STARKIO APKEPAS

Ingridientai:
1 kg žuvies
2 l vandens
2 kiaušiniai
40 g sviesto
stiklinė kefyro
8 pievagrybiai
maltų pipirų, druskos

Gaminimas
Virtą starkį nulupkite ir išrinkite kaulus. Sudėkite filė į sviestu išteptą keptuvą, apibarstykite išvirtais smulkiai supjaustytais pievagrybiais arba baravykais. Išplakę kiaušinius su kefyru, įpylę truputį pievagrybių nuoviro, įbėrę žiupsnelį druskos, maltų pipirų, apipilkite juo žuvį ir 25 min. kepkite orkaitėje.
Tiekiamas su virtomis bulvėmis ir salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!