25 rezultatų ieškant "grietin"

ĮDARYTI SVOGŪNAI

Svogunai nulupami, apverdami, jiems nupjaunama virsunele ir isskobiamas vidurys.Idarui: isskobta svogunu dalis pakepinama svieste. Mesa sumalama, dziuveseliai uzpilami pienu. Pakepinti svogunai, malta mesa, sudrekinti dziuveseliai, grietine, druska ir pipirai gerai ismaisomi. Svogunus prikimsti idar..

Recepto vertinimas: 0

KALMARAI BALTO VYNO PADAŽE

Kalmarus deti i salta vandeni ir jam uzvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukieteti). Isvirtus supjaustyti juostelemis. Smulkiai supjaustyti svoguna ir pakepinti svieste. I svogunus supilti grietine, vyna, sudeti supjaustytus kalmarus ir viska pakaitinti dar apie 5 minutes. Pat..

Recepto vertinimas: 5

GRIETINĖJE TROŠKINTI KALMARAI

Siaudeliais supjaustyti virtus kalmarus. Juos pabarstyti druska, pipirais ir apvolioti miltuose. Apkepti svieste iki kol igaus grazia geltona spalva. Kalmarus perdeti i inda, kuriame troskinsite, o i keptuve deti pusgriezineliais supjaustytus svogunus ir juos kepti. Pakepintais svogunais uzpilti kal..

Recepto vertinimas: 0

MALTOS MĖSOS TROŠKINYS SU PUPELĖMIS

Pupeles isvirti. Farsa pakepti su smulkiai pjaustytu svogunu, pagal skoni idejus chili pipiru ir vegetos. Kai mesa apkeps sudeti kubeliais pjaustyta raudonaja paprika ir 5 min. kepti. Sudeti kubeliais pjaustytus agurkus ir 3 min. kepti. Paruosta produkta deti i troskinimui skirta puoda, supilti virt..

Recepto vertinimas: 3

MAKARONAI SU OBUOLIAIS II

Makaronus isvirti pasudytame vandenyje, isgriebus nuvarvinti ir perpilti saltu vandeniu. Is obuoliu isimti seklalizdzius ir supjaustyti plonais griezineliais. I grietine imusti kiausini, suberti cukru, tarkuota citrinos zievele ir isplakti.I riebalais istepta skarda deti makaronus, obuolius. Uzpylus..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONAI SU KARIU

Makaronus isvirti vistienos sultinyje (is kubeliu).Padazui sviesta ir grietine sudeti i bliudeli, iberti vegetos ir kario. Padaza pakaitinti ant silpnos ugnies iki uzvirimo. Makaronus uzpilti padazu ir uztarkuoti fermentiniu suriu. (Laura Galkinaite)..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONAI SU KALAKUTIENOS FILĖ

Makaronus isvirti vistienos sultinyje. Sviesta, grietine istirpdyti, ideti vegetos ir kario ir pakaitinti iki uzvirimo. Alyvuoges perpjauti per puse, suri ir kalakutienos file supjaustyti kubeliais. Makaronus sudeti i lekste, uzpilti padazu, i viduriuka suberti sumaisytas alyvuoges, suri ir file. vi..

Recepto vertinimas: 2

GRIKIŲ KOŠĖS APKEPAS

Grikius perlieti saltu vandeniu. Vis pamaisant 15 min. virti sultinyje. Nukelti puoda nuo ugnies ir atausinti. Morkas nuplauti ir nulupti, supjaustyti griezineliais. Svogunus smulkiai sukapoti. Keptuveje istirpdyti puse sviesto, ipilti 3 saukstus vandens ir istroskinti morkas bei svogunus. Kiausiniu..

Recepto vertinimas: 3

GRYBŲ SALOTOS SU SILKE

Virtus grybus, pomidorus, svogunus ir kiausinius supjaustyti smulkiais gabaleliais. Ismirkyta nulupta ir be kaulu silke supjaustyti siauromis juostelemis. Grietine arba majoneza sumaisyti su istrinta varske ir skysciu, likusiu supjauscius pomidorus ir agurka. Viska sumaisyti ir sudeti i salotine. Pu..

Recepto vertinimas: 0

ŠOKOLADINIS KREMAS SU BANANAIS

Sokolada sulauzyti gabaleliais ir ipylus pieno pakaitinti ant ugnies, kol issilydys.I varske deti kiausiniu trynius, suberti cukru ir gerai issukti. I grietine suberti vanilini cukru ir iki purumo isplakti.Nuo citrinos nutarkuoti zievele, isspausti sultis i varske. Sudeti grietine ir supilti sokolad..

Recepto vertinimas: 0

DŽIŪVĖSIŲ PUDINGAS

I maltus dziuvesius supilti lydyta sviesta, gerai istrinti, ipilti grietine, trynius, cinamona, cukru ir isplaktus baltymus. Mase ismaisyti, sudeti i lekste ir aplieti lydytu sviestu..

Recepto vertinimas: 0

ŽELĖ TORTAS

Isplakame grietine su cukrumi. Zelatina isbrinkiname ir istirpdome.Kiausiniu baltymus isplakame iki purumo. Isplaktus baltymus, grietine irzelatina sumaisome. Sudedame mandarinus arba susmulkintus apelsinus. Darkarta sumaisome. Visa mase supilame i inda. Pastatome saltai, kad sustingtu.Po to puosiam..

