25 rezultatų ieškant "juodaisiais"

Vokiškos bulvių salotos

virtas bulves supjaustykite griežinėliais ir užpilkite atvėsusiu sultiniu, įdėkite krapų kotelių. Taip bulves laikykite šaldytuve ne mažiau kaip 6 val. Marinuotas bulves išimkite iš sultinio ir nusausinkite. Sudėkite jas į indą, taip pat suberkite ir žiedais supj..

Recepto vertinimas: 4

Veršiena slyvų padaže

Kopūstų lapus nuplaukite, supjaustykite šiaudeliais. Giliame inde įkaitinkite aliejų, sudėkite supjaustytus kopūstus ir patroškinkite 2 – 3 minutes. Padėkite šiltai. Veršienos nugarinę supjaustykite griežinėliais, pakepinkite aliejuje. Likusiuose r..

Recepto vertinimas: 0

Jūros ešeriai su petražolėmis

Žuvis išvalyti, nuplauti ir nusausinti. Iš vidaus ir išorės pasūdyti, gerai įtrinti šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Citriną nuplikyti karštu vandeniu, nutarkuoti pusę žievelės. Ją kartu su pjaustytomis petražolėmis išmaišyti ir sudėti į žuvų vidų. Ešerius perdėti į..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies pyragas

Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių. Dideliame inde žuvį sumaišome su padažu. Supilame į formą, ant viršaus uždedame bulves. Pašlakstome aliejumi, pabarstome stambiai maltais juodaisiais pipirais. Kepame 45 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių apkepas su svogūnais

Sviestu ištepkite formą, Bulves ir svogūnus nulupkite ir supjaustikie plonais griežinėliais. Kiekvieną pabarstykite druska bei maltais juodaisiais pipirais ir dėkite sluoksniais. Piena sumaišykite su sultiniu, užpilkite ant bulvių ir viską uždenkite sviestu išteptos folijos lakštu. Į..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutiena su alaus padažu

Kalakutienos filė nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite stambiomis juostelėmis ir pabarstykite druska. Tuomet sudėkite į ištirpusį sviestą ir iškepkite. Mėsą laikykite šiltai. Paruoškite padažą: svogūnus nulupkite, numazgokite ir supjaustykite dideliais šiaudeliais. Juos suberkite..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis

Miltus persijoti per sietelį,suberk cukrų. Sviestą susmulkinti gabalėliais ir sudėti į dubenį. Pirštais suminkyti sviestą su miltais ir cukrumi. Nulupti obuolius, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti skiltelėmis. Išsviestuoti kepimo formą. Padėti ją ant skardos.&..

Recepto vertinimas: 4

"Rudeninė" mišrainė su silke

1. Virtas šaltas bulves nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais, suberti į serviravimo indą užberti truputi druskos, juodųjų pipirų ir bulves aptepti nestoru majonezo sluoksniu. 2. Tokiais pačiais kubeliais kaip ir bulvės supraustyti agurkus, berti į indą ir užtepti majonezo sluo..

Recepto vertinimas: 0

Žuvų pyragas

Salotas nuplauti ir supjaustyti. Pomidorą,agurką supjaustyti plonomis juostelėmis. Kiaušinius taip pat pasmulkinti. Viską sudeti į salotinę, sudėti tuną šiek tiek pagardinti prieskoniais ir užpilti šlakelį aliejaus ir išmaišyti...

Recepto vertinimas: 1

Kūčių baravykų padažas, tinkantis patiekti su sklindžiais, blyneliais, virtiniais.

100g baravykų 3-4 valandas išmirkykite, tame pačiame vandenyje išvirkite, nusunkite (nuovirą palikite) ir smulkiai supjaustykite. Svogūną smulkiai supjaustykite, apkepinkite 20g saulėgrąžų aliejuje, suberkite baravykus, supilkite 300g grybų nuoviro ir patroškinkite. Atskirai 20g saulė..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių sunkoje troškinta triušiena

250g triušienos gabalą apkepinkite įkaitintame 20g naminiame svieste, paskui pasūdykite 2,5g druska, pagardinkite 0,5g grūstais juodaisiais pipirais ir sudėkite į troškintuvą. Supilkite 50ml obuolių sunkos, 20ml vištienos sultinio, sudėkite 3g česnako, 10g citrinos žievelę, 3g petra..

Recepto vertinimas: 0

Parfė su mangais

1. 80 g cukraus sumaišome su dviem šaukštais vandens, užviriname ir verdame 3 minutes. Nukaičiame. 2. Išplakame kiaušinių trynius ir sumaišome su šiek tiek ataušintu sirupu. Plakame, kol atvėsta. 3. Grietinėlę išplakame, pagardiname baltaisiais pipirais ir sumaišome su krem..

Recepto vertinimas: 4

Turkiški šašlykai

Mėsą supjaustome maždaug 4 cm skersmens apskritais griežinėliais. Česnaką supjaustome smulkiai, svogūnus - plonais žiedais. Mėsą pasūdome, apibarstome česnakais, maltais kvapiaisiais ir juodaisiais pipirais, pašlakstome actu. Sluoksniuodami su svogūnais (kelis šaukštus svogūnų a..

