17 rezultatų ieškant "bandeles su"

Keptos bandelės

Bandelės perpjaunamos pusiau, išimamas minkštimas, patepamos sviestu. Obuoliai nulupami išimamas sėklynas, stambiai sutarkuojami, sumaišomi su ištrinta varške ir medumi. Į paruoštas bandeles sudedamas įdaras, uždedama po gabalėlį sviesto, užbarstoma pyrago džiūvėsėlių, sudedama ..

Recepto vertinimas: 3

Grybų ir virtų bulvių bandelės

Šviežius grybus ištroškinti savo sultyse, ataušinti ir sumalti mėsmale kartu su virtomis bulvėmis. Į masę sudėti likusius produktus, pasūdyti ir išmaišyti. Drėgnomis rankomis suformuoti apvalias bandeles, sudėti jas į verdantį pasūdytą vandenį ir virti, kol iškils. Išvirusias ..

Recepto vertinimas: 0

Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis

Sausas mieles išmaišyti su trupučiu miltų, o paskui ir su visais išsijotais miltais, cukrumi ir druska. Įpylus pasukas ir aliejų, išmaišyti tešlą, suformuoti rutulį ir apdengus palikti pusvalandžiui šiltoje vietoje pakilti. Paskui tešlą dar kartą išminkyti, suformuoti 20x40 cm sta..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su svogūnais ir kiaušiniais

Nuluptą svogūną supjaustyti griežinėliais ir 10 minučių troškinti su aliejumi, cukrumi, drusk, actu ir paprika uždengtoje keptuvėje. Bandeles perpjauti pusiau ir kepti ant grotelių, kol apskrus ir bus traškios. Į mažą prikaistuvį įpilti aliejaus ir įkaitinti ant vidutinės ugnies...

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su grybais

Mielės užmaišome piene, suberiame cukrų, 100 ml pieno ir palaukiame kol pradės kilti. Tada supylame ištirpdintą margariną, likusius miltus ir gerai išminkome. Palaukiame kol iškils tešla. Kol tešla gaminasi, grybus ir svogūną sumalame mėsmale ir pakepiname aliejuje. Grybus..

Recepto vertinimas: 2

Kiškio bandelės

Į miltus supilti pašildytą, pienę ištirpintą sviestą, įdėti truputį druskos, pakildytas mieles, įmušti kiaušinius ir suminkyti tešlą. Ją pastatyti šiltai ir leisti gerai iškilti. Įdarui į masę sudėti visus nurodytus produktus ir sumaišyti. Iš tešlos formuoti piršto ilgio b..

Recepto vertinimas: 5

Žąsis su veršienos įdaru

Žąsį išvalyti ir įtrinti su druska, pipirais bei čiobreliais. Vienai valandai įdėti į šaldytuvą.Paruošti įdarą: svogūnus supjaustyti, pakepinti aliejuje. Kepenėles pakepinti ir sumalti. Sudėti piene išmirkytas ir gerai nuspaustas bandeles, maltą veršieną, įmušti kiaušinį, s..

Recepto vertinimas: 0

Pjausniai su skrebučiais

Mėsą supjaustyti ir išmušti kūjeliu. Pasūdyti. Bandeles supjaustyti. Miltus sumaišyti su prieskoniais, kiaušinius paplakti šakute. Kepsnius pavolioti miltuose ir kiaušinyje, po to džiūvėsėliuose ir bandelių gabaliukuose (kad apliptų) ir kepti, kol pagels. Patiekti su bulvėm..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies maltinis

Nuvalytą žuvies file pamirkyti piene apie pusę valandos. Bandeles pamirkyti piene. Svogūną sukapoti ir pakepinti svieste. Bandeles nuspausti ir sumalti su žuvimi bei svogūnu. Išplakti 2 kiaušinius ir sudėjus prieskonius, viską gerai išminkyti. Į didesnį puodą sudėti daržoves ir iš..

Recepto vertinimas: 4

Bandelės

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui, tik truputį kietesnė. Varškė gerai ištrinama, sudedami su cukrumi ištrinti tryniai, suberiamas vanilinis cukrus ir gerai išmaišoma. Aguonos nuplaunamos, išbrinkinamos karštame vandenyje, nusunkiamos ir sumalamos mėsmale arba sutrinamos. Sviestas ..

Recepto vertinimas: 5

Bandelės su lašiniais

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas su trupučiu riebalų. Į tą pačią keptuvę sudedami supjaustyti lašiniukai ir pašildoma (nespirginama). Į nukeltus nuo ugnies lašinius suberiami prieskoniai, džiūvėsėliai ir išmaišoma. Pakilu..

Recepto vertinimas: 3

Mielinės bandelės su riešutais

Pieną pašildyti ir išmaišyti su tirpintu (atvėsusiu) sviestu bei šaukštu cukraus. Suberti sutrupintas mieles ir gerai išmaišyti. Uždengti ir palaikyti šiltai apie 15 min., kol mielės pakils. Į dubenį suberti miltus, viduryje padaryti duobutę ir supilti pakilusias mieles. Įberti..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės bandelės su margarinu

Mieles sudėti į dubenį ir ištrinti. Pieną truputį pašildyti ir supilti į dubenį ant mielių. Supilti margariną, suberti druską, cukrų ir maišyti, kol mielės ištirps. Maišant po truputį suberti miltus. Sukti, kol tešla atšoks nuo indo kraštų. Tešlą išversti ant milta..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinės bandelės su riešutais

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Ištepkite riebalais 12 bandelių formelių. Suberkite miltus ir kepimo miltelius į dubenį. Sudėkite migdolus ir lazdynų riešutus. Ištirpinkite du trečdalius šokolado prikaistuvyje dvigubu dugnu virš vos verdančio vandens. Dideliame dubenyje suplak..

Recepto vertinimas: 0

Greitai paruošiamos varškės bandelės

Persijokite miltus, juos gerai sumaišykite su sausomis kepimo mielėmis, druska, cukrumi, varške ir kiaušiniais. Greitai užminkykite tešlą, šaukštu ją padalinkite į 16 gabalėlių, suformuokite iš jų mažas bandeles ir dėkite į riebalais suteptą skardą. Kepkite iki 200°C temperat..

Recepto vertinimas: 4

Bandelės su mangais

Miltus supilame į dubenėlį ir viduryje padarome kauburėlį. Į jį sutrupiname mieles ir sumaišome su trupučiu miltų, pieno ir šaukšteliu cukraus. Dubenėlį uždengiame ir paliekame 15 min. pastovėti. Kiaušinius sumaišome su likusiu cukrumi ir pienu bei grietine (šaukštą grietinės..

Recepto vertinimas: 0

Močiutės bandelės

Mieles sumaišome su 1 šaukštu cukraus, įpilame šiltą pieną, 5-6 šaukštus miltų, išmaišome ir pakildiname. Tada supilame ištirpintą sviestą, likusį cukrų, druską ir dalimis sijodami įminkome miltus. Suformuojame 10 bandelių ir sudėję į miltais pabarstytą kepimo skardą ir užd..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: bandeles su