25 rezultatų ieškant "aviena"

Bulvienė su aviena ir pomidorais

Riebią avieną kartu su kaulais sukapokite gabalais (1 porcija maždaug 3 – 4 gabalai ), pasūdykite, pabarstykite pipirais, dėkite į puodą su įkaitintu avienos lajumi ir paskrudinkite. Tada įdėkite žiedais supjaustytą svogūną, pomidorus, įpilkite 8 stiklines vandens, užvirinkite, įd..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų, ryžių ir avienos apkepas

Ryžius biriai išvirti. Pomidorus supjaustyti, pasūdyti ir apibarstyti pipirais. Avieną supjaustyti juostelėmis. Į riebalais išteptą indą sluoksniais dėti ryžius, pomidorus ir avieną. Viršutinis sluoknis turi būti ryžių. Kiaušinių ir miltų plakiniu užpilti apkepą. Apdėlioti svi..

Recepto vertinimas: 0

Virta aviena su daržovėmis

Avienos gabalą virti vandenyje. Baigiant virti, įdėti nepjaustytą morką, supjaustytą griežtį, kopūstą ir bulves. Išvirusią avieną supjaustyti, sudėti į dubenį ir apdėti daržovėmis. Iš mėsos sulčių su svogūnų, pakeptų svieste, pagaminti padažą ir juo apipilti mėsą. Skan..

Recepto vertinimas: 0

Avienos kepsnys

Mėsą aptepti garstyčiomis ir padarius duobutes prismaigstyti česnako gabalėlių. Kepti orkaitėje. Avieną supjaustyti ir troškinti, įpylus karšto vandens ir sudėjus supjaustytą morką, svogūnus ir petražolės šaknį. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 1

Kepta aviena su ryžiais

Mėsą supjaustyti, išmušti ir sudėti į keptuvę. Palaistyti ištirpintu sviestu ir kepti orkaitėje. Paskui apibarstyti druska, pipirais, ant kiekvieno gabalo uždėti po gabalą obuolio ir toliau kepti. Ryžius išvirti. Morkas supjaustyti, ištroškinti svieste, įberti žirnelių ir sumaiš..

Recepto vertinimas: 0

Aviena, kepta riebaluose

Mėsą supjaustyti, pavolioti miltuose, kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir kepti. Patiekti su keptomis bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 2

Stambiais gabalais troškinta aviena

Avieną įtrinkite druska, česnaku ir kepkite į kaitintuose riebaluose iki gražios gelsvos spalvos. Paskui avieną dėkite į troškinimo indą, sudėkite visus likusius produktus prieskonius ir troškinkite retkarčiais apversdami. Paskui mėsą, daržoves išimkite, mėsą supjaustykite griež..

Recepto vertinimas: 4

Troškinta aviena su bulvėmis

Avieną supjaustykite 10 – 15 gramų gabalėliais, morkas – 1 cm kubeliais, o svogūnus – skiltelėmis. Į įkaitintą keptuvę dėkite mėsą ir apkepinkite. Kai mėsa apgels, sudėkite morkas, kiek vėliau – svogūnus ir apkepinkite. Vėliau sudėkite pomidorų tyrės, įpilkite šiek tiek va..

Recepto vertinimas: 0

Avienos kukuliai padaže

Avieną, pyragą, pakepintą svogūną sumalkite, darykite kukulius, apvoliokite miltuose, apkepinkite riebaluose. Tada dėkite į troškinimo indą, užpilkite sultiniu, pomidorų tyre, pagardinkite prieskoniais ir troškinkite 10 – 15 minučių. Kukulius išimkite, iš likusio sultinio pagaminki..

Recepto vertinimas: 0

Avienos plovas

Nuplautas ryžių kruopas pamerkite į pasūdytą vandenį ir palaikykite 3 – 4 valandas. Avieną supjaustykite gabalėliais po 10 – 12 gramų, apibarstykite druska, pipirais ir pakepinkite įkaitintame lajuje iki gražios gelsvos spalvos. Pridėkite šiaudeliais supjaustytų morkų, svogūnų ir..

Recepto vertinimas: 3

Aviena su medumi

Keturi didesni avienos muštiniai, 1/2 stiklinės vandens, 1/2 stiklinės medaus, 1 šaukštas stalo acto. Pipirai, druska,mėtos lapeliai ir kitokios žolelės. Aviena apibarstoma druska su juodaisiais pipirais ir 5 min. kepama orkaitėje. Mėsa apverčiama, viskas pakartojama. Po to aviena apip..

Recepto vertinimas: 0

Plačiųjų lakštinių apkepas su aviena ir karameliniu alaus padažu

Avieną pakepinti aliejuje, įpilti tamsiojo alaus ir troskinti, kol alus isgaruos. Daržoves supjaustyti isilgai ir apkepti ant grotelių ar keptuvėje.Pagaminti padažą is pieno, miltų ir sviesto. Istepti kepimo formos dugną aliejumi, pabarstyti džiūvėsėlių, pakloti lakstinių sluoksnį, a..

Recepto vertinimas: 0

Kepta aviena

Mėsa sudedama į dubenį, užpilama marinatu ir 1 — 2 dienas marinuojama. Išimta iš marinato mėsa nusausinama, pabarstoma druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, dedama į keptuvą su trupučiu riebalų ir kepama orkaitėje ar krosnyje apie 1 val., palaistant kepsnio sultimis. Išgaravus..

