25 rezultatų ieškant "gaminimo"

Laimo-citrinų ledai

Dideliame inde gerai sumaišykite pieną, cukrų, grietinėlę, citrinos žievelę ir sultis, laimo žievelę ir sultis. (Mišinys gali sukrekėti.) Šaldykite 3-4 litrų ledų gaminimo aparate pagal aparato gamintojo instrukcijas. Laikykite 4 valandas. Jei norite, patiekite papuošę citrinos bei ..

Recepto vertinimas: 0

Vaniliniai ledai

Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puodą su verdančiu vandeniu ir maišyti, kol masė užvirs. Pieną nukelti nuo viryklės. Kiaušinio trynius sudėti į ugniai atsparų indą ir po truputį pilant pieną gerai išplak..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai ledai

Pieną su cukrumi supilti į vidutinio dydžio puodą. Maišyti ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol pienas pakils, o cukrus ištirps.Kukurūzų miltus sumaišyti su truputėliu kondensuoto pieno ir sukrėsti į pieno ir cukraus mišinį. Vėl kaitinti ant silpnos ugnies maždaug 3-4 minutes, kol ma..

Recepto vertinimas: 0

Tradiciniai vaniliniai ledai

Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puodą su verdančiu vandeniu ir maišyti, kol masė užvirs. Pieną nukelti nuo viryklės. Kiaušinio trynius sudėti į ugniai atsparų indą ir po truputį pilant pieną gerai išplak..

Recepto vertinimas: 5

"Grybai" iš bulvių

Labai kruopščiai išplauti bulves šepetuku [gal net nenaudojamu dantų šepetuku]. Į puodą įpilti vandens ir pasudyti. Palaukti kol vanduo užvirs. Sudėti bulves ir virti iki tol kol bulvės pasidarys minkštos. Tada vandenį nupilti, o bulves atšaldyti. Dabar pats linksmiausias momentas. D..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies ir bulvių užkepėlė

I dubeni sudeti sviesta ir ji istipdinti.Supilti cukru, imusti kiausini, sudeti grietine, kepimo miltelius, miltus. Uzminkyti tesla, ja iskocioti, isspausti formeles ir kepti miltais pabarstytoje skardoje. Iskeptus sausainius atvesinti ir pertepti dzemu. Virsu tepti glajumi(apibarstyti kokoso drozle..

Recepto vertinimas: 4

Šeštadienio omletas

Silkes 1 valandą pamirkyti piene. Grietinę sumaišyti su majonezu, kefyru, nuluptomis ir susmulkintomis slyvomis arba mango, paskaninti maltais kvepiančiaisiais pipirais ir suplakti plakikliu. Svogūną nulupti, supjaustyti žiedais. Obuolius nulupti, pašalinti seklializdžius ir supjaustyti p..

Recepto vertinimas: 5

Ledų tortas

1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų, sumaišome su cukrumi ir gerai išsukame. Paskui įmaišome miltus. 2. Baltymus plakame, kol susidaro standžios putos, ir pamažu įmaišome į tešlą. 3. Paruoštą tešlą tuoj pat supilame į kepimo formą ir kepame 190°C karštumo orka..

Recepto vertinimas: 5

Tortas "Auksinė karūna"

1. Torto kepimo formą išklojame pergamentiniu popieriumi, pateptu sviestu. Riešutus susmulkiname virtuviniu kombainu. Suberiame į jį miltus ir išmaišome. 2. Baltymus atskiriame nuo trynių. Trynius sudedame į vieną dubenį, o penkis baltymus - į kitą (likusius baltymus galima užša..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis tortas

1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir sukame su puse kiekio cukraus ir pakeliu vanilinio cukraus, kol masė tampa puri, balta ir vienalytė. 2. Baltymus plakame su likusiu cukrumi, kol masė tampa standi, ir iš lėto sumaišome su tryniais. 3. Miltus išmaišome su krakmolu. P..

Recepto vertinimas: 0

Jogurto tortas su medumi

1. Apskritą 18 cm skersmens kepimo formą patepame sviestu ir išklojame pergamentiniu popieriumi. 2. Išsukame cukrų su sviestu. Po vieną, toliau sukdami sudedame kiaušinius. 3. Įdedame 225 g jogurto, suberiame miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišome. Dedame į kepimo formą ir..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis tortas su braškėmis

1. Virtuviniu kombainu sumaišome kakavą, cukrų, druską, kubeliais supjaustytą sviestą ir miltus. Maišome, kol masė tampa panaši į trupinius. 2. Kiaušinio trynį išmaišome su šaukštu šalto vandens ir įdedame į miltų mišinį. Virtuviniu kombainu sukame tol, kol tešla sulimpa..

Recepto vertinimas: 0

Plikytas žiedas

1. Tešlą, paruoštą pagal plikytos tešlos gaminimo technologiją, dedame 23 cm skersmens apskritimu, nupieštu ant riebalais išteptos ir miltais pabarstytos skardos. Kepame 200° C karštumo orkaitėje 40 minučių. 2. Žiedą perpjauname išilgai. aukštu išimame neiškepusią tešlą...

