11 rezultatų ieškant "degtine"

Kiniškai paruošta kalakutiena

Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti nedideliais plonais gabaliukais, sudėti į dubenėlį, užpilti sojų padažu, degtine, pabarstyti druska, cukrumi, pipirais, sumaišyti ir palikti 30 min. Tada paruošiame daržoves ir grybus. Morkas nuskusti ir supjaustyti šiaudeliais. Voveraites nuvalyt..

Recepto vertinimas: 2

Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė)

Nupjaukite viščiuko krutinę, o likusią mėsą su kaulais dėkite į puodą ir virkite 45 minutes. Veršieną, kiaulieną ir lašinukus supjaustykite mažais gabalėliais ir visą mėsą sudėkite į dubenį, pabarstykite druska ir prieskoniais, apipilkite vynu ir degtine, pabarstykite supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių pyragas

1.Minkštą sviestą su cukrumi išsukti iki purumo. 2.Vieną po kito įmaišyti kiaušinius. 3.Supilti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. 4.Du trečdalius tešlos nuimti ir sumaišyti su degtine. 5.Į paruoštą formą supilti baltą tešlą. 6.Išmaišyti kakavą, 2 valg. š. cukraus ir pi..

Recepto vertinimas: 5

Tortas su Bezė apvalkalu

Suplakti trynius su puse kiekio cukraus. Putas sumaišyti su tryniais, miltais, 60 g krakmolo, kepimo milteliais ir citrinos žievelėmis. Tešla ištepti formą ir kepti 30 min. 175 laipsnių temperatūros orkaitėje. Ištirpinti 3 šaukštelius želatinos. Sūrelį sutrinti su jogurtu. Citrinos ..

Recepto vertinimas: 5

Sviestinis kremas su pudingu

Trynius išplakti su cukrumi. Krakmolą sumaišyti su šaltu pienu ir supilti į trynių masę. Viską užvirinti ir ataušinti. Jei bus naudojami vanilinio pudingo milteliai, viską reikės daryti pagal nurodymus ant pakelio. Aušinamą pudingą kartkartėmis pamaišyti. Minkštą sviestą i..

Recepto vertinimas: 0

ROŽIŲ VANDUO

Roziu ziedlapius (ne dziovintus) uzpilti degtine ir sandariai uzdaryti. Taip laikyti, kol degtine pakeis spalva (gintarine), o ziedlapiai darysis permatomi. Tada perkosti ir i gauta skysti supilti cukru. Ismaisyti. Naudoti kaip prieskoni nurodytuose receptuose...

Recepto vertinimas: 2

MĖTŲ UŽPILTINĖ

Metos smulkiai supjaustomos, sudedamos i platu buteli ir uzpilamos degtine; laikoma 2-3 dienas. Paskui iskosiama, supilama i buteli ir uzkemsama...

Recepto vertinimas: 0

MORKŲ UŽPILTINĖ

Dziovintos morkos uzpilamos degtine ir palaikomos para. Paskui iskosiama ir ispilscius i butelius, sandariai uzdaroma...

Recepto vertinimas: 0

ERŠKĖTROŽIŲ UOGIENĖ

Nevisiskai prinokusias uogas nuplauti isvalyti nuo seklu. Puseles perplauti salto vandens srove, kad neliktu pukeliu, sudeti i dubeni, apibarstyti 500g cukrumi, apslakstyti degtine ir 5 val saltai palaikyti. Is likusio cukraus ir vandens paruosti sirupa ir kol dar karstas uzpilti uogas. Dar palai..

Recepto vertinimas: 2

JUODŲJŲ SERBENTŲ LIKERIS

Serbentus nuplauti ir nusausinti. Sudeti i stiklini inda, uzberti cukrumi ir 5 val. palaikyti retkarciais pamaisant. Kai cukrus istirps supilti turini i keramikini inda isklota svariais serbentu lapais. Viska uzpilti degtine, taip, kad vaisiai butu apsemti. Inda uzdengti ir pastatyti saltoje vietoje..

Recepto vertinimas: 0

Morkų užpiltinė

Dziovintos morkos uzpilamos degtine ir palaikomos para. Paskui iskosiama ir, ispilscius i butelius sandariai uzdaroma. (Vaida)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: degtine