22 rezultatų ieškant "gaminimo"

Vaniliniai ledai

Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puodą su verdančiu vandeniu ir maišyti, kol masė užvirs. Pieną nukelti nuo viryklės. Kiaušinio trynius sudėti į ugniai atsparų indą ir po truputį pilant pieną gerai išplak..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai ledai

Pieną su cukrumi supilti į vidutinio dydžio puodą. Maišyti ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol pienas pakils, o cukrus ištirps.Kukurūzų miltus sumaišyti su truputėliu kondensuoto pieno ir sukrėsti į pieno ir cukraus mišinį. Vėl kaitinti ant silpnos ugnies maždaug 3-4 minutes, kol ma..

Recepto vertinimas: 0

Tradiciniai vaniliniai ledai

Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puodą su verdančiu vandeniu ir maišyti, kol masė užvirs. Pieną nukelti nuo viryklės. Kiaušinio trynius sudėti į ugniai atsparų indą ir po truputį pilant pieną gerai išplak..

Recepto vertinimas: 5

Įdaryti kiaušiniai

Krevetes su alyvuogemis sumauname ant iesmeliu. Patepame alyvu aliejumi ir kepame po 1 minute is abieju pusiu. Baigdami kepti apslakstome vynu...

Recepto vertinimas: 0

Špinatų blyneliai

Į virintą vandenį įdėti mėtų lapelius ir užšaldyti. Gautą ledo gabaliuką įdėti į taurę ir įpilti sumaišytus komponentus. Abrikosus suverti ant šiaudelio ir įdėti į taurę. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Kiniška vištienos sriuba

Gaminimo eiga: Kiniskus grybus mirkykite vandenyje 2-3 val. Nusausinkite ir supjaustykite juostelėmis. Dideliame prikaistuvyje užvirinkite 2,5 litro vandens, sudėkite susmulkintus sultinio kubelius, džiovintas daržoves, visčiuką ir užvirinkite. Uždenkite, ugnį sumažinkite ir virkite ant s..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sriuba su raudonaisiais lęšiais

Gaminimo eiga: krūtinėlių filė supjaustykite mažais gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite 60 ml (4 saukstus) alyvų aliejaus, sudėkite vistieną ir retkarčiais pamaisydami, kepkite, kol paruduos. Sudėkite česnakus, svogūnus, paprikas bei čili pipirus, ismaisykite ir retkarčiais pamaisyda..

Recepto vertinimas: 0

Ledų tortas

1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų, sumaišome su cukrumi ir gerai išsukame. Paskui įmaišome miltus. 2. Baltymus plakame, kol susidaro standžios putos, ir pamažu įmaišome į tešlą. 3. Paruoštą tešlą tuoj pat supilame į kepimo formą ir kepame 190°C karštumo orka..

Recepto vertinimas: 5

Plikytas žiedas

1. Tešlą, paruoštą pagal plikytos tešlos gaminimo technologiją, dedame 23 cm skersmens apskritimu, nupieštu ant riebalais išteptos ir miltais pabarstytos skardos. Kepame 200° C karštumo orkaitėje 40 minučių. 2. Žiedą perpjauname išilgai. aukštu išimame neiškepusią tešlą...

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių pyragas su avižiniais dribsniais

1. Uogas nuplauname, nusausiname, pašaliname kauliukus. 2. Sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Maišydami po vieną įmušame kiaušinius, suberiame tarkuotą citrinos žievelę. 3. 250 g avižinių dribsnių sumaišome su miltais, kepimo milteliais ir maišydami dalimis s..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių keksas

1. Kekso formą patepame sviestu ir pabarstome miltais. 2. Dideliame dubenyje sumaišome migdolus, 250 g miltinio cukraus ir miltus. Sudedame kiaušinių baltymus ir išmaišome. Supilame sviestą ir viską gerai sumaišome. Tešlą supilame į kekso formą iki pusės. Ant viršaus sudedame vy..

