Žuvis po antklode (foto)

Ingridientai:
600 g. atšaldytos žuvies file,
1 didelė paprika,
50 g. poro,
100 g. cukinijos,
1 didelė morka,
50 g. sviesto,
100 g. fermentinio sūrio,
prieskoniai žuviai,
1 citrina,
geltonojo imbiero prieskonio,
2 kiaušiniai,
3 šaukštai miltų.
Gaminimas
Žuvies file gabaliukus sulaistyti citrina, apibarstyti prieskoniais, palaikyti apie 30 minučių.

Per tą laiką supjaustyti smulkiai kubeliais daržoves, pakepinti svieste, pagardinti imbiero prieskoniu.

Išplakti kiaušinius, juose ir miltuose apvolioti žuvies gabalėlius, kepti aliejuje.

Karštos, apkeptos daržoves sumaišomos su stambia tarka tarkuotu sūriu. Ant keptos žuvies uždedamas daržovių ir sūrio sluoksnis.

Patiekiama su bulvėmis ir daržovių salotomis, kurios pasirenkamos pagal skonį.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!