje. Iškepti svogūnus aliejuje. Įmesti dešrą, supjaustytą gabaliukais, česnaką ir žalumą. Įpilti stiklinę vyno ir įmesti sraiges. Jei v..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su menke ir apelsinais

Paruoškite menkių filė, o kaulus atidėkite vėlesniam naudojimui. Menkę supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į dubenį. Aštriu peiliu nuo apelsinų nuimkite žievelę (tik pačią išorinę dalį) ir supjaustykite ją plonomis juostelėmis. Nulupkite apelsinus ir sukapokite juos...

Recepto vertinimas: 0

Grilyje keptas otas (Ramunės)

Ne per plonai supjaustytos riekelės iš pradžių 1-2 valandas palaikomos marinate iš citrinos sulčių, druskoje sumaigytos česnako skiltelės, sojų padažo, aliejaus, garstyčių ir pipirų. Po to dedamos į grilį ant grotelių ir, truputį nubraukus marinatą, kepama 3 minutes. Žuvies kep..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiški ryžiai (Arroz a la mexicana)

Ryžius brinkinkite 10-15 min. šiltame vandenyje, po to nuplaukite, palikite nuvarvėti. Pomidorus nuplikykite, pašalinkite odeles ir sėklas. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Aitriąsias paprikas įpjaukite, pašalinkite sėklas ir pertvarėles. Pomidorus, svogūną, česnaką ir aitr..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų tortas

Išminkykite visus produktus, skirtus trapiai tešlai (išskyrus apelsinų džemą). Tešlą suspauskite į rutulį, suvyniokite į foliją ir mažiausiai 30 min. laikykite šaldytuve. Tada iškočiokite apskritą lakštą ir įklokite į 26 cm skersmens tortinę. Tešlą prieš kepdami subadykit..

Recepto vertinimas: 0

Paprasta sluoksniuota tešla

Šaltą sviestą supjaustyti labai plonai ir dėti į 50 g miltų. Viską trumpai paminkyti rankomis, suformuoti keturkampį, suvynioti į pergamentinė popierių ir padėti šaltai. Likusius miltus persijoti ant stalo ar lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą ir į jį suberti druską, s..

Recepto vertinimas: 3

Agurkų mišrainė žiemai

Agurkus nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti (kubeliais, skiltelėmis, nesvarbu). Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Tada sudėti į puodą, pridėti prieskonių, žalumos, išmaišyti ir palikti 12 - 15 valandų (rekomenduojama palikti nakčiai). Reikėtų laikas nuo laiko pamaišyti.&#..

Recepto vertinimas: 3

Vitamininė juodųjų serbentų uogienė (Ramunės)

Vienam litrui maltų uogų imu 1,5 litro cukraus. Uogas nuplauname, nurenkame šakeles ir permalame su mėsmale. Suberiame cukrų, gerai išmaišome ir paliekame kokioms 6 valandoms, galima ir per naktį. Nepamirštame laikas nuo laiko pamaišyti. Uogienė išsilaiko iki 2 metų, tik atidarius ją..

Recepto vertinimas: 0

Močiutės bandelės

Mieles sumaisome su 1 saukstu cukraus, ipilame silta piena, 5-6 saukstus miltu, ismaisome ir pakildiname. Tada supilame istirpinta sviesta, likusi cukru, druska ir dalimis sijodami iminkome miltus. Suformuojame 10 bandeliu ir sudeje i miltais pabarstyta kepimo skarda ir uzdenge ranksluosciu ar kepim..

Recepto vertinimas: 4

Nekaitinta agurkų mišrainė žiemai

Agurkus supjaustyti griežinėliais, svogūnus supjaustyti, česnakus smulkiai sukapoti. Supilti aliejų, actą, druską ir cukrų. Viską emaliuotame puode gerai išmaišyti ir palikti parai laiko stovėti, vis retkarčiais pamaišant. Po to sudėti į sterilius stiklainius, užpilti sus..

Recepto vertinimas: 3

Šašlykai su čiobreliais

Mesa supjaustyti, citrina supjaustyti smulkiai su zievele.Viska sudeti i inda, gerai ismaisyti ir laikyti para laiko. (Valia)..

Recepto vertinimas: 0

Naminis jogurtas

Piena pavirinti ir padeti sausoje vietoje, kad atsaltu (nedeti i saldytuva!) ideti jogurta, ir suvinioti i ranksluosti puoda kuriame yra pienas su jogurtu. Puoda suviniota siltai i ranksluosti padeti prie radiatoriaus, po 1 dienos, gal ir maziau laiko galesite i puoda su jau sutirstejusiu pienu deti..

Recepto vertinimas: 4

Močiutės bandelės

Mieles sumaišome su 1 šaukštu cukraus, įpilame šiltą pieną, 5-6 šaukštus miltų, išmaišome ir pakildiname. Tada supilame ištirpintą sviestą, likusį cukrų, druską ir dalimis sijodami įminkome miltus. Suformuojame 10 bandelių ir sudėję į miltais pabarstytą kepimo skardą ir užd..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: laiko