Recepto vertinimas: 0

Apelsininiai vyniotinukai

1. Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių ir išplakame su 3 šaukštais šalto vandens. Plakdami pamažu suberiame cukrų. Išplaktus baltymus sumaišome su tryniais ir maltomis apelsinų žievelėmis. Įmaišome miltus, migdolus ir susmulkintas cukatas. 2. Paruoštą masę plonu sluoksn..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitiniai pyragėliai su vyno kremu

1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir išsukame su 90 g cukraus. Toliau sukdami, suberiame miltus. 2. Baltymus plakame, kol susidaro standžios putos, ir pamažu įmaišome į tešlą. 3. Supilame tešlą į riebalais pateptą stačiakampę skardelę ir kepame 220° C karštumo..

Recepto vertinimas: 0

Profitroliai su ananasų įdarų

1. Vandenį pasūdome, įdedame į jį sviestą ir užverdame. Nukaičiame, suberiame miltus ir sukame į vieną pusę, kol tešla sulimpa ir pradeda gražiai atsiskirti nuo kraštų. Po vieną įmušame kiaušinius. 2. Tešlą sudedame į konditerinį maišelį. Į skardelę, išklotą pergam..

Recepto vertinimas: 0

Škotiški trapučiai

1. Sumaišome ir persijojame kvietinius ir ryžių miltus, žiupsnelį druskos. 2. Sviestą plakame plaktuvu maždaug minutę. Paskui suberiame cukrų ir plakame, kol masė tampa puri. Toliau plakdami supilame vanilės esenciją. 3. Mediniu šaukštu sumaišome miltus ir sviesto masę. Iš..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai su pistacijomis

1. Sumaišome miltus, cukrų ir kepimo miltelius. Kiaušinį išplakame, sudedame į miltų mišinį ir išmaišome. Sudedame pistacijas ir tarkuotą citrinos žievelę, sumaišome. 2. Užminkome tešlą. Iškočiojame plonu ilgu ritinėliu, (dedame į sviestu pateptą skardą. Kepame 180° C ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su mėsa

Svogūną nulupame, supjaustome smulkiai, suberiame į keptuvėje įkaitintą aliejų ir maišydami 5 minutes patroškiname. Sudedame labai smulkiai spjaustytą česnaką, įberiame cinamono, raudonųjų pipirų ir troškiname dar 30 sekundžių. Sudedame faršą, pasūdome ir maišydami troškina..

Recepto vertinimas: 1

Užkandėlė tešloje

Pievagrybius nuvalome ir apšlakstome citrinų sultimis. Brokolius nuplauname, nuvalome ir išskirstome žiedynais. Morkas nuskutame ir gerai nuplauname. Svogūnus nulupame ir supjaustome žiedais, cukiniją - griežinėliais. Brokolius, cukinijos griežinėlius ir morkas blanširuojame verdančia..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštiniai su lašiša

Nupjauname duonos pluteles. Jos riekeles iš abiejų pusių pakepame įkaitintame svieste. Ataušiname. Želatiną užpilame nedideliu kiekiu vandens ir išbrinkiname. Lašišą aštriu peiliu supjaustome dailiais vienodo dydžio griežinėliais. Juos gražiai sudedame ant duonos riekučių. Žela..

Recepto vertinimas: 0

Šokolado glajus

Pateikiame du gaminimo būdus: 1. 25 g kakavos miltelių pakepinkite su 1 valg. šaukšt. svieto. 200 g cukraus pudros užpilkite 5 valg. šaukšt. karšto pieno,supilkite pakepintą kakavą ir sukite, kol pasidarys tiršta masė. 2. 150 g šokolado plytelę sulaužykite gabaliukais ir su..

Recepto vertinimas: 4

RIEŠUTINIAI LEDAI

Piena su cukrumi supilti i vidutinio dydzio puoda. Maisyti ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol pienas pakils, o cukrus istirps.Kukuruzu miltus sumaisyti su truputeliu kondensuoto pieno ir sukresti i pieno ir cukraus misini. Vel kaitinti ant silpnos ugnies mazdaug 3-4 minutes, kol mase prades stingti..

Recepto vertinimas: 0

TRADICINIAI VANILINIAI LEDAI

Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puodą su verdančiu vandeniu ir maišyti, kol masė užvirs. Pieną nukelti nuo viryklės. Kiaušinio trynius sudėti į ugniai atsparų indą ir po truputį pilant pieną gerai išplakt..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: gaminimo