25 rezultatų ieškant "juos"

Kotletai, įdaryti grybais

Faršą sumaišyti su tarkuotu arba kapotu svogūnu, kiaušiniu, skystyje išmirkytu pyragu, gerai išminkyti, pagardinti. Masę suskirstyti gabalėliais (8-10), juos išploti ant lentos, apibarstytos miltais, ir ant kiekvieno uždėti po kumpio arba dešros griežinėlį ir šiek tiek grybų, suma..

Recepto vertinimas: 4

Balandėliai su grybais

Supjaustytus pievagrybius pakepinti (jei grybai džiovinti, prieš kepinant juos išvirti) su smulkintais svogūnais ir sumaišyti su ryžių ar miežių kruopų koše. Pagardinti druska ir pipirais. Į apvirtus kopūsto lapus dėti įdaro, suvynioti balandėlius ir apkepinti juos ..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio ir kumpio vyniotiniai (suktiniai)

1. Ištirpinkite puode sviestą. 2. Į dubenį įpilkite šilto vandens ir jame išmaišykite mieles. 3. Sudėkite grietinę, ištirpintą sviestą, druską, šviesų sirupą, įmuškite kiaušinį, suberkite didžiąją dalį miltų, suminkykite tešlą. 4. Uždenkite tešlą rankšluoščiu ir pa..

Recepto vertinimas: 0

Obuolienė su čiobreliais

Nulupkite obuolius ir išimkite sėklas. Supjaustykite juos gabalėliais ar skiltelėmis. Virkite obuolius vandenyje, kol jie suminkštės. Tada juos gerai sutrinkite. Įberkite askorbino rūgšties. Suberkite cukrų ir maišydami užvirkite. Įmaišykite natrio benzoato į nedidelį kiekį obuoli..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių kepsneliai

Daržoves sumalti arba sugrūsti grūstuve, pagardinti prieskoniais, įmušti kiaušinį viską permaišyti. Tada berti manų kruopas. Jeigu norima minkštesnių kepsnelių, tai berti pusę stiklinės. Kuo daugiau manų kruopų tuo kepsneliai tvirtesni ir kietesni (ir mažiau sveiki)...

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni su šviežiais kopūstų lapais

Iš kopūsto išpjaukite kotelį (jo neprireiks). Gerai nuplaukite kopūsto lapus, juos sudėkite į platų puodą, užpilkite trupučiu vandens (vanduo turi šiek tiek apsemti lapus) ir virkite 10 – 15 minučių, kol lapai suminkštės. Nupilkite vandenį ir smulkiai supjaustykite kopūsto lapu..

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni kaimiškai

Ištepkite dvi kepimo skardas. Tešlą padalinkite į dvi lygias dalis. Iškočiokite abu tešlos gabalus į 25 cm skersmens paplotėlius, apibarstykite juos miltais. Tešlos paviršių apšlakstykite trupučiu aliejaus. Nulupkite dešreles, supjaustykite smulkiais gabalėliais ir sudėliokite ant..

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni su vištienos kepenėlėmis

Puode įkaitinkite sviestą ir greitai jame apkepkite vištienos kepenėles. Kepinkite taip, kad kepenėlės iš išorės apskrustų, tačiau iš vidaus būtų dar rausvos. Kiaurasamčiu išimkite kepenėles iš puodo, sudėkite į atskirą indą ir atidėkite į šalį. Į tą patį puodą sudėk..

Recepto vertinimas: 4

Daržovių suflė

Sūrį sutarkuoti. Paimti gilų ugniai atsparų indą, ištepti jį sviestu (apie 15 g), o kraštus pabarstyti 2 šaukštais sūrio. Indą pastatyti į šaltą patalpą. Į puodą supilti pieną, įdėti į jį lauro lapelius, virti ant silpnos ugnies 30 minučių. Susmulkinti saldžiuosius ra..

Recepto vertinimas: 0

Elzaso veršiena

Įkaitintame svieste apkepinti eskalopus ir sudėti juos į lėkštę. Į tą pačią keptuvę įberti supjaustytus svogūnus ir pakepinti juos ant silpnos ugnies. Įpilti vyną ir vandenį, paskaninti druska ir pipirais. Krakmolą sumaišyti su grietine, supilti į padažą, keptuvę palenkti ir ..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su raudonėliu ir ančiuviais

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite česnaką ir pakepinkite 3 minutes, kol gražiai pagels. Česnako skilteles išimkite. Į keptuvę sudėkite ančiuvius ir pakepinkite juos 5 minutes, šakute trindami juos keptuvėje, kol jie išsileis aliejuje. Sudėkit..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su mėtomis, česnakais ir alyvuogėmis

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite česnaką 2-3 minutes, kol pageltonuos. Česnako skilteles išimkite. Sudėkite ančiuvius ir kepinkite juos apie 5 minutes, trindami juos šakute, kad jie išsileistų aliejuje. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite mėtas bei petražoles. T..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su keptomis jūros gėrybėmis