Recepto vertinimas: 0

Bretoniškas pyragas

1. Razinas nuplauname ir išmirkome rome. 2. Miltus, cukrų, žiupsnelį druskos ir paplaktus kiaušinius išmaišome mediniu šaukštu. Po truputį supilame šaltą pieną, o pabaigoje sudedame razinas. 3. Gilų, karščiui atsparų indą patepame riebalais. Supilame į jį tešlą ir kep..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas su migdolais ir cinamonu

1. Obuolius nulupame, išpjauname sėklalizdžius, o minkštimą supjaustome į 8 dalis. 2. Puode ištirpiname 50 g sviesto, sudedame obuolius ir įberiame 50 g cukraus. Maišydami kaitiname, kol obuoliai, pradeda karamelizuotis. Užberiame tarkuotą citrinos žievelę. Sudedame į kepimo form..

Recepto vertinimas: 5

Šventiniai sausainiukai

1. Dideliame dubenyje išsukame sviestą su cukrumi. Suberiame miltus, pasūdome ir užminkome tešlą. Ją dedame ant miltais pabarstyto paviršiaus, gerai suminkome, padarome rutulį, suvyniojame į maistinę plėvelę ir padedame stovėti šaltai 15 minučių. 2. Tešlą iškočiojame mažd..

Recepto vertinimas: 1

Žėlė su vaisiais ir džinu

1. Sudedame vynuoges į dubenį ir užpilame 240 ml džino. Pridengiame ir padedame pastovėti šaltai porą valandų arba per naktį. 2. Likusį džiną supilame į puodelį, sudedame želatiną ir paliekame brinkti 5 minutes. 3. Supilame vandenį į puodą, pasaldiname, nustatome mažą ..

Recepto vertinimas: 0

Gardukas

1. Ruošiame trupiniuotį. Sumaišome sviestą, miltus, avižinius dribsnius, cinamoną, cukrų ir žiupsnelį druskos. 2. Ruošiame įdarą. Obuolius nulupame, supjaustome ketvirčiais, išpjauname sėklalizdžius. Tada supjaustome skiltelėmis. Jas gražiai vieną prie kitos sudedame į apsk..

Recepto vertinimas: 0

Bananai su likeriu kremu

1. Bananą nulupame ir supjaustome. Imbierą supjaustome mažais gabalėliais. 2. Dubenyje sumaišome banano ir imbiero gabalėlius, įpilame apelsinų sultis ir 10 ml likerio. Paliekame pastovėti 20 minučių, kad skoniai susimaišytų. 3. Sumaišome želatiną su 2 šaukštais šalto va..

Recepto vertinimas: 0

Vaisinis ryžių pudingas

1. Į puodą įpilame 600ml vandens, suberiame ryžius ir verdame, kol visas vanduo nuverda. Supilame pieną ir verdame 45minutes. Atvėsiname. 2. Į ryžius supilame vanilės ekstraktą ir suberiame cukrų. Grietinėlę šiek tiek paplakame ir įmaišome į pudingą. 3. Padalijame trečda..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis pudingas su uogomis

1. Uogas nuplauname, nusausiname ir lygių sluoksniu suberiame į 600ml talpos kepimo formą. Keletą paliekame papuošti. 2. Dideliame dubenyje išsukame sviestą su 50g cukraus. Įmaišome citrinos žievelę ir pamažu, sukdami įmaišome likusį cukrų, miltus, kiaušinių trynius ir pieną..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų suflė su mangais

1. Biskvitus apšlakstome romo esencija, skiesta vandeniu. 2. Kiaušinių trynius atkiriame nuo baltymų ir sukame su cukrumi tol, kol masė tampa balta, puri ir vienalytė. 3. Įmaišome apelsinų sultis, maltą žievelę, medų, truputį druskos. Suberiame persijotus miltus ir imbierus. ..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški jautienos suktinukai

Salotų lapus nuplauname, nuvarviname ir gražiai sudedame į lėkštę. Rikotą sutriname šakute, pagardiname pipirais, pasūdome, supilame grietinėlę ir sukame mediniu šaukštu, kol masė tampa vienalytė. Kiekvieną jautienos griežinėlį patepame sūrio mase ir susukame ritinėlius. Sukti..

Recepto vertinimas: 0

RIEŠUTINIAI LEDAI

Piena su cukrumi supilti i vidutinio dydzio puoda. Maisyti ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol pienas pakils, o cukrus istirps.Kukuruzu miltus sumaisyti su truputeliu kondensuoto pieno ir sukresti i pieno ir cukraus misini. Vel kaitinti ant silpnos ugnies mazdaug 3-4 minutes, kol mase prades stingti..

Recepto vertinimas: 0

TRADICINIAI VANILINIAI LEDAI

Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puodą su verdančiu vandeniu ir maišyti, kol masė užvirs. Pieną nukelti nuo viryklės. Kiaušinio trynius sudėti į ugniai atsparų indą ir po truputį pilant pieną gerai išplakt..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: gaminimo