13 rezultatų ieškant "krienai"

Raugintų kopūstų salotos

Kopūstai kiek pasmulkinami, apibarstomi cukrumi, krienai smulkiai sutarkuojami, svogūnas smulkiai supjaustomas, viskas sumaišoma su grietine, susmulkintais žalumynais ir tiekiama. ..

Recepto vertinimas: 0

Švieži krienai

Krienus sudėkite į dubenėlį, įmaišykite druską, cukrų ir acto pagal skonį. Sudėkite į iškaitintus stiklainius ir atšaldykite ..

Recepto vertinimas: 2

Jautienos kepsnys (rostbifas)

Nuo mėsos nugramdyti plėves, įtrinti ją druska, pipirais ir palaikyti 30 minučių. Paskui apkepinti keptuvėje įkaitintuose riebaluose po truputį įpilant vandens. Apkepintą mėsą pastatyti į orkaitę ir kepti retkarčiais palaistant išsiskyrusiomis sultimis. Rostbifu (angį. Roast beef)..

Recepto vertinimas: 5

Silkė su varškės kremu

Silkės nulupamos, išėmus kaulus supjaustomos. Padažui sviestas išsukamas iki purumo, nenustojant sukti, sudedama pertrinta varškė ir krienai. Išsuktas kremas švirkštu uždedamas ant silkių. ..

Recepto vertinimas: 0

KRIENŲ IR SLYVŲ DADAŽAS

Krienus ir slyvas sumalti mėsmale, sudėti cukrų, vandenį. Druskos pagal skonį. Viską gerai sumaišyti, dėti į mažus stiklainiukus ir laikyti šaldytuve. ..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų salotos

Kopūstai kiek pasmulkinami, apibarstomi cukrumi, krienai smulkiai sutarkuojami, svogūnas smulkiai supjaustomas, viskas sumaišoma su grietine, susmulkintais žalumynais ir tiekiama. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušiniai krienų padaže

Duona supjaustoma nedideliais kubiukais ir apkepinama svieste. Kiaušiniai sudedami į verdantį vandenį ir 4—5 min verdami. Paskui išgriebiami, perpilami šaltu vandeniu ir nulupami. Į pakaitintą pusdubenį sudedama pakepinta duona, kiaušiniai, viskas užpilama krienų padažu ir apibarsto..

Recepto vertinimas: 0

Krienų padažas (karštas)

Miltai truputį pakepinami svieste, į juos sudedami krienai, atskiedžiama sultiniu, įspaudžiamos citrinos sultys, pasūdoma ir užvirinama ant silpnos ugnies, supilama grietinė. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos suktinukai

Mėsą supjaustyti ir padaužyti, įtrinti krienais, garstyčiomis ir pabarstyti juodaisiais pipirais bei druska. Svogūną susmulkinti ir pakepinti riebaluose. Agurkus supjaustyti kubeliais, sumaišyti su svogūnais ir tarkuotais džiūvėsėliais. Suvynioti į mėsą, surišti siūlu ar susegti ..

Recepto vertinimas: 0

Acto ir aliejaus užpilas salotoms

Mažame dubenėlyje išplakite 60 ml acto su druska ir pipirais.Jei norite, kad užpilas būtų aštresnis, įplakite 10 ml garstyčių. Pildami nepertraukiama srovele, įplakite 180 ml aliejaus, kad užpilas sutirštėtų. Pagamintą užpilą pasūdikite pagal skonį. Paprastas užpilas iš a..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių apkepas su krienų padažu

Keptuvėje su sviestu pakepiname krienus, įdedame truputį druskos, pipirų, po to sudedame grietinę ir pakaitiname 5 min. Susmulkiname svogūnus ir virtą mėsą. Burokėlius sutarkuojame. Kopūstus truputį patroškiname. Keptuvėje su aliejumi apkepame svogūnus, po to sudedame burokėlius. K..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių apkepas

Keptuveje su sviestu pakepiname krienus, idedame truputi druskos, pipiru, po to sudedame grietine ir pakaitiname 5 min. Susmulkiname svogunus ir virta mesa, burokelius sutarkuojame. Kopustus truputi patroskiname. Keptuveje su aliejumi apkepame svogunus, po to sudedame burokelius. Kai burokeliai apke..

Recepto vertinimas: 0

Duona su rūkytu kumpiu

Is kiaulienos kumpio isimame kaula. Mesa per nakti pamerkiame i isrugas, actu parugstinta vandeni arba obuoliu sultis. Po to nusausiname ir pabarstome kmynais. Ant lizes dedame duonos tesla, i viduri - mesa ir formuojame duonos kepala. Kepame apie 2 vai. Isimame is krosnies, duoneles pluta patepame ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: krienai