Recepto vertinimas: 0

Aviena, marinuota su garstyčiomis

Česnako skilteles nulupame, sugrūdame ir sumaišome su visais kitais komponentais, išskyrus mėsą. Mėsą supjaustome gabalėliais, sudedame į marinatą ir 1-2 valandoms padedame šaltai. Susmeigiame mėsą ant iešmų ir kepame įkaitintame grilyje maždaug 15 minučių. ..

Recepto vertinimas: 0

Aviena, marinuota aluje

Avieną supjaustome kubeliais, užpilame alumi ir padedame 2 valandoms šaltai. Svogūnus nulupame ir supjaustome žiedais. Paprikas perpjauname per pusę, išvalome ir supjaustome kvadratėliais. Mėsą, daržoves ir ananaso žiedus pakaitomis susmeigiame ant iešmų. Kepame įkaitintame ..

Recepto vertinimas: 0

Marokietiška aviena

Dideliame dubenyje sumaišome česnaką, kalendras, kmynus ir alyvų aliejų. Mišiniu ištepame avieną ir marinuojame apie 40 minučių. Mėsą kepame grilyje 30 minučių vartydami. Išmaišome medų ir mėtų padažą. Mišiniu ištepame avieną prieš 10 minučių iki kepimo pabai..

Recepto vertinimas: 0

Šašlykai su apelsinais

Avieną supjaustome kubeliais, sudedame į dubenį, sumaišome su kečupu ir valandą marinuojame. Kopūstą smulkiai supjaustome. Salotas suplėšome stambiais gabalėliais, svogūnų laiškus -5 cm ilgio gabalėliais. Apelsiną nulupame, suskirstame skiltelėmis. Kiekvieną perpjauname per p..

Recepto vertinimas: 0

Aviena su daržovėmis

Avieną supjaustome kubeliais. Česnakus sugrūdame, sumaišome su kitais prieskoniais, aliejumi, užpilame ant mėsos ir gerai išmaišome. Uždengiame ir marinuojame tris valandas. Paprikas išvalome, supjaustome gabalėliais. Svogūnus nulupame, supjaustome ketvirčiais. Išgrie..

Recepto vertinimas: 0

Kebabai folijoje

Nuo kaulo nupjauname riebią avieną, supjaustome nedideliais gabalėliais ir paspirginame. Likusią avieną supjaustome nedideliais gabalėliais, uždedame ant spirgučių ir pakepiname. Baigdami kepinti sudedame supjaustytus svogūnų laiškus ir pagardiname maltais pipirais. Nukaičiame. Įberi..

Recepto vertinimas: 0

Aviena provonsališkai

Avieną išmušti kapokle. Paruošti įdarą: kiaulieną sumalti mėsamale, suberti susmulkintas petražoles, įpilti konjaką, druską ir pipirus. Gautą masę gerai išmaišyti, uždėti ant išskleistos mėsos, suvynioti ir keliose vietose perrišti siūlu. Puode smarkiai įkaitinti aliejų..

Recepto vertinimas: 0

Aviena su šparaginėmis pupelėmis ir bulvėmis

Avieną ir rūkytą mėsą supjaustykite stambiais kubeliais. Svogūnus taip pat supjaustykite stambiai. Rūkytos mėsos kubelius trumpai pakepkite dideliame prikaistuvyje. Tuomet sudėkite avieną, svogūnus ir viską kartu apkepkite. Užpilkite karštu sultiniu, užvirkite, pagardinkite pipirais..

Recepto vertinimas: 0

Marokietiškai troškinta aviena

Avieną supjaustykite į 15-16 vienodų gabaliukų. Moliniame puode (arba keptuve) pašildykite aliejų ir truputį apkepin kite mėsą; pasūdykite, įberkite raudonųjų pipirų mišinio. Sudėkite nuluptas ir išilgai supjaustytas morkas ir ropes. Uždenkite dangčiu ir valandą troškinkit..

Recepto vertinimas: 0

BAKLAŽANAI ĮDARYTI AVIENA

Mesa supjaustyti nedideliais kubeliais. Ja pasudyti, papipirinti. Baklazanus nuplauti, nupjauti virsu ir isskobti vidu. I vidu prikemsame mesos. Pomidorus, isskobta baklazanu vidu ir paprika smulkiai supjaustome. Dedame i inda, kuriame bus troskinami baklazanai. Sudedame baklazanus ir uzpilame vande..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTA AVIENA SU MAIRŪNAIS

Prieskonines darzoves stambiai sutarkuojamos (svogunai smulkiai supjaustomi) ir viskas pakepinama riebaluose kartu su miltais. Cesnakas ir mairunai sugrudami su druska. Virta aviena supjaustoma nedideliais gabaliukais ir viskas sudedama i pakepintas prieskonines darzoves, pridedama pomidoru (ar pomi..

Recepto vertinimas: 0

Naminė aviena

Avieną padruskiname ir apšlakstome ištirpintu sviestu. Mėsą dedame į kepti skirtą indą, pabarstome pipirais, laurų lapais, įpilame truputį mėsos sultinio ir dedame į orkaitę. Kepame nuolat palaistydami sultiniu, kol mėsa bus minkšta. Patiekiame su keptomis bulvėmis ir žirneliais...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: aviena