Parfė su mangais

Ingridientai:
3 kiaušinių tryniai,
100 g cukraus,
200 ml grietinėlės,
2 mangai,
40 ml apelsinų likerio,
žiupsnelis maltų baltųjų pipirų,
stambiai maltų juodųjų pipirų.

Gaminimas
1. 80 g cukraus sumaišome su dviem šaukštais vandens, užviriname ir verdame 3 minutes. Nukaičiame.
2. Išplakame kiaušinių trynius ir sumaišome su šiek tiek ataušintu sirupu. Plakame, kol atvėsta.
3. Grietinėlę išplakame, pagardiname baltaisiais pipirais ir sumaišome su kremu.
4. 4 formeles išskalaujame vandeniu ir sukrečiame paruoštą masę. Padedame pastovėti šaltai 3 valandas.
5. Mangus nulupame. Nuo kauliuko nupjauname minkštimą ir supjaustome nedideliais kubeliais. Likerį išmaišome su 20 g cukraus, užpilame ant vaisių ir paliekame 20 minučių pastovėti.
6. Parfė išvožiame į lėkštutes. Šalia sudedame mangų gabalėlius. Apibarstome maltais juodaisiais pipirais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!