10 rezultatų ieškant "degtine"

Kriaušių pyragas

1.Minkštą sviestą su cukrumi išsukti iki purumo. 2.Vieną po kito įmaišyti kiaušinius. 3.Supilti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. 4.Du trečdalius tešlos nuimti ir sumaišyti su degtine. 5.Į paruoštą formą supilti baltą tešlą. 6.Išmaišyti kakavą, 2 valg. š. cukraus ir pi..

Recepto vertinimas: 5

Braškių likeris

Į 1 l talpos stiklainį sluoksniais dedame braškes ir cukrų, užpilame degtine, įmetame gvazdikėlius.1 parą laikome kambario temperatūroje ir 2 paras šaltai. Likerį galima patiekti su smulkiai supjaustytomis braškėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Gruzdai

Miltus sumaišome su kiaušiniais, vandeniu ir degtine. Išminkome kietą tešlą ir plonai išridinėjame. Pridarome plonų juostelių arba skritulėlių. Juos metame į verdantį sviestą, o kai išverda išgrėbiame ir apibarstome cukraus pudra. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su citrinų padažu

Puode užvirinkite 3 -- 4 1 sūdyto vandens, sudėkite makaronus ir virkite 8--10 minučių, kartais pamaisydami. Nukoskite makaronus ir laikykite siltai. Padažas. Nuplaukite ir nusausinkite citriną, sutarkuokite žievelę ir atidėkite. Ispjaukite citrinos serdį, smulkiai supjaustykite minkstim..

Recepto vertinimas: 0

Aviena, marinuota aluje

Avieną supjaustome kubeliais, užpilame alumi ir padedame 2 valandoms šaltai. Svogūnus nulupame ir supjaustome žiedais. Paprikas perpjauname per pusę, išvalome ir supjaustome kvadratėliais. Mėsą, daržoves ir ananaso žiedus pakaitomis susmeigiame ant iešmų. Kepame įkaitintame ..

Recepto vertinimas: 0

Marcipaniniai rutuliukai

Dideliame vandens kiekyje verdame migdolus vieną minutę. Suverčiame į kiaurasamtj, perliejame šaltu vandeniu, nulupame ir perpjauname per pusę. Marcipanų masę supjaustome nedideliais kubeliais. Sudedame juos j dubenį ir išsukame su 100 g miltinio cukraus, maltais migdolais, rožiniu vand..

Recepto vertinimas: 0

Punšo glajus

Cukraus pudrą išsijoti ir iki vientisos konsistencijos sumaišyti su citrinos sultimis bei ryžių degtine. Įdėti baltymą, įpilti šaukštą vandens ir atsargiai išmaišyti. Glajus turi būti tokio tirštumo, kad jį būtų galima tepti. ..

Recepto vertinimas: 0

ERŠKĖTROŽIŲ UOGIENĖ

Nevisiskai prinokusias uogas nuplauti isvalyti nuo seklu. Puseles perplauti salto vandens srove, kad neliktu pukeliu, sudeti i dubeni, apibarstyti 500g cukrumi, apslakstyti degtine ir 5 val saltai palaikyti. Is likusio cukraus ir vandens paruosti sirupa ir kol dar karstas uzpilti uogas. Dar palai..

Recepto vertinimas: 2

JUODŲJŲ SERBENTŲ LIKERIS

Serbentus nuplauti ir nusausinti. Sudeti i stiklini inda, uzberti cukrumi ir 5 val. palaikyti retkarciais pamaisant. Kai cukrus istirps supilti turini i keramikini inda isklota svariais serbentu lapais. Viska uzpilti degtine, taip, kad vaisiai butu apsemti. Inda uzdengti ir pastatyti saltoje vietoje..

Recepto vertinimas: 0

Morkų užpiltinė

Dziovintos morkos uzpilamos degtine ir palaikomos para. Paskui iskosiama ir, ispilscius i butelius sandariai uzdaroma. (Vaida)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: degtine