25 rezultatų ieškant "keptos"

Folijoje keptos kefalės

Apelsinus nuplauti, nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Krapus nuplauti, nuskabyti šakeles. Žuvis išdarinėti, nuplauti, gerai nusausinti. Pasūdyti, pabarstyti pipirais. Iš folijos išpjauti keturis gabalus. Kiekvieną žuvį dėti ant folijos, apšlakstyti apelsinų sulti..

Recepto vertinimas: 3

Kalakutienos salotos su vaisiais ir salierais

Mėsą supjaustyti kubeliais. Apelsiną nulupti su baltuoju sluoksniu, išskirstyti skiltelėmis ir kiekvieną perpjauti pusiau, išimti sėkleles. Salierus supjaustyti griežinėliais. Į dubenėlį sudėti mėsą, supjaustytas apelsino skilteles, nuplautas ir nusausintas vynuoges, salierus, migdo..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir žuvies apkepas

Formą patepti riebalais, sudėti gabalėliais supjaustytus grybus ir žuvį. Miltus (ir kapotą svogūną, jei jo dedama) pakepinti riebaluose. Įpilti pieno, 8 - 10 minučių pavirinti ir ataušinti. Į padažą įdėti žalių kiaušinių, prieskonių ir užpilti ant grybų ir žuvies. Viršų a..

Recepto vertinimas: 0

Grybų, mėsos ir ryžių apkepas

Gabalėliais supjaustytus grybus, mėsą ištroškinti su prieskoninėmis daržovėmis ir kitais prieskoniais. Pasūdytame vandenyje išvirti birią ryžių košę. Formą patepti riebalais, į ją suberti ryžius (daugiau kaip pusę) taip, kad uždengtų formos dugną ir sieneles. Viduryje padaryt..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir žuvies apkepas

Formą patepti riebalais, sudėti gabalėliais supjaustytus grybus ir žuvį. Miltus (ir kapotą svogūną, jeį jo dedama) pakepinti riebaluose. Įpilti pieno, 10 minučių pavirinti ir ataušinti. Į padažą įmaišyti prieskonių, žalių kiaušinių ir užpilti ant grybų ir žuvies. Viršų a..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir mėsos apkepas

Makaronus išvirti. Bulvės gali būti žalios. Grybus, mėsą ir kitus produktus sluoksniuoti riebalais pateptoje formoje taip, kad apatinis ir viršutinis sluoksniai būtų makaronų arba bulvių. Išplaktus kiaušinius sumaišyti su pienu, druska ir pipirais ir supilti ant produktų. Ant viršau..

Recepto vertinimas: 2

Smagurių salotos

Žuvį supjaustyti. Iš apelsino išskobti minkštimą ir supjaustyti. Obuolius supjaustyti ir sumaišyti su žuvimi bei apelsinu. Paruošti padažą: sumaišyti grietinę, majonezą, citrinos sultis, žalumynus ir prieskonius. Salotas apipilti padažu ir išmaišyti. Palaikyti šaldytuve 30 minuč..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos mišrainė

Vištiena, morka, obuolys smulkiai supjaustomi. Slyvos išmirkomos ir supjaustomos ruoželiais. Viskas sumaišoma, apipilama majonezu, puošiama žalumynais. ..

Recepto vertinimas: 1

Turtingos salotos

Viską susmulkinti, nuvarvinti, užpilti majonezu, sudėti į salotinę – pirštelius apsilaižysite! ..

Recepto vertinimas: 0

Krabų lazdelių ir keptos duonos salotos

Krabų lazdeles supjaustome kubeliais, sumaišome su keptos duonos kubeliais bei tarkuotu sūriu ir užpilame padažu. Padažui česnaką išspaudžiame ir sumaišome su majonezu. Papuošiame citrinos griežinėliu, petražolės šakelke. ..

Recepto vertinimas: 0

Šventinės burokėlių salotos

Per naktį vandenyje mirkytus žirnius virti kol suminkštės ir iššus. Verdant paskaninti supjaustytais svogūnais, prieskoniais, trupučiualiejaus. Išvirtus žirnius kepinti aliejuje(galima kartu su daržovėmis), paskaninant įvairiais prieskoniais. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena, troškinta su ryžiais

Ryžius pakepinti svieste, kartu su tarkuotais ar kapotais svogūnais, salieru ir morka. Įpilti sultinio, uždengti dangčiu ir 15 - 20 minučių troškinti ant mažos ugnies. Paskui sudėti mėsą, žirnelius,prieskonius, (pomidorus). Troškinti dar 15 minučių. Pagamintą valgį apibarstyti sup..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais

Mėsą pasūdyti, įtrinti česnaku. Supjaustytus grybus ištroškinti riebaluose, praaušinti, įmaišyti petražolių lapelių, maltų džiūvėsėlių, prieskonių ir kiaušinį. Mėsą keliose vietose giliai įpjauti, ,,kišenėles" prikimšti grybų ir užsiūti. Iš pradžių apkepinti riebal..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių apkepas su sūriu

Įkaitinkite orkaitę iki 225 -- 250 C temperatūros. Nuskuskite, nuplaukite ir plonais griežinėliais supjaustykite bulves. Pabarstykite druska, pipirais, petražolėmis ir čiobreliais. Sviestu istepkite didelį kepamąjį indą. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite arba isspauskite česnaką, pa..

