7 rezultatų ieškant "kepiniams"

Tortas " Napoleonas"

Ant lentos išsijojami miltai (kepiniams miltus sijoti būtina, kad miltuose atsirastų oro, nuo to kepinio skonis yra žymiai geresnis, nei kepinio iš nesijotų miltų), į juos dedamas gabalais supjaustytas atšaldytas margarinas, pilama pasūdyta grietinė, įmušamas kiaušinis ir kapojama ilg..

Recepto vertinimas: 3

Viščiukas tanduri greituoju būdu

Vištos galūnėms nuimkite oda, poodinius riebalus bei kelis kartus įpjaukite (tik nepersistenkite, nes reikės dar ir ant iešmo maut). Dubenyje sumaišykite druska, pasta, česnaką, jogurtą ir citrinos sultis iki vientisos mases. Duokite šitą masę pauostyti namiškiams, kad jiems prasid..

Recepto vertinimas: 0

Skryliai su aguonomis

Iš miltų ir sūdyto vandens įmaišoma kietoka tešla. Gerai išminkoma, plonai iškočiojama, supjaustoma 3—4 cm dydžio kvadratėliais ir sūdytame vandenyje išverdama (išverda maždaug per 5—7 min). Aguonos nuplaunamos, nuplikomos verdančiu vandeniu ir porą valandų palaikomos, ka..

Recepto vertinimas: 5

Tešla su aliejumi ir varške

Varškę padėti ant sietelio, kad nuvarvėtų skystis. Ją iki vientisos masės išsukti su aliejumi, cukrumi, tryniu, citrinos žievele ir druska. Įmaišyti pusę su kepimo milteliais sumaišytų ir persijotų miltų. Likusius miltus įminkyti rankomis. Tešlą dėti į riebalais išteptą form..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuota tešla su varške

Šaltus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti ant lentos arba stalo. Įmaišyti supjaustytą šaltą sviestą. Varškę sudėti ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, paskui sudėti į miltus. Užberti druską. Viską greitai suminkyti šaltomis rankomis. Suformuoti kepaliuką, jį u..

Recepto vertinimas: 5

Plikyta tešla

250 ml vandens, druską, sviestą ir cukrų (jei jo dedama) užvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo viryklės. Iš karto suberti visus miltus ir maišyti, kol susidarys vientisa tešla. Puodą vėl padėti ant viryklės ir kaitinti maišant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kraštų atsiskiri..

Recepto vertinimas: 3

Varškės pyragas

Margariną išlydyti. Šiek tiek atvėsinti ir sudėti cukrų. Įmušti kiaušinius ir išplakti. Sudėti miltus, migdolų esenciją. Nugesinti sodą actu. Gerai išmaišyti. Sukrėsti į sviestu išteptą kepimo formą. Kepti orkaitėje 200 laisnių temperatūroje, kol viršus švelniai pagels. Vis..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kepiniams