4 rezultatų ieškant "marinavimui"

Keptos krevetės su česnaku

Keptos krevetės su česnaku Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Šviežių tigrinių krevečių 0,5 kg Marinavimui: Citrinų sulčių - 2 šaukštų Alyvų aliejaus - 2 šaukštų Trinto česnako - pagal skonį Imbiero Gaminimas: Krevetes išdarinėkite - palikite tik uodegytes ir perpjaukite jas pusi..

Recepto vertinimas: 1

Jautiena, troškinta su kilkėmis ir citrina

Jautiena, troškinta su kilkėmis ir citrina Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.50 g lašiniukų, 3.30 g riebalų arba aliejaus, 4.5 kilkės, tarkuotos citrinos žievelės, 5.1/2 citrinos, 6.2 šaukštai supjaustytų petražolių lapelių,7. 4 šaukštai acto, 8.1/2 stik..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai

Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai:   Agurkai, kornišonai,  vynuogių lapai, česnakai, prieskoniai marinavimui, 1L vandens, 5 šaukštai cukraus, 1 šaukštas druskos, 100m acto.   Gaminimas: Vynuogių lapus blanširuo..

Recepto vertinimas: 5

Vynuogių lapuose marin. agurkai

Vynuogių lapuose marin. agurkaiIngridientai:Nedideli agurkai, vynuogių lapai. Marinatui: 1l vandens; 1 valg. š. druskos, 1 valg. š. cukraus, 1 arb. š. citrinos rūgšties, 1 skiltelė česnako, 1 valg. š. prieskonių mišinio agurkų marinavimui.Gaminimas Agurkus porai valandų pamer..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: marinavimui