15 rezultatų ieškant "kokias"

Rugštynių sriuba

Išverdame sultinį, jį reikės virti apie 1,5 valandos, kol lengvai nuo kaulų atsiskirs mėsa. Supajaustome smulkiai morką , bulves susmulkinam kubeliais ir suberiam į sultinį ir toliau verdam. Kol verda bulvės ir morkos, susmulkinam rugštynes. Kai bulvės suminkštės galima s..

Recepto vertinimas: 4

Saldžiarūgštis padažas

Paprikas,morkas,cukinija supjaustyti ivairiai ir supilti i 200ml vandens puoda ir troskinti 10min kol suminkstes,tada supilti konservuotus ananasus savo sultyse ir dar kokias 2 minutes patroskinti,poto supilti keciupa ir sumaisyta krakmola su vandeniu supilti i padaza ir pavirti 5 minutes kol sutir..

Recepto vertinimas: 0

Daržovės prie visko

Farša su prieskoniais dedame į keptuvę su trupučiu vandens ir patroskiname. Kitoje keptuvėje atšildome daržoves, pabarstome prieskoniais, patroškiname, jei reikia įpilame šiektiek vandens,prieš pabaiga įdedame gabalėlį sviesto. Išsitroškinus daržovėms sudedame faršą. Atskirai su..

Recepto vertinimas: 0

Aštriai rūgšti baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena

Išverdame vištienos sultinį. Grybus užpilame verdanciu vandeniu ir pamirkome 10-15 min ir supjaustome. Vištienos krūtinėlę supajaustome plonomis juostelėmis. Dedam pipirus, pilam actą, aliejų, dedam čili pipiriuką, druska ir vištienos krūtinėlę supjaustytą juostelėmis..

Recepto vertinimas: 5

Marinuota jautienos išpjova

Sumaišyti lygiomis dalimis sojas, kečupą ir apelsinų sultis. Imbierą nulupti ir sutarkuoti bulvine tarka arba smulkiai sukapoti. Česnako skilteles smulkiai sukapoti. Viską sumaišyti su padažu, pridėti grūstų pipirų ir TABASCO padažo pagal skonį. Druskos dėti nereikia, nes sūrumą s..

Recepto vertinimas: 5

Trinta kalafiorų sriuba

Paimti puodą su stroru dugnu ir jame aliejuje pakepinti svogūną, papjaustytą šesnaką ir imbiero. Atskyrai išvirti kalafijorus ir jos su samčių išimti ir įdėti į tą kepamą masę. Bulvės supjaustyti kubeliais ir irgi biški pakepinti. Tiesiog lengvai patroškinti viską, kad įgautų ..

Recepto vertinimas: 4

Tinginys su kondensuotu pienu (Ugnės)

Sausainius ir šokoladą sutrupinkite gabalėliais. Puode ant lėtos ugnies ištirpinkite sviesta, į jį suberkite cukrų ir maišydami ištirpinkite. Tuomet suberkite šokoladą ir maišykite kol išsilydis, tada supilkite kondensuotą pieną. Vėl gerai viską išmaišykite. Sausainių gaba..

Recepto vertinimas: 4

Grybų sriuba (Sopa de hongos)

Grybus nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, o česnaką sutraiškykite. Pomidorus nuplikykite, pašalinkite odelę bei sėklas ir sukapokite. Aitriąją papriką, pašalinę sėklas bei pert..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta cukinijų sriuba su vištos krūtinėle

Apie 500 g cukinijų plonai nulupti ir supjaustyti kubeliais, o likusias cukinijas nuplauti ir nušluostyti. Svogūnus nulupti ir susmulkinti. Tada dideliame puode įkaitinti pusę aliejaus. Suberti svogūnus ir pakepinti, kol pasidaro visiškai skaidrūs. Suberti kubeliais pjaustytas cukinijas, s..

Recepto vertinimas: 5

ŽALIOJI PALAIMA

Mesa nuplaunama saltu vandeniu. Rugstynes gerai nuplaunamos drungnu vandeniu, ranksluostyje nusausinamos ir supjaustomos. Keptuveje ikaitintame svieste versiena kepama, kol gelsvai apskrus. Pasudoma, pabarstoma pipirais, po to isimama ir laikoma siltai. Tada kefyras sumaisomas su nuo kepsnelio likus..

Recepto vertinimas: 0

Kinietiška žuvis su bulvių garnyru

Bulves isvirti, sugrusti grustuve su sviestu, alyvuogiu aliejumi 2 sk., juodais pipirais, druska, kapotais migdolais.Zuvi supjaustyti, uzberti krakmolo, sojos padazo. Kepti kol graziai apskrus.Saldzia paprika ir pekino kopusta supjaustyti lazdelemis, cesnaka susmulkinti, svoguno laiskus taip pat sus..

Recepto vertinimas: 4

Naminis jogurtas

Piena pavirinti ir padeti sausoje vietoje, kad atsaltu (nedeti i saldytuva!) ideti jogurta, ir suvinioti i ranksluosti puoda kuriame yra pienas su jogurtu. Puoda suviniota siltai i ranksluosti padeti prie radiatoriaus, po 1 dienos, gal ir maziau laiko galesite i puoda su jau sutirstejusiu pienu deti..

Recepto vertinimas: 4

nem nem

varske sutrinti ir i ja ipilti siek tiek vanilinio cukraustada sumaisyti dar karta sutrinti.tada su smulkiais tarkos dantukais sudrozti sokolada tiek kad uztektu apvolioti visus varskes rutuliukus.i varskes viduri ispraudi riesuta, tada apdailini kad butu grazus rutuliukas ir apvolioji sokolado droz..

Recepto vertinimas: 5

Vištiena troškinta vyne

Troškintuve blauzdeles apkepinti aliejuje iš abiejų pusių, sudėti pusžiedžiais plonai supjaustytus svogūnus, susmulkintą česnaką ir uždengus, ant mažos ugnies troškinti. Pievagrybius supjaustyti plokštelėm ir taip pat sudeti. Pomidorus užplikinti verdančiu vandeniu, palaikyti kelia..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų sriuba

Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu ir nulupame. Supjaustome kubeliais. Svogūną ir česnaką susmulkiname ir beriame į įkaitintą aliejų, tada suberiame pomidorus ir supilame pomidorų padažą (galima ir aštrų). Pamaišant troškiname ant silpnos ugnies. Dar galima pabarstyti drusk..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: kokias