7 rezultatų ieškant "geras"
Sviestą išsukite iki baltumo. Kitame inde ištrinkite trynius su cukrumi. Tada trynius po šaukštą dėkite į sviestą, taip pat dėkite po truputį miltų ir plakite. Taip plakite kol sudėsite visą trynių masę. Baigdami plakti supilkite vanilę. Tešlą padalinkite į 4 5 dalis ir vien..
Recepto vertinimas:
greietinele su cukraus pudra sudekite i viena inda ir imuskite kiusini.viska isplakite.paskiui ipilkite i inda ir pagardinkite vaisiais ..
Recepto vertinimas:
Ruginei juodai duonai išpurenti vartojamas tik raugas — paskutinio kepimo duonos tešlos 1/2—1 kilogramo didumo bandelė, kuri paliekama išplautame duonkubilyje ir laikoma sausoje šaltoje (ne žemesnėje kaip 0°C) vietoje iki kito kepimo. Per tą laiką bandelės paviršius apdžiūsta..
Recepto vertinimas:
Mėsą pasūdyti, įtrinti pipirais. Svogūną supjaustyti kubeliais. Ankštinius pipirus perpjauti, išimti sėklas, supjaustyti šiaudeliais. Gelsvės lapus nuplauti, nusausinti, sukapoti kuo smulkiau. Svogūnus ir ankštinius pipirus pakepinti įkaitintame aliejuje. Orkaitę įkaitinti iki 220 ..
Recepto vertinimas:
Visus paminėtus ingredientus sukrėskite į puodą ir sumaišykite. Palikite 2 dienoms šiltoje vietoje. Ištraukę tešlą, perminkykite ir suformuokite į didelį kepalą ar keletą mažesnių. Kepkite orkaitėje 3 valandas. ..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštė vištiena (Ievos)
Vištieną supjaustykite kubeliais, apibarstykite prieskoniais ir palikite vienai valandai pasimarinuoti. Į polietileninį maišelį suberkite miltus ir krakmolą, pakratykite, kad susimaišytų. Tada sudėkite vištienos gabalėlius, suimkite maišelį už galų ir purtykite, kad mėsa tolyg..
Recepto vertinimas:
Portugališkas jautienos bifšteksas
10 min učių prieš pradedant kepti, mėsos gabaliukus pabarstykite druska ir pipirais. Sviestą ir aliejų įkaitinkite keptuvėje. Riebaluose apkepkite grūstus česnakus ir 1 lauro lapą. Sudėkite mėsą ir gerai apkepkite iš abiejų pusių apie 20 minučių. Norint gauti geras sultis, r..
Recepto vertinimas: