11 rezultatų ieškant "agurociu patiekalai"

Žalių aguročių salotos

Žalių aguročių salotos Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g aguročių, 100 g šviežių pomidorų, 2 šaukštai susmulkintų krapų, arbatinis šaukštelis aliejaus. Gaminimas: Aguročius sutarkuokite stambia tarka, sudėkite smulkiai supjaustytus pomidorus, įpilki..

Recepto vertinimas: 0

Aguročių ikra

Aguročių ikra Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g aguročių, 50 g pomidorų, 20 g. aliejaus, 50 g svogūnų, 2 g česnakų, druskos pipirų. Gaminimas: Nuvalytus aguročius sumalti mėsmale, sudėti į gilią keptuvę, įpilti aliejaus ir troškinti, kol jie suminkštės. Įdėti mėsmale mal..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių ir aguročių sriuba

Bulvių ir aguročių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 1 morka, 1 agurotis, 1 ankštinis pipiras, gabaliukas petražolės šaknies, 2 pomidorai, 0,25 poro stiebo, 4 šaukštai lydyto sviesto, 4 šaukštai grietinės, druska, krapai. Gaminimas: Morkas, petražoles, porą, pi..

Recepto vertinimas: 0

Aguročių apkepas

Aguročių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g aguročių, 100 g fermentinio sūrio, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto arba margarino, 0,5 stiklinės pieno, 3 šaukštai džiūvėsėlių, pipirų, druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Agurotį išdarinėti, išvirti pasūdytame van..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir grybų sklindžiai

Bulvių ir grybų sklindžiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g žalių bulvių, 150 g virtų grybų, druskos, riebalų, miltų arba maltų džiūvėsėlių, 1 kiaušinis. Gaminimas: Nuvalytas bulves sutarkuoti, sumaišyti su smulkiai kapotais grybais, įberti druskos. Tyrę šaukštu dėti į ..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su aguročiais

Makaronai su aguročiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g aguročių, 100 ml alyvų aliejaus, 100 ml grietinės, 5-6 dideli bazilikų lapai, 500 g spagečių arba juostinių makaronų, vandens, druskos, tarkuoto sūrio.  Gaminimas: Supjaustykite agurotį 2 cm storio griežinėliais ir apk..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta aguročių sriuba

Pertrinta aguročių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g aguročių, 1 morka, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis, 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai sviesto, 2 tryniai, 2 l mėsos sultinio, druskos. Gaminimas: Supjaustytus aguročius išvirti mėsos sultinyje. Išvirus išgriebti, pertrint..

Recepto vertinimas: 0

Aguročių sriuba su grybais

Aguročių sriuba su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g aguročių, 100 g šviežių baravykų, 2 bulvės, 1 petražolės šaknis, 1 morka, 1 svogūnas, 2 – 3 pomidorai, 1 šaukštas sviesto, 4 šaukštai grietinės, 3 l mėsos sultinio, druskos. Gaminimas: Aguročius ir bulves supja..

Recepto vertinimas: 0

Genujietiška sriuba

Genujietiška sriubaIngridientai:100 g baklažanų, 30 g žaliųjų pupelių, 120 g bulvių, 100 g kopūstų, 30 g pomidorų, 20 g aguročių, 30 g pievagrybių, 20 g alyvų aliejaus, 20 g pupelių, 15 g ryžių, 10 g brinzos, 10 g sūrio, 20 g bet kokio aliejaus, 5 g sviesto, druskos...

Recepto vertinimas: 0

Daržovių suflė

Daržovių suflėIngridientai:300 ml pieno, 300 g špinatų, 125 g saldžiųjų raudonųjų pipirų, 125 g svogūnų, 125 g baklažanų, 125 g aguročių, 175 g pomidorų, 100 ml balto vyno, 75 g sūrio, 50 g miltų, 65 g sviesto, 60 ml aliejaus, 30 ml pomidorų padažo, 6 kiaušiniai (..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių mišrainė žiemai

Daržovių mišrainė žiemai Ingridientai: 1 kilogramas apvirtų šparaginių pupelių, 1 kilogramas morkų, 1 kilogramas svogūnų, 1 kilogramas kopūstų, 1 kilogramas pomidorų, 1 kilogramas agurkų (aguročių, cukinijų, moliūgų), 0,5 kilogramas paprikos, 150 gramų druskos, 250 gr..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: agurociu patiekalai