25 rezultatų ieškant "galime"

Kopūstų kotletai

Kopūstą sutarkuoti,jei labai sultingas,truputį nuspausti sultis.Sudėti smulkiai supjaustytą svogūną,česnaką.suberti manų kruopas,krakmolą,prieskonius, gerai išmaišyti.Formuoti kotletus ir kepti aliejuje.Gražiai apskrudinti . Valgant karštus,užpilti mėgiamu padažu arba tiesiog grie..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių plokštainis su vištiena

Vištos šlaunelės perpjauname per sąnarį, įtriname druska bei pipirais ir palaikome 1 val. Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame. Kartu sutarkuojame ir svogūną. Į tarkius supilame karštą pieną ir išmaišome. Tada įmušame kiaušinius, įberiame druskos ir vėl gerai išmaišome...

Recepto vertinimas: 0

Padaže keptos paukštienos kulšelės

ant vištienos sudedame majonezą, paukštienos prieskonių, truputis druskos, aliejaus, smulkiai supjaustome česnaką, kmynų, tarkuotus obuolius. Vietoj tarkuotų obuolių galime įpilti ir obuolių sultis, ar cielus obuolius. Palaikius 1 val. šaunameį orkaitę kartu su cielom vid.dydžio ža..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies salotos

Agurką ir paprikas supjaustome kubeliais, žuvį ir svogūną smulkiname. Viską sudedame į vieną indą, suberiame žirnelius, užpilame majonezu ir išmaišome. Pušiame agurku. Galime dėti majonezą be priedų ir įpjaustyti krapų. Šarūnė ..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų agurkų sriuba

Į verdantį vandenį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Susmulkintą svogūną bei šiaudeliais supjaustytas morkas pakepame su aliejumi ir sudedame į sriubą. Verdame 7 min. Tuomet suberiame kubeliais supjaustytus raugintus agurkus, prieskonius ir verdame dar 2 min. Sriubą galime paskanint..

Recepto vertinimas: 3

Kumpio suktinukai su sūriu

Pievagrybių griežinėlius pakepinti su sviestu ir išgriebti. Į karštus riebalus suberti miltus, pagardinti baltuoju vynu bei grietine ir kaitinti, kol padažas sutirštės. Nukelti nuo viryklės ir pagardinti prieskoniais. Sukrėsti pakepintus pievagrybius, įmušti kiaušinę, suberti sūrį...

Recepto vertinimas: 0

Špinatų, šoninės ir pievagrybių salotos

Sumaišome padažui skirtus produktus ir palaikome 30 min., kad įsigertų. Jeigu norime, kad padažo būtų daugiau, įpilame 2 šaukštus vandens. Didesnius salotų lapus dedame ant salotinės dugno. Mažesnius lapus sumaišome su kitais produktais, išskyrus šoninę, ir sudedame į kitą duben..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai sklindžiai

Bulves nuplauname, nuskutame ir sutarkuojame stambia tarka. Tarkius sudedame ant tankaus sieto ir perliejame šalto vandenio srove, po to nuvarviname ir nuspaudžiame per retą audeklą. Įmušame kiaušinį, įberiame maltų pipirų, džiovintų susmulkintų mairūnų arba šalavijų lapelių, pa..

Recepto vertinimas: 0

Kepta višta su citrina

Vištą nuplauname, nusausiname, įtriname iš vidaus ir iš išorės sviesto, prieskonių, susmulkintų česnakų mišiniu. Citriną subadome šakute ir įdedame į vištos vidų. Vištą dedame į išteptą sviestu arba aliejumi keptuvą, apšlakstome brendžiu, įpilame truputį verdančio vand..

Recepto vertinimas: 3

Dribsnių biskvitėliai

Didelėje keptuvėje ištirpiname sviestą arba margariną, sudedame medų ir kaitiname, kol ištirpsta. Nukeliame nuo ugnies, įmaišome dribsnius, saulėgrąžų sėklas ir gerai išmaišome. Ant kepimo popieriumi išklotų kepimo lakštų formuojame dribsnių kauburėlius, palikdami tarp jų di..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Saulėlydis"

Į aukštą taurę sudėti ledo gabaliukus ir supilti vyšnių sirupą. Po to šaukšteliu per taurės sienelę, atsargiai, kad nesusimaišytų supilti apelsinų sirupą. Taip pat atsargiai supilti ir degtinę. Gausime gražų sluoksniuotą kokteilį, kurio taurę galime papuošti apelsino grieži..

Recepto vertinimas: 0

Greitas šašlykų paruošimo būdas

Paruoštus šašlykus užpilame mineraliniu, įspaudžiame citrina, sudedame prieskonius, svogūną grežinėliais sudedame, pasūdome ir papipiriname. Viską gerai rankomis pamaigome ir už valandos jau galime kepti. ..

Recepto vertinimas: 3

Burokėlių salotos su bananais ir putpelių kiaušiniais

Salotoms tinka virti arba žali burokėliai. Burokėlius nuplauname (jeigu į salotas dėsime virtus - išverdame), nulupame ir supjaustome labai plonais griežinėliais. Virtus burokėlius galime sutarkuoti stambia tarka, žalius - smulkia tarka. Bananus nulupame, supjaustome plonomis riekelėmis..