Pamerkite moliuskus ir midijas į atskirus indus su šaltu vandeniu 1 valandai. Nusausinkite ir padėkite į šalį. Pašalinkite taškuotą kalmarų odelę ir supjaustykite juos mažais gabalėliais, čiulptuvus perpjaukite pusiau. Nuo pomidorų nukoškite skysčio perteklių ir plonai juos supja..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su kumpiu ir gorgonzola

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (apie 3 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruos. Maišant, kad susigertų, dalimis pilkite sultinį- po ½ ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotų porų salotos

Nupjaukite porams šaknis ir višūnes. Perpjaukite išilgai pusiau, tik nepjaukite prie šaknies pagrindo. Kruopščiai nuplaukite. Padalykite į du pundelius; suriškite juos abiejuose galuose. Sudėkite į verdantį vandenį ir virkite ant mažos ugnies 15-25 minutes. Kai porai bus minkšti..

Recepto vertinimas: 0

Tebjule salotos

Skrudintus kviečius suberkite į dubenį ir užpilkite šaltu vandeniu, kad būtų apsemti. Pamirkykite 30 minučių. Grūdus gerai nukoškite, kitaip tebjule bus patižęs. Petražolių lapelius nuskabykite nuo stiebo ir stambiai sukapokite. Tą patį padarykite su mėtomis. Išspauskite cit..

Recepto vertinimas: 0

Viduržemio kraštų salotos

Norėdami pasigaminti kuskuso, manų kruopas suberkite į didelį dubenį ir, energingai maišydami šakute, užpilkite 250 ml verdančio vandens. Palaikykite 5 minutes, kad išbrinktų. Kuskusą supilkite į sietelį ir gerai nusunkite. Petražolių ir mėtų lapelius stambiai sukapokite. Išspau..

Recepto vertinimas: 0

Plikytų špinatų salotos

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Duoną supjaustykite plonomis riekelėmis, patepkite jas alyvuogių aliejumi ir paskrudinkite keptuvėje.Nulupkite česnako skiltelę, perpjaukite pusiau ir įtrinkite ja duonos riekeles. Kietai išvirkite kiaušinius ir juos nulupkite. Baltymus atskirk..

Recepto vertinimas: 0

Marcipaninės rožės

Paruoškite 350 g minkštos marcipaninės masės pagal receptą (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"). 3/4 šios masės nudažykite raudonais maistiniais dažais. Vienai rožei sukočiokite 3-4 marcipaninės masės rutuliukus. Juos padėkite ant sviestinio popieriaus arba folijos ir užkloki..

Recepto vertinimas: 4

„Princo ir regento“ tortas

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Sviestą arba margariną išsukti iki purios masės. Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Į sviesto masę pakaitomis suberti cukrų, druską, vanilinį cukrų bei sudėti trynius. Dubenėlyje sumaišyti miltus, krakmolą ir kepimo miltelius. Kit..

Recepto vertinimas: 0

Aguoninis biskvitas

Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2-3 kartus. Tryniai ištrinami iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Paskui sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama orkaitėje 40-5..

Recepto vertinimas: 5

Plikytos tešlos pyragėliai su vaniliniu įdaru ir šokoladiniu padažu

Plikytos tešlos pyragėliams 150 ml vandens užvirinti su lydytu sviestu bei druska. Suberti miltus ir maišyti tol, kol susidarys tešlos gniužulas, o ant puodo dugno atsiras balkšvas nuosėdų sluoksnis. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą sudėti į dubenėlį ir įmaišyti..

Recepto vertinimas: 0

Plikyti pyragaičiai su serbentais ir varškės įdaru

250 ml vandens užvirinti su sviestu arba margarinu. Puodą nukelti nuo viryklės suberti miltų ir krakmolo mišinį ir maišyti, kol susiformuos tešlos gniužulas. Jį kaitinti apie 1 min., kol tešla lengvai atsiskirs nuo puodo dugno. Karštą tešlą iš karto sudėti į dubenėlį ir p vien..

Recepto vertinimas: 5

Ispaniška ''Paela'' su daržovėmis

Cukinijas ir pankoli supjaustome plonais griezineliais, o baklazanus - kubeliais. Pievagrybius perpjauname per puse. Svogunus ir cesnakus susmulkiname ir kepame aliejuje. I juos sudedame darzoves bei grybus ir kepame apie 3 min. Po to juos isimame is keptuves, o i likusi alieju sudedame ryzius. Juos..

Recepto vertinimas: 3

Degantys karameliniai lietiniai

Nulupkite apelsino žievelę. Apelsiną įpjaukite taip, kad galėtumėte išpjaustyti skilteles, palikdami jas skiriančias luobeles. Iš apelsinų likučių į indelį išspauskite sultis. Lietinius sulenkite per pusę ir dar kartą per pusę (gausite trikampio formos lietinius). Juos gausiai apib..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: juos