Recepto vertinimas: 4

Folijoje keptos bulvės

Įkaitinkite orkaitę iki 200 - 225 C temperatūros. Nuplaukite ir nusausinkite bulves. Kiekvieną atskirai suvyniokite į foliją, sudėkite į kepamąją skardą ir kepkite 40 -- 60 minučių. Kai bulvės iskeps, atvyniokite foliją, kiekvieną bulvę perpjaukite kryžmai, užlenkite folijos kras..

Recepto vertinimas: 4

Grilyje keptos daržovės ir pievagrybiai

Kukurūzus 10 minučių pamirkome šaltame vandenyje. Išėmę nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Kiekvieną perpjauname per pusę. Cukinijas perpjauname išilgai per pusę. Paprikas supjaustome žiedais ir išvalome. Grybus nuvalome. Aliejų sumaišome su žalumynais, pasūdome.Visus ..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje keptos daržovės

Giliame dubenyje sumaišome aliejų, actą, petražoles, pipirus, cukrų ir druską. Paprikas perpjauname per pusę, išvalome ir supjaustome griežinėliais. Cukiniją supjaustome griežinėliais. Cukinijas ir paprikas sumaišome su marinatu. Daržoves kepame grilyje iš abiejų pusi..

Recepto vertinimas: 0

Japoniškos ryžių salotos

Ryžiai nuplaunami ir išverdami, išpilami į graibštą ir perliejami šaltu vandeniu. Trynys, garstyčios, cukrus, actas, druska gerai išplakama šluotele, po truputį supilamas aliejus. Apelsinų sultys atskiedžiamos vandeniu (šaukštas sulčių, 7 šaukštai vandens), jose išleidžiami ku..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis po antklode (foto)

Žuvies file gabaliukus sulaistyti citrina, apibarstyti prieskoniais, palaikyti apie 30 minučių. Per tą laiką supjaustyti smulkiai kubeliais daržoves, pakepinti svieste, pagardinti imbiero prieskoniu. Išplakti kiaušinius, juose ir miltuose apvolioti žuvies gabalėlius, kepti alieju..

Recepto vertinimas: 5

KUKULAIČIAI ANT IEŠMO

Suimaisykite mesa, druska, pipirus, grietinele ir kiausini. Sudekite tarkuota virta bulve, burokelius, svogunus ir suberkite kaparius. Gerai ismaisykite.Suformuokite dregnomis rankomis pailgus kukulaicius.Ikaitinkite keptuveje sviesta ir apkepkite kukulius is visu pusiu, kol graziai parus.I kukulaic..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTI OBUOLIAI

Obuolius nuplauname, nupjauname ju virsutine dali ir isskaptuojame vidu - padarome lyg troskintuva. Vistiena supjaustome mazais gabaliukais, sudedame razinas ir sukapotus riesutus. Viska sumaisome su majonezu. I obuoliu vidu dedame idaro, virsu uzdengiame nupjauta obuolio virsune. Kad obuoliai nesut..

Recepto vertinimas: 0

KRABŲ LAZDELIŲ IR KEPTOS DUONOS SALOTOS

Krabu lazdeles supjaustome kubeliais, sumaisome su keptos duonos kubeliais bei tarkuotu suriu ir uzpilame padazu.Padazui cesnaka isspaudziame ir sumaisome su majonezu.Papuosiame citrinos griezineliu, petrazoles sakelke. (Eugenija)..

Recepto vertinimas: 0

JAUTIENOS KEPSNYS

Jautiena lengvai pamusame ir pamarinuojame prieskoniais. Apkepame keptuveje, baigiame kepti orkaiteje 5 min 180 C temperaturoje. Patiekiame su keptomis darzovemis ir uzpilame susidariusiomis sultimis...

Recepto vertinimas: 1

Grybų ir žuvies užkandis

Is keptos zuvies isimame kaulus. Susmulkiname morkas. Keptuveje su aliejumi pakepame 2 susmulkintus svogunus, idedame virtasmorkas, zuvi, apkepame, idedame prieskoniu. Keptuveje su aliejumi apkepame dar 2 susmulkintus svogunus, sudedame grybus, idedame prieskoniu. Atvesusius idarus atskirai sumalame..

Recepto vertinimas: 4

Jautiena su razinų padažu

Jautienos file supjaustome porcijiniais gabaliukais ir kepame ikaitintoje keptuveje su aliejaus ir sviesto misiniu po 2 min. is abieju pusiu. Tada sudedame i skarda ir baigiame kepti 200 C orkaiteje (5 min.). Padazui i keptuve ipilame jautienos sultinio ir nuverdame 1/3. Tuomet iberiame maltu pipiru..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: keptos