Recepto vertinimas: 0

RAGUOLIAI SU UOGIENE

Miltus, cukru ir grietine ismaisyti ir trumpam palikti, kad pakiltu raugas. Is miltu, margarino, kiausiniu, druskos ir pakilusio raugo paruosti tesla. Atsaldyti ja, o po to iskocioti nedideliais lakstais. Kiekviena supjausyti i 4 dalis. Po to patepti uogiene ir suvynioti. Raguolius kepti vidutiniska..

Recepto vertinimas: 0

ŠAKOTIS II

Vanilini cukru suberti i cukru. Sviesta ir cukru istrinti iki vientisos mases nuolat pridedant po 1-2 kiausinius, kol sudesite visus kiausinius. Tada sudeti miltus ir supilti grietine. Viska labai gerai ismaisome iki vientisos mases. Kepti specialiame peciuje...

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS SU LEDUKU

Miltus paskleisti ant lentos, suberti kepimo miltelius ir gerai ismaisyti. Ant virsaus uztarkuoti burokine tarka atsaldyta margarina, ir peiliu kapojant, maisyti su miltais. Kai margarinas apsivels, supilti grietine ir su cukrumi issuktus trynius bei kiausini. Vel pakapoti peiliu, o paskui pirstais ..

Recepto vertinimas: 0

ŠVELNIOS SALIERŲ SALOTOS

Saliero sakni supjaustome kubeliais. I pasudyta verdanti vandeni sudedame pjaustytus salierus, verdame 5-6 minutes ir nukosiame. Kubeliais pjaustytus svogunus suberiame i keptuve su aliejumi, maisydami kepiname, kol pasidarys skaidrus. Tada supilame pomidoru tyre, grietine, pipirus ir maisydami kepa..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONAI SU TUNO PADAŽU

I pasudyta verdanti vandeni sudedame makaronus, ipilame 3 saukstus aliejaus, ismaisome ir verdame. Isvirusius makaronus perkosiame per sieteli, perpilame saltu vandeniu, kad nesuliptu.Ruosiame padaza: svogunus supjaustome kubeliais, cesnakus smulkiai sukapojame ir apkepiname. Pomidorus nuplikome, nu..

Recepto vertinimas: 0

Menkė bulvėse

Menkes file supjaustykite gabaliukais, pasudykite, pabarstyti pipirais, apslakstyti citrinos sultimis. Bulves nuskusti, sutarkuoti. Menkes gabaliukus apvolioti bulvese. Zuvi kepti aliejuje, kol apskrus.Padazas: susmulkinkite svogunus - patroskinkite su sviestu, supilti sultini, kiek pavirus supilti ..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių žiedas

Vysnias nuplauname, pasaliname kauliukus ir sumalame mesmale. Varske pertriname per tinkleli. Grietine sumaisome su cukrumi, varske ir vysniomis. Imaisome isbrinkinta ir istirpinta zelatina. Mase sukreciame i ziedo forma ir paliekame 1 vai. saltai. Tuomet kelioms sekundems pamerkiame i karsta vanden..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų ir slyvų salotos

Pomidorus ir slyvas supjaustome skiltelemis, idedame supjaustyto poro, uzdedame grietine, sumaisyta su majonezu, ir truputi druskos bei pipiru. Papuosiame petrazoliu lapeliais...

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su baravykais

Baravykus nuvalome ir isverdame pasudytame vandenyje. Didesnius supjaustome kubeliais, o mazesnius paliekame patiekalui papuosti. Pasudytame vandenyje isverdame makaronus. Keptuveje su sviestu pakepiname kubeliais supjaustytas svogunu galvutes. Suberiame susmulkinta sultinio kubeli ir miltus. Nuolat..

Recepto vertinimas: 2

Mandarinai šokolade

I inda sudeti kakava, cukru ir grietine. Viska ismaisyti. Visus mandarinus isskaidyti i skilteles. Kiekviena skiltele apvolioti paruostoje maseje ir palaikyti 20-30 min. saldytuve. Skanaus! (Dovile)..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladas

Sviesta sudek i nedideli metalini dubeneli ir tirpink ant silpnos ugnies. Pamazu suberk cukru, sudek grietine, kakava. Maisyk tol, kol skysta burbuliuojanti mase sutirstes ir virs gardziu sokoladu. SKANAUS (Egle)..

Recepto vertinimas: 0

KROATIŠKA PETRAŽOLIŲ SRIUBA

Visas darzoves smulkiai supjaustyti. Keptuveje istirpinti sviesta ir pakepinti darzoves. Pakepintas darzoves supilti i karsta darzoviu sultini, pasudyti ir papipirinti. Virti ant silpnos ugnies, kol darzoves suminkstes. Viska sutrintri smulkintuve, supilti atgal i puoda. Sudeti zalumynus ir grietin..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS GRIETINĖS PADAŽE

Keptuveje istirpiname sviesta ir jame apkepame svogunus. Sudedame zuvies gabalelius, pabarstome druska ir uzpyle vandeniu 45 min. troskiname ant silpnos ugnies. Supilame grietine ir dar Siek tiek pakaitiname. Patiekalas i stala patiekiamas karstas...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: grietin