8 rezultatų ieškant "geltonojo"

Paskrudintos uogos

Paskrudintos uogos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g šviežių arba šaldytų uogų, pvz., mėlynių 200 ml liesos grietinės 75-100 ml geltonojo cukraus Gaminimas: Nustatykite 250° temperatūrą. Sudėkite uogas į 4 kepti orkaitėje tinkančias formeles. Užtepkite ant jų liesos grietin�..

Recepto vertinimas: 0

Kukurūzų sriuba

Kukurūzų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Šia sriuba dažnai vaišinama JAV, tačiau ji skani ir mūsų šalyje. Desertui patiekite skrudintų uogų. 1 svogūnas 100-150 g kiaulienos 750 g bulvių 500 ml vandens ir 2 buljono kubeliai 1 arbatinis šaukštelis geltonojo cukraus ½ arbatinio..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena ir pastos sriuba

Vištiena ir pastos sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g vištienos filė 1 raudona paprika 1 geltona paprika 1 poras maistiniai riebalai 888 ml vandens 2 kubeliai buljono 50 g pastos 1 žiupsnelis baltųjų pipirų 1 arbatinis šaukštelis geltonojo cukraus 1 žiupsnelis raudonųjų ankšti..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu

Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tai tikrai šventinė sriuba, kurią galima išvirti iš anksto. Atėjus svečiams ją tereikia pašildyti ir įdėti vėžių uodegėlių. 1 poras 1 cukinija 1 kg pomidorų 300 ml balto vyno 300 g gabalėliais supjausty..

Recepto vertinimas: 0

„Virintas vanduo“

„Virintas vanduo“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Provanse ši sriuba vadinama Aigo-boulido ir, išskyrus sriubą iš kirvio, yra pati pigiausia, kokią tik galima išvirti. Puikiai tinka šaltą ir apsiniaukusią dieną, kartu su vaniliniais pyragaičiais desertui arba tada, kai norisi tik ..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška duona su abrikosais

Pikantiška duona su abrikosais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 25 g mielių saldžiai tešlai 3 dl drungno vandens 1 arbatinis šaukštelis druskos 2 valgomieji šaukštai geltonojo cukraus 500-550 ml kvietinių miltų 100 ml rupių miltų 100 ml saulėgrąžų 100 ml sezamo sėklų 100 g džiovint..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Ugnis"

Kokteilis "Ugnis"Ingridientai:1. Konjakas 30g 2. Apelsinų likeris 30g 3. Baltasis desertinis muskatas 20g 4. Nutarkuota apelsino žievelė pėdsakams 5. Ledo gabaliukas 20gGaminimas Į taurę įdėti ledo gabaliuką ir įpilti sumaišytus gėrimus. Ant paviršiaus užbarstyti nutarkuoto apelsino �..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis po antklode (foto)

Žuvis po antklode (foto)Ingridientai:600 g. atšaldytos žuvies file, 1 didelė paprika, 50 g. poro, 100 g. cukinijos, 1 didelė morka, 50 g. sviesto, 100 g. fermentinio sūrio, prieskoniai žuviai, 1 citrina, geltonojo imbiero prieskonio, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai miltų.Gaminimas Žuvies file ..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: geltonojo