10 rezultatų ieškant "degtine"

Braškių likeris

Į 1 l talpos stiklainį sluoksniais dedame braškes ir cukrų, užpilame degtine, įmetame gvazdikėlius.1 parą laikome kambario temperatūroje ir 2 paras šaltai. Likerį galima patiekti su smulkiai supjaustytomis braškėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Gruzdai

Miltus sumaišome su kiaušiniais, vandeniu ir degtine. Išminkome kietą tešlą ir plonai išridinėjame. Pridarome plonų juostelių arba skritulėlių. Juos metame į verdantį sviestą, o kai išverda išgrėbiame ir apibarstome cukraus pudra. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su citrinų padažu

Puode užvirinkite 3 -- 4 1 sūdyto vandens, sudėkite makaronus ir virkite 8--10 minučių, kartais pamaisydami. Nukoskite makaronus ir laikykite siltai. Padažas. Nuplaukite ir nusausinkite citriną, sutarkuokite žievelę ir atidėkite. Ispjaukite citrinos serdį, smulkiai supjaustykite minkstim..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su Bezė apvalkalu

Suplakti trynius su puse kiekio cukraus. Putas sumaišyti su tryniais, miltais, 60 g krakmolo, kepimo milteliais ir citrinos žievelėmis. Tešla ištepti formą ir kepti 30 min. 175 laipsnių temperatūros orkaitėje. Ištirpinti 3 šaukštelius želatinos. Sūrelį sutrinti su jogurtu. Citrinos ..

Recepto vertinimas: 5

Aviena, marinuota aluje

Avieną supjaustome kubeliais, užpilame alumi ir padedame 2 valandoms šaltai. Svogūnus nulupame ir supjaustome žiedais. Paprikas perpjauname per pusę, išvalome ir supjaustome kvadratėliais. Mėsą, daržoves ir ananaso žiedus pakaitomis susmeigiame ant iešmų. Kepame įkaitintame ..

Recepto vertinimas: 0

Marcipaniniai rutuliukai

Dideliame vandens kiekyje verdame migdolus vieną minutę. Suverčiame į kiaurasamtj, perliejame šaltu vandeniu, nulupame ir perpjauname per pusę. Marcipanų masę supjaustome nedideliais kubeliais. Sudedame juos j dubenį ir išsukame su 100 g miltinio cukraus, maltais migdolais, rožiniu vand..

Recepto vertinimas: 0

Punšo glajus

Cukraus pudrą išsijoti ir iki vientisos konsistencijos sumaišyti su citrinos sultimis bei ryžių degtine. Įdėti baltymą, įpilti šaukštą vandens ir atsargiai išmaišyti. Glajus turi būti tokio tirštumo, kad jį būtų galima tepti. ..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas sviestinis kremas

Cukraus pudrą persijoti. Minkštą sviestą išsukti iki purios masės, sudėti trynius, suberti cukraus pudrą ir viską dar kartą gerai išmaišyti. Pagardinti ryžių degtine (arba romu, arba likeriu) bei vanilės lazdelės šerdimi (arba kakava, arba šokoladu, arba riešutais). Kremas turi ..

Recepto vertinimas: 0

Sviestinis kremas su pudingu

Trynius išplakti su cukrumi. Krakmolą sumaišyti su šaltu pienu ir supilti į trynių masę. Viską užvirinti ir ataušinti. Jei bus naudojami vanilinio pudingo milteliai, viską reikės daryti pagal nurodymus ant pakelio. Aušinamą pudingą kartkartėmis pamaišyti. Minkštą sviestą i..

Recepto vertinimas: 0

ROŽIŲ VANDUO

Roziu ziedlapius (ne dziovintus) uzpilti degtine ir sandariai uzdaryti. Taip laikyti, kol degtine pakeis spalva (gintarine), o ziedlapiai darysis permatomi. Tada perkosti ir i gauta skysti supilti cukru. Ismaisyti. Naudoti kaip prieskoni nurodytuose receptuose...

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: degtine