Kotletai, įdaryti grybais


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

500 g faršo,
1 svogūnas,
1 kiaušinis,
2 riekelės pyrago,
3/4 stiklinės sultinio arba vandeniu atskiestos grietinės,
druskos,
pipirų,
2-3 šaukštai miltų,
2-3 šaukštai riebalų.

Įdarui:
8-9 ploni kumpio arba dešros griežinėliai,
1/2 stiklinės troškintų grybų,
1 pomidoras arba 1 šaukštas pomidorų tyrės,
1-2 šaukštai aštraus padažo,
petražolių arba peletrūno lapelių,
truputis tarkuotos petražolės arba saliero.

Gaminimas:
Faršą sumaišyti su tarkuotu arba kapotu svogūnu, kiaušiniu, skystyje išmirkytu pyragu, gerai išminkyti, pagardinti. Masę suskirstyti gabalėliais (8-10), juos išploti ant lentos, apibarstytos miltais, ir ant kiekvieno uždėti po kumpio arba dešros griežinėlį ir šiek tiek grybų, sumaišytu su kapotu pomidoru ir prieskoniais. Padaryti plokščius apvalius arba pailgus kotletus ir kepti juos riebaluose.Patiekti su virtomis bulvėmis arba bulvių koše, troškintomis daržovėmis ir agurkų salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!