12 rezultatų ieškant "kvapnieji"

Menkė su kopūstais

Kopūstus supjaustyti, sudėti į puodą su pipirais, lauro lapeliu ir troškinti 30 minučių. Svogūnus supjaustyti apkepti svieste, sumaišyti su pomidorų tyre, cukrumi, pasūdyti, įberti miltų ir sudėti į puodą su kopūstais. Troškinti 15 minučių. Į sviestu išteptą prikaistuvį sud..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka su krienais

Lydekas išdaryti, sudėti į sūdytą, papipirintą, verdantį vandenį. Bulves supjaustyti ir sudėti į virti prie lydekų. Sutarkuoti krienus. Kai žuvis ir bulvės bus išvirusios, neišgaravusį sultinį nupilti į atskirą indą, o bulves ir lydekas perkelti į kitą (gilią emaliuotą keptu..

Recepto vertinimas: 0

Aluje troškintas karpis

Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasūdomas, pabarstomas miltais, pipirais, užpilamas atskiestu actu ir pusvalandį palaikomas šaltai. Į puode pakaitintą alų sudedamas karpis, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, uždengiama ir troškinama 30 - 40 minučių. Baigiant troškinti sudeda..

Recepto vertinimas: 1

Virta žuvis su česnaku

Iš smulkmės su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais pasūdę išvirkite sultinį. Išvirusią smulkmę išmeskite, o sultinyje virkite stambius žuvies gabalus. Smulkiai supjaustytą česnaką sutrinkite su druska ir, sudėję puodukan, įpilkite du šaukštus sultinio. Gerai išmai..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su šviežiomis slyvomis (Ramunės)

Mėsą paruošiame, kaip vyniotiniui ir marinuojame apie 6 val. Galima ir per naktį. Tada iš abiejų pusių pabarstome baziliko lapeliais. Slyvas perpjauname per pusę, išimame kauliukus. Sudedame ant mėsos ir susukame. Susmeigiame krapštukais, kad neiširtų, užpilame truputėlį aliejaus. ..

Recepto vertinimas: 0

ALUJE TROŠKINTAS KARPIS

Isvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasudomas, pabarstomas miltais, pipirais, uzpilamas atskiestu actu ir pusvalandi palaikomas saltai. I puode pakaitinta alu sudedamas karpis, sviestas, suberiami dziuveseliai, uzdengiama ir troskinama 30-40 minuciu. Baigiant troskinti sudedamos razinos, tarkuot..

Recepto vertinimas: 0

BURGUNDIŠKAS UPĖTAKIS

I raudonaji vyna sudekite prieskonius, pievagrybius. Uzvirus sudekite upetakius. Ant silpnos ugnies pavirine 10-15 min., zuvi atsargiai isimkite ir sudekite i pailga pusdubeni. I nuovira ipilkite svieste pakepintu miltu ir siuo padazu apipilkite zuvi...

Recepto vertinimas: 0

VIRTA ŽUVIS SU ČESNAKU

Is smulkmes su prieskoninemis darzovemis bei prieskoniais pasude isvirkite sultini. Isvirusia smulkme ismeskite, o sultinyje virkite stambius zuvies gabalus.Smulkiai supjaustyta cesnaka sutrinkite su druska ir, sudeje puodukan, ipilkite du saukstus sultinio. Gerai ismaise, cesnaku uzpilkite isvirusi..

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTI BARAVYKAI

Grybus nuvalyti, greit nuplauti saltu vandeniu ir sudeti i reti. Stambesnius supjaustyti nedideliais gabaleliais, mazesniu nepjaustyti. Sudrekinti puodo dugna, supilti grybus, truputi pasudyti ir kaitinti. Kai atsiranda sultis virti dar 10-15 min. Baigiant virti sudeti kvapniuosius pipirus ir griezi..

Recepto vertinimas: 3

MARINUOTI SVOGŪNĖLIAI

Atrenkame nedidelius svogunelius, nulupame ir uzpilame karstu is vandens ir druskos isvirtu tirpalu, pastatome dviems paroms vesiai. Po to svogunelius isgriebiame, sudedame i stiklainiukus, uzpilame karstu marinatu ir sandariai uzdarome...

Recepto vertinimas: 2

ŽUVIENĖ II

Svogunus supjaustome ziedais, morkas - griezineliais, sudedame i puoda ir uzpilame 200 g vandens. Verdame atidenge puoda. Kai darzoves suminksteja, sudedame kubeliais pjaustyta zuvi ir suberiame prieskonius. Verdame 3 minutes. Nugraibome putas, supilame grietinele, uzviriname. Tiekiame pabarste smul..

Recepto vertinimas: 0

Trauktinė

Vyna su prieskoniais uzvirti, leisti atvesti, supilti degtine, leisti para pastoveti ir galima vartoti, skanaus. (sigita)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kvapnieji