Sluoksniuotas tortas


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

400 g sviesto,
12 kiaušinių,
200 g cukraus,
150 g miltų,
vanilės.

Gaminimas:

Sviestą išsukite iki baltumo. Kitame inde ištrinkite trynius su cukrumi. Tada trynius po šaukštą dėkite į sviestą, taip pat dėkite po truputį miltų ir plakite. Taip plakite kol sudėsite visą trynių masę. Baigdami plakti supilkite vanilę. Tešlą padalinkite į 4 – 5 dalis ir vieną dalį iškepkite gilesnėje formoje.  Kepkite sviestu pateptoje formoje, kepkite kol gražiai pageltonuoja viršus. Tada ant viršaus supilkite antrą dalį tešlos ir vėl kepkite. Taip 5 kartus. Paskutinį kartą kepkite geras 20 minučių. Paskui tortą išimkite atvėsinkite. Viršų gali aptepti norimu glajumi, kremu, pabarstyti miltiniu cukrumi. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!