25 rezultatų ieškant "aplupti"

Paprikos sriuba su šonine

Šoninę supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje. Svogūną aplupti, supjaustyti kubeliais. Morkos nuskutamos ir sutarkuojamos stambia tarka. Išvalytas poras supjaustomas plonais griežinėliais. Paprikas nuplauti, išvalyti sėklas ir supjaustyti juostelėmis. Bulvės nuskutamos ir supjaustom..

Recepto vertinimas: 0

Paprikos sriuba

Soninę supjaustyti kubeliais ir apkepinti alieue. Svogūną nulupti, supjaustyti. Morkas nuskusti ir sutarkuoti. Nuvalyti porą supjaustyti griežinėliais. Paprikas nuplauti, isvalyti sėklas ir supjaustyti juostelėmis. Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Pomidorus nuplikyti, aplupti ir sup..

Recepto vertinimas: 0

PAPRIKOS SRIUBA

Sonine supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje. Svoguna aplupti, supjaustyti kubeliais. Morkos nuskutamos ir sutarkuojamos stambia tarka. Isvalytas poras supjaustomas plonais griezineliais. Paprikas nuplauti, isvalyti seklas ir supjaustyti juostelemis. Bulves nuskutamos ir supjaustomos kubeliais..

Recepto vertinimas: 0

AVOKADO SRIUBA

Avokadas nuplauti, aplupti ir isimti kauliukus. Citrina nuplikyti verdanciu vandeniu, nuvarvinti. Kelis citrinos griezinelius atpjauti ir palikti papuosimui, o is likusios dalies isspausti sultis ir supilti ant avokadu. Avokada sutrinti i kose. Sumaisyti su grietine, o paskui su saltu darzoviu sulti..

Recepto vertinimas: 0

POMIDORŲ SRIUBA SU ŽIRNIAIS

Pomidorus nuplauti, nuplikyti, nuimti odele ir pertrinti per sieteli. Svoguna aplupti, sutarkuoti burokine tarka. Sumaisyti trintus pomidorus, sutarkuota svoguna, vyno acta ir alieju. Imaisyti i pomidoru mase susmulkinta ir pakepinta cesnaka. Sriuba pasudyti ir papipirinti pagal skoni ir pastatyti 2..

Recepto vertinimas: 0

BULVINIAI BLYNAI SU MĖSOS PADAŽU

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. Svoguna aplupti, sutarkuoti, supilti i bulviu mase, kartu sudeti ir miltus, imusti kiausini, pasudyti ir gerai ismaisyti. ikaitinri alieju ir iskepti blynus.padazui svogunus aplupti ir smulkiai supjaustyti. Farsa kepti keptuveje apie 10 minuciu, po to sudeti ..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTI POMIDORAI

Pomidorus nuplauti, nupjauti virsu, isskopti vidu ir apvertus apdziovinti. Paruosti idara: svoguna, cesnaka, imbiera aplupti. Svoguna smulkiai supjaustyti, cesnaka susmulkinti, o imbiera sutarkuoti per smulkia trintuve. Suri sutrinti sakute arba permalti. Keptuveje ikaitinti alieju, suberti svog..

Recepto vertinimas: 0

VENGRIŠKA ANTIENA

Cesnaka susmulkinti. Paprika nuplauti, isimti seklas ir supjaustyti siaudeliais. Pomidorus nuplikyti ir aplupti zievele, supjaustyti skiltelemis, isimti seklas. mesa nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Svoguna smulkiai supjaustyti ir pakepinti su 1 saukstu sviesto. I sviesta sudeti mesa, pakepinti nu..

Recepto vertinimas: 0

LĘŠIŲ SRIUBA SU MORKOMIS IR APELSINU

Svoguna aplupti ir smulkiai supjaustyti. Morkas nuvalyti ir supjaustyti kubeliais. Lesus nuplauti. Kmynus ir kalendru seklas pakepinti sausoje keptuveje. Tada jas supilti i troskinimo inda, ten taip pat sudeti svogunus, morkas, lesius, supilti apelsinu sultis ir darzoviu sultini, pasudyti. Inda uzde..

Recepto vertinimas: 0

BULVIŲ KOTLETAI

Bulves nuplauti ir isvirti su lupinomis. Po to aplupti ir sumalti. I bulviu mase sudeti miltus, kiausini ir sviesta. Paskaninti druska, pipirais, muskato riesutu ir gerai ismaisyti. Is mases suformuoti kotletus, apvolioti sezamo seklose ir kepti aliejuje, kol graziai pageltonuos. ..

Recepto vertinimas: 4

ŽUVIES KROKETAI

Zuvies file isvirti garuose. Bulves isvirti su lupenomis, aplupti. Zuvs ir bulves sumalti mesmale arba pertrinti. I mase ideti kiausini, trynius, krapus, druska, pipirus ir viska gerai ismaisyti. Is mases formuoti kroketus ir kepti aliejuje iki aukso spalvos...

Recepto vertinimas: 0

''UOŠVĖS LIEŽUVIS"

Baklazanus aplupti ir isilgai supjaustyti plonais griezineliais. Griezinelius apibarstyti druska ir palikti pastoveti 3-4 val. Issiskirusiais sultis nupilti. Tada griezinelius apkepinti aliejuje iki graziai pageltonuos. Cesnaka ir aitriaja paprika sumalti per mesmale, ipylti acto. Gerai ismaisyti ir..

Recepto vertinimas: 5

BULVIŲ MIŠRAINĖ

Bulves isvirti su lupenomis ir supjaustyti kubeliais. Agurkus ir obuolius aplupti ir taip pat supjaustyti kubeliais. Svogunus supjaustyti kuo smulkiau. Ruosiant padaza visus produktus maisyti is eiles, kol gausime vientisa mase. Uzpilti padaza ant darzoviu ir viska gerai ismaisyti. ..

Recepto vertinimas: 0

RŪKYTOS LAŠIŠOS SALOTOS

Pomidorus nuplikyti ir nulupti odele, perpjauti pusiau, isimti seklas, ir supjaustyti kubeliais. Kopusta smulkiai supjaustyti. Kivius aplupti ir supjaustyti pusgriezineliais. Mandarinus nuvarvinti. Visus ingridientus sumaisyti, ant virsaus sudeti supjaustyta lasisa. Padazui: visas sudetines dalis is..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS SALOTOS SU SALIERAIS

Krutinele supjaustyti nedideliais kubeliais. Graikinius riesutus susmulkinti. Saliero sakni aplupti ir greitai sutarkuoti. Saliera sumaisyti su majonezu, krutinele ir graikiniais riesutais. Salotas sudeti i taure ir papuosti salieru lapeliais ir graikiniais riesutais...

Recepto vertinimas: 0

KRIUŠONAS SU BRAŠKĖMIS

Braskes nuplauti, isvalyti nuo lapeliu ir supjaustyti per puse. Plona spirale pjaunant zievele aplupti citrina. Kita citrina aplupti