Abrikosų desertas

Ingridientai:
300 g abrikosų,
0,5 stiklinės vandens,
1 stiklinė cukraus,
300 g grietinėlės,
20 g želatinos,
3 šaukštai cukraus,
0,5 pakelio greitai stingstančio tortų padažo,
1 kivis,
2 abrikosai,
2 nektarinai.
Gaminimas
Abrikosus nuplauname, išimame kauliukus, susmulkiname, įpilame cukraus, vandens ir išverdame. Atvėsusią masę pertriname. Grietinėlę išplakame su cukrumi, įmaišome abrikosus, išbrinkintą ir ištirpintą želatiną. Supilame į vandeniu sudrėkintą ir cukrumi pabarstytą formą ir laikome šaldytuve 4-5 vai. Tuomet išverčiame į lėkštę, uždedame supjaustytų vaisių ir užpilame paruoštu greitai stingstančiu bespalviu tortų padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!