Recepto vertinimas: 0

Sraigės vyno padaže

Sraiges truputį pavirti ir ištraukti iš kiautų. Taukus ištirpinti ir pakepinti juose smulkiai papjaustytą kumpį, susmulkintą česnaką ir sutrupintą duoną be plutos. Užpilti vynu, pagardinti druska ir juodaisiais pipirais. Kai padažas užvirs, įdėti į jį sraiges ir virti, kol ..

Recepto vertinimas: 4

Krabų ir pievagrybių salotos

Atskirai išvirti bulves (su lupenomis), pipirus ir pievagrybius. Bulves, krabus ir pievagrybius supjaustyti plonais griežinėliais, pipirus - šiaudeliais, kumpį - kubeliais. Bulves, pipirus, kumpį ir alyvuoges sumaišyti ir apibarstyti juodaisiais pipirais bei druska. Alyvuogių aliejų išpl..

Recepto vertinimas: 0

Varškės apkepas su juodaisiais serbentais

Serbentus nuplauti, nuskabyti žiedyno liekanas, sutrinu ir užpilti 300 g cukraus. Gerai išsukti, kad masė pasidarytų vientisa. Keliolika minučių palaikyti vėsiai. Trynius ištrinti su likusiu cukrumi, įmaišyti pertrintą varškę, supilti pieną, suversti išplaktus baltymus. Į paruošt..

Recepto vertinimas: 5

Vėrinukai su feta

Fetą supjaustykite stambiais kubeliais, nuplautų ir nusausintų porų baltąją dalį - maždaug 2 cm ilgio gabalėliais. Fetos kubelius susukite į mėsos griežinėlius ir pakaitomis su porų gabalėliais suverkite ant medinių iešmelių. Iš visų pusių (kol apskrus mėsos griežinėliai) a..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos suktinukai

Mėsą supjaustyti ir padaužyti, įtrinti krienais, garstyčiomis ir pabarstyti juodaisiais pipirais bei druska. Svogūną susmulkinti ir pakepinti riebaluose. Agurkus supjaustyti kubeliais, sumaišyti su svogūnais ir tarkuotais džiūvėsėliais. Suvynioti į mėsą, surišti siūlu ar susegti ..

Recepto vertinimas: 0

Menkė užkepta sūriu (Vitalijos)

Bulves verdame su lupenomis. Jas nulupę supjaustome apie 0,5 cm griežinėliais. Žuvį pjaustome apie 7 cm gabalėliais. Pavoliojame miltuose ir iškepame. Sūrį sutarkuojame. Gilų kepimo indą (stiklinį, špižinį, molinį) ištepame riebalais (sviestu arba margarinu). Išklojame visomis bu..

Recepto vertinimas: 2

Jautienos nugarinė, virta obuolių sultyse

Jautienos nugarinę nuplauname, nusausiname ir įdedame į indą, kuriame marinuosime. Gaminame marinatą. Į mažą indelį įpilame išspaustų citrinų sulčių arba acto, įberiame cukraus, druskos, pipirų, įdedame kadagių uogų ir laurų lapelių, įberiame citrinos žievelių, įpilame 2 ..

Recepto vertinimas: 0

Kmyniniai sojų kepsneliai (Ramunės)

Užvirkite vandenį, į jį sutrupinkite sultinio kubelį ir įberkite sojas. Mirkykite apie pusvalandį, tada nukoškite ir palikite apdžiūti. Krakmolą sumaišykite su majonezu, gardinkite sukapotomis šviežiomis petražolėmis, nuplikytais kmynais, juodaisiais kmynais ir sūdykite. Masę sum..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos šašlykas su daržovėmis (Ramunės)

Bulves kruopščiai nuplaukite ir su odele dvidešimt minučių virkite pasūdytame vandenyje.Pagaminkite padažą. Marinuotas raudonąsias saldžiąsias paprikas suberkite į sietelį, kad nuvarvėtų skystis. Migdolus paskrudinkite keptuvėje be riebalų. Ropinius svogūnus nulupkite ir supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Graikiškos salotos

Agurkus, pomidorus, svogūnus, alyvuoges ir fetos sūrį sudėkite į dubenį. Atskirai išsukite alyvuogių aliejų ir actą, supilkite į salotas, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir lengvai išmaišykite. Salotas patiekite vienas arba su šviežia duona. Papuoškite raudonėlio lapelia..

Recepto vertinimas: 5

Sūrio ir prieskonių padažas su skrebučiais

Gerai sumaišykite tarkuotą rikotos sūrį, alyvuoges, peletrūną, česnako laiškus, mėtas bei sutarkuotą citrinos žievelę, pagardinkite juodaisiais pipirais. Supilkite pomidorų padažą, gerai išmaišykite. Gautą padažą sudėkite į dubenėlį. Įkaitinkite keptuvę arba grilį. D..

Recepto vertinimas: 1

Meksikietiškas pomidorų padažas (Salsa de jitomate)

Pomidorus nuplikykite, nulupkite odelę, išimkite sėklas ir sukapokite. Svogūną ir česnako skilteles nulupkite. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Česnakus sutraiškykite. Aitriąsias paprikas įpjaukite, pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir smulkiai supjaustykite. Petražoles ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: juodaisiais