Vištiena su mango,persikų ir vynuogių padažu

Ingridientai:
(4 porcijos)
400 g vištienos filė (tinka ir krūtinėlė),
1 konservuotas mango indelis,
įvairūs prieskoniai (aštri paprika, druska, prieskoniai skirti paukštienai, karis),
1 svogūnas,
1 persikas (arba nektarinas),
1 nedidelė vynuogių kekė,
100 g pieno (padažui).
Gaminimas
Pirmiausia reikia supjaustyti vištieną mažais gabaliukais ir pabarstyti įvairiais prieskoniais (geriausia kai prieskoniai aštresni - ypač tinka raudonoji paprika (aštrioji) kartu su kariu). Tada atidaryti konservuotu mangų indelį ir visą tą skystį supilti ant vištienos ir 1 val palaikyti šaldytuve.
Tuo tarpu, kol vištiena stovi šaldytuve galima susipjaustyti persikus, mango, vynuoges (kas mėgsta galima įįpjaustyti alyvuogių), svogūnąą.
Svogūūnąą pakepinti ir tada supilti višštieąną kartu su tuo ęįįįįskysččiu (mango) į keąąąptuvę ir trošškinti, pri#Š3;eš patį gūalą (kada jau švištiežžžna beveiškšššššš išsitroškinusi) sudėėti visus vaisius - persikus, vynuoges ir mango. Tada dar kųųokias 5 min patroškinti iėėr įpilti pieno šiek tiek (bei įdėti šiek tiek krakmolo kad padažas nebūtų toks skystas)Štai jums ir vištiena su vaisių padažu. Galima valgyti su ryžiais, bet tinka ir bulvės, galima valgyti ir vieną vištieną:)skanaus (Eglė)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!