ALUJE TROŠKINTAS KARPIS

Ingridientai:
1kg karpis
1,5 stiklinės alaus
1 stiklinė atskiesto acto
1 sauja razinų
nutarkuota citrinos žievelė
3 gvazdikėliai, druskos
4 šaukštai miltų
1 stiklinė džiūvėsėlių
6 kvapnieji pipirai
6 juodieji pipirai

Gaminimas
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasūdomas, pabarstomas miltais, pipirais, užpilamas atskiestu actu ir pusvalandį palaikomas šaltai. Į puode pakaitintą alų sudedamas karpis, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, uždengiama ir troškinama 30-40 minučių. Baigiant troškinti sudedamos razinos, tarkuota citrinos žievelė. Žuvį tinka valgyti ir karštą ir šaltą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!