25 rezultatų ieškant "krapai"

Pica Niam-niam

Iš vandens ir “Malsena” mišinio picai paruošiama tešla picos pagrindui. Gauta tešla iškočiojama ir ištepama aliejaus – pomidorų padažo mišiniu. Ant picos pagrindo pagal kepančiojo nuožiūrą dedami riekelėmis pjaustyta: dešra, grybai, pomidoras, paprika, svogūnas. Ant viršaus u..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių sriuba su grietine ir grybais

Nuskustas bulves supjaustykite kubeliais ir katrų su susmulkintu svogūnu išvirkite pasūdytame vandenyje. Nuvalytus ir supjaustytus grybus patroškinkite su druska ir kmynais, grietinę sumaišykite su miltais ir supilkite į bulvių sriubą, įdėkite lauro lapą, o baigiant virti įmuškite ki..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir aguročių sriuba

Morkas, petražoles, porą, pipirą susmulkinkite, užpilkite lydytu sviestu ir patroškinkite. Bulves ir agurotį nulupkite, supjaustykite, dėkite į verdantį vandenį arba daržovių nuovirą ir virkite 5 – 10 minučių. Baigiant virti sudėkite supjaustytus pomidorus, pasūdykite. Paskaninkit..

Recepto vertinimas: 0

Ryžiai su vėžiais

Vėžius išvirkite pasūdytame vandenyje su krapais, nuvalykite jų kakliukus ir didžiąsias kojas. Nugarinę mėsą padžiovinę sugrūskite, patroškinkite su 3 šaukštais sviesto, iškoškite. Į kitą indą sudėkite visus vėžių likučius, užpilkite 8 stiklinėmis vandens, gerai pavirink..

Recepto vertinimas: 0

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle

1. Iškepame arba išverdame vištieną su prieskoniais (kad šie įsigertų į mėsą), jei kepame tai apibarstome ir kmynais.Tinka “vakarykštė” vištiena. Nuimame nuo kaulų mėsą -smulkiai supjaustome. 2. Išverdame bulves (žinoma su druska arba sultinio kubeliu).Galima bebaigiant virti id..

Recepto vertinimas: 3

Svogūnų salotos su morkomis

Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir užpilti aliejumi. Morkas supjaustyti griežinėliais ir uždėti ant svogūnų, užbarstyti smulkiai pjaustytus žalumynus. Tinka prie mėsos patiekalų. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Virtų svogūnų salotos

Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir apie 4 min. virti ant silpnos ugnies. Pavirintus svogūnus nusunkti ir sudėti į dubenėlį, užbarstyti druskos, prieskonių, smulkiai pjaustyta kiaušinio trynį, užpilti grietine. Ant grietinės užberti smulkiai tarkuotą morką, krapus ir petražoles...

Recepto vertinimas: 0

„Kaimiškos“ salotos

Ridikėlius sutarkuoti ir su druska patrinti dubenyje. Po to supilti grietinę ir išmaišyti. Papuošti krapais. ..

Recepto vertinimas: 0

Aukštaitiška žuvienė

Žuvis išvaloma, sudedama į šaltą vandenį ir užverdama. Virti apie 1,5 val. Įdedama svogūnai, lauro lapai, drukos pagal skonį. Kai sultinys išverda, nukošiama. Į nukoštą sultinį sudedami ryžiai, smulkiai supjaustytos morkos. Kai ryžiai išverda supylamas pienas, pipirai..

Recepto vertinimas: 5

Agurkinė su inkstais

Inkstus perpjaukite išilgai, išmirkykite, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Pavirę 10 minučių, vandenį nupilkite, inkstus išplaukite, vėl užpilkite šaltu vandeniu ir virkite dar 5 minutes. Po to susmulkinkite ir sudėkite juos į puodą. Liežuvį (geriausiai ver..

Recepto vertinimas: 4

Krevečių pyragas

Sudėkite visas minėtas sudedamąsias dalis ir užmaišykite tešlą. Supilkite ją į riebalais išteptą kepimo formą. Palaikykite šaldytuve 30 min. Po to išimkite ir kepkite 200° temperatūroje apie 20 min. Leiskite atvėsti. Išmirkykite želatinos lakštus šaltame vandenyje. Įdarui gera..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu

Pirmiausia paruoškite česnakinį majonezą. Inde sutrinkite česnako skilteles ir sumaišykite su kiaušinio tryniais. Maišydami pamažu supilkite aliejų. Įdėkite druskos. Prieš patiekdami laikykite šaldytuve. Verdančiu vandeniu perliekite pomidorus, nulupkite nuo jų odelę ir supjaustyki..

Recepto vertinimas: 0

Grybų rasalas su karštomis bulvėmis

Trynius issukti su cukrumi, suberti miltus, nuplautas, nusausintas razinas, iki standziu putu isplaktus baltymus. Ismaisyti, pilti i paruosta skarda ir kepti vidutinio karstumo orkaiteje apie 45-60 min. Iskeptus isversti ant lenteles, atausinti. Sviesta sukti, dedant po sauksta obuoliu koses. Sudeju..