Recepto vertinimas: 0

Kokosiniai rutuliukai (Ramintos)

Sumaišome kondensuotą pieną su kokoso drožlėmis (šiek tiek stambesniųjų drožlių galime atidėti apvoliojimui). Pagaminus tešlą reikia iškarto gaminti rutuliukus, nes ji stovėdama stingsta ir sunkiau padaryti gražios formos rutuliuką. Rankomis formuojame rutuliukus, į kiekvieno rut..

Recepto vertinimas: 5

OBUOLIAI PLIKYTOJE TEŠLOJE

Piena uzviriname su sviestu, laipsniskai nuolat maisydamos suberiame persijotus miltus, nukeliame nuo ugnies ir mediniu saukstu ismaisome vientisa tesla, imusdamos po viena kiausini. Obuolius nulupame, pasaliname seklalizdzius, ju vietas uzpildome uogiene ir idedame i kaitrai atsparu inda. Obuolius ..

Recepto vertinimas: 0

ŠOKOLADINIAI SALDAINIAI SU IMBIERU

Sokolada istirpiname ir praausiname. Imbiero gabaliukus suberiame i sokolado tyre ir maisome , kol aplips. Tada dedame i padekla, kad sistingtu. Tokie saldainiai tinka prie kavos likerio. Sandariame inde saldytuve galime laikyti net menesi...

Recepto vertinimas: 3

KOKTEILIS "SAULĖLYDIS"

I auksta taure sudeti ledo gabaliukus ir supilti vysniu sirupa. Po to sauksteliu per taures sienele, atsargiai, kad nesusimaisytu supilti apelsinu sirupa. Taip pat atsargiai supilti ir degtine. Gausime grazu sluoksniuota kokteili, kurio taure galime papuosti apelsino griezineliu ir vysnia...

Recepto vertinimas: 0

Kriaušės, pupelės ir lašiniai

Lasinius verdame apie 30 minuciu sudytame vandenyje (jei naudojami rukyti lasiniai, vandens nereikia sudyti). Pupeles sudedame i sultini, paskaniname druska, pipirais, pupeliu prieskoniais ir toliau verdame ant silpnos ugnies 20 minuciu. Sudedame nuluptas kriauses ir dar karta patroskiname 15 minuci..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė "Auksinė žuvelė"

Nulupame menkes oda, isimame kaulus irsusmulkiname zuvi. Kiausinius, svoguna ir fermentini suri supjaustome kubeliais. I dubeni suberiame zuvi, kiausinius, svoguno gabalelius, suri, zirnelius, nutarkuota citrinos zievele ir sumaisome su majonezu bei citrinos sultimis. Patiekdami galime papuosti citr..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos kotletai karališkai

I farsa sudedame ismirkytas razinas, kiausinius, vegeta, pipirus, dziuvesius ir pakepintas aliejuje paprikas. Viska gerai ismaisome ir 10 minuciu paliekame saltai pastoveti. Per ta laika krabus apvyniojame rukytos sonines griezineliais. Is farso mases formuojame rutulius, ir po valiai istumiame po k..

Recepto vertinimas: 1

Bulviniai blynukai su ryžiais

Virtas bulves sumalame ir sumaisome su kiausiniu plakiniu, ryziais, prieskoniais bei miltais. Is teslos formuojame blynukus, apvoliojame miltuose ir kepame orkaiteje.Blynukus galime valgyti vienus su grietine arba prie mesos...

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpis

Versienos kumpyje astriu peiliu ipjauname ''kisenele'', itriname druska, prieskoniais, susmulkintais cesnakais ir paliekame saltai per nakti.Svogunus ir pievagrybius supjaustome kubeliais, sumaisome su grietine ir paskanine druska bei pipirais patroskiname, kol isgaruoja susidares skystis. Piena sup..

Recepto vertinimas: 0

Kisieliaus desertas Dviese

Iš išvardintų produktų išverdame du kisielius: pieno ir vyno. Jei kisieliai skystoki, galime įdėti daugiau krakmolo. Kisielius atvėsiname. Į desertines taures dedame sluoksnį pieno kisieliaus ir ant viršaus vyno kisieliaus.Papuošiame susmulkintomis pistacijomis. Kisieliaus desertą valgo..

Recepto vertinimas: 0

Vafliai Meilės laiškeliai

Kremui keptuvėje ištirpiname sviestą ir sumaišome su miltais. Nenukeldami nuo ugnies įmaišome cukrų ir po truputį pieną. Nukėlę nuo ugnies įmaišome midaus gėrimą. Kremą atvėsiname.Vafliams kiaušinius suplakame su cukrumi. Įmaišome ištirpintą sviestą, grietinę, miltus. Kepame ..

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai blynukai su ryžiais

Virtas bulves sumalame ir sumaišome su kiaušinių plakiniu, ryžiais, prieskoniais bei miltais. Iš tešlos formuojame blynukus, apvoliojame miltuose ir kepame orkaitėje.Blynukus galime valgyti vienus su grietine arba prie mėsos...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: galime