9 rezultatų ieškant "baravykais"

Barščiai su baravykais

Baravykai gerai nuplaunami ir išverdami. Juos išgriebus, į tą sultinį sukrečiami atskirai išvirti ir stambiai sutarkuoti burokėliai. Kiek pavirus, sudedami plonais rėželiais supjaustyti baravykai, svogūnas, įmetama lauro lapelių, pipirų, pasūdoma. Pavirinus 5—10 min, užbalinama g..

Recepto vertinimas: 4

Virta jautiena su baravykais

Mėsa išverdama prieskoninių daržovių sultinyje, supjaustoma gabaliukais ir užpilama ištroškintais sultinyje šviežiais ar džiovintais baravykais, su pakepintais svieste svogūnais, miltais. Paskaninama grietine. Patiekiama su virtomis bulvėmis ar bulvių koše. ..

Recepto vertinimas: 0

STARKIO APKEPAS

Virta starki nulupkite ir isrinkite kaulus. Sudekite file i sviestu istepta keptuva, apibarstykite isvirtais smulkiai supjaustytais pievagrybiais arba baravykais. Isplake kiausinius su kefyru, ipyle truputi pievagrybiu nuoviro, ibere ziupsneli druskos, maltu pipiru, apipilkite juo zuvi ir 25 min. ke..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakiai su baravykais

Isvalytu ir gerai nuplautu upetakiu oda keleta kartu ipjauname, itriname prieskoniais, uzpilame vyno ir pavartant marinuojame apie 2 vai. Keptuveje su puse sviesto iskepame upetakius. Likusiame svieste iskepame supjaustytus baravykus ir porus, paskaniname druska, pipirais, likusiu nuo marinavimo vyn..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys su baravykais

Nugarine supjaustome taip, kad turetume mesos laksta vyniotiniui. Mesa siek tiek pamusame mesos plaktuku, pabarstome druska, pipirais, susmulkintais svogunais ar svogunu milteliais ir suvynioje palaikome 3-4 vai. I malta mesa imusame kiausini, iberiame druskos, pipiru, isminkome. Grybus pakepame kep..

Recepto vertinimas: 0

Karpis su baravykais

Karpi nuvalome, supjaustome gabalais. I puoda ipilame 1 l vandens, idedame saliera, svoguna, baravykus, pipirus, lauru lapa, 1/2 citrinos zieveles, duona, druskos ir verdame. I verdanti sultini idedame zuvi ir ant silpnos ugnies atvirame puode verdame apie 20 min. Padazui miltus pakepiname keptuveje..

Recepto vertinimas: 0

Talismanas su baravykais ir šonine

Zuvi pabarstome trupuciu druskos, prieskoniais, supjaustome gabaliukais. Svoguna susmulkiname, pakepame keptuveje su aliejumi, idedame nuvalytusgrybus, sonines juosteles, apkepame ir sudedame i troskintuva. Tuomet ant virsaus sudedame zuvi, ipilame apie 1 stikline vandens, 1 saukstagrietines ir istr..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su baravykais

Baravykus nuvalome ir isverdame pasudytame vandenyje. Didesnius supjaustome kubeliais, o mazesnius paliekame patiekalui papuosti. Pasudytame vandenyje isverdame makaronus. Keptuveje su sviestu pakepiname kubeliais supjaustytas svogunu galvutes. Suberiame susmulkinta sultinio kubeli ir miltus. Nuolat..

Recepto vertinimas: 2

Kiaulienos kepsnys su baravykais II

Malta mesa sumaisome su kiausiniu, paskaniname prieskoniais, druska. Baravykus isverdame, apkepame keptuveje su sviestu. Imame 1/3 maltos mesos, dedame i vidu 2 grybus, suformuojame kepsni, ji apsukame ilga sonines juosta, prismeigiame mediniu smeigtuku. Taip paruostus kepsnius iskepame suvyniotus i..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: baravykais