Recepto vertinimas: 5

Kimšta bandelė „Vitaminas“

Perpjovus bandelę, išskaptuoti jos vidų. Tada pagaminama du įdarai: 1. Gerai išsukama 100 g sviesto. Į jį sudedama malta dešra, kapoti virti kiaušiniai, supjaustytas agurkas, tarkuotas sūris. Pasūdoma, pabarstoma druska. 2. Išsukama 50 g sviesto. Į jį sudedama sutrintos petražolės..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su pievagrybiais

Nedideliais gabalėliais supjaustytą veršienos kumpį apvoliojame prieskonių ir druskos mišinyje. Dedame į keptuvėje įkaitintą aliejų. Ant viršaus užberiame riekelėmis supjaustytą morką ir troškiname kol mėsa suminkštėja. Tada dedame nepjaustytus pievagrybius. Troškiname 5 min. U..

Recepto vertinimas: 0

Karpis

Karpį ištrinkite prieskoniais, druska ir palikite por?i valandų. Kepimo formą išklokite folija, folijos kraštai turi būti ilgesni, kad vėliau būtų galima užlenkti. Gausiai dėkite morkų, petražolių, krapų ir pjaustyto svogūno. Paguldę karpį į pilvelį pridėkite pjaustyto svogūn..

Recepto vertinimas: 0

Batone keptas kiaušinis

Iš batono riekeles išpjauname vidurį. Įdedame rekelę į įkaitusią keptuvę, ir į išpjautą vidurį įmušame kiaušinį. Paskaniname vegeta (galima druska) ir apkepame iš abiejų pusių. Prieš patiekiant, kiaušinį pabarstome smulkintais krapais. ..

Recepto vertinimas: 0

Švilpikai (bulbonai)

Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, pasūdoma, viskas suminkoma, padaromas volelis, jis suplojamas ir supjaustomas įstrižais rombeliais. Šie sudedami į miltais išbarstytą skardą, aptepami plaktu kiaušiniu ir kepami nelabai kar..

Recepto vertinimas: 4

Atominis troškinys

Mėsą supjaustyti kubeliais ir kepti. Morkos - didesniais kubeliais. Dedame prie mėsos, suberiame pupeles, beriame druską, pipirus, labai smulkiai supjaustytą aitriąją papriką. Viską patroškiname. Sudedame padažus, patroškiname dar 5 min. Aš dar dedu svogūno ir česnako, b..

Recepto vertinimas: 1

Omletas su gelsve

Visus žalumynus supjaustyti kuo smulkiau. Kiaušinius išplakti mikseriu beriant žalumynus, pilant pieno, pagardinant muskato riešutu. Keptuvę ištepti sviestu, supilti plaktą masę. Kepti nuolat maišant medine mentele. Valgyti su žaliomis gaiviomis salotomis arba su juoda duona. ..

Recepto vertinimas: 0

Agrastų, krapų ir česnakų padažas (Irenos)

Visus ingredientus permalti mėsmale, įberti druskos ir išmaišyti. Sudėti į stiklainiukus ir laikyti šaldytuve. ..

Recepto vertinimas: 5

Šviežių kopūstų sriuba (Onutės)

Puse kopūsto supjaustome rupiau, bulves - kubeliais, susmulkiname smulkiai svogūną, sutarkuojame morką. Sudedame į puodą užpilame vandens iki daržovių viršaus. Užberiame svogūnus, lauro lapą, pipirus. Kai užverda ugnį sumažinti iki mažiausios. Virti 10 min. Pabaigoje sudedame viš..

Recepto vertinimas: 5

Vištienos troškinys su voveraitėmis (Jurgos)

Iškepti ar išvirti vištieną su prieskoniais. Išvirti bulves (su druska ar sultinio kubeliu), paskui supjaustyti plonomis riekelėmis. Svieste pakepti voveraites. Kai voveraitės apkepa, sudėti gabaliukais pjaustytą vištieną. Dar pakepinti, supilti grietinėlę (ar grietinę) ir pagal skon..

Recepto vertinimas: 4

Salotos VAIVORYKŠTĖ

Buroką išvirti ir sutarkuoti, bulves nulupti, supjaustyti lazdelėmis ir iškepti. Morkas sutarkuoti, paprikas, pomidorus ir svogūnus susmulkinti. Didelėje plokščioje lėkštėje išdėstyti krūvelėmis daržoves, krapus bei šprotus. Tokiu tipu, kaip dėstoma mozaika. Lėkštės vidury supil..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti agurkai

Į trijų litrų stiklainį sudėti agurkus ir visus prieskonius. Viską užpilti verdančiu vandeniu ir sandariai uždaryti. (Ina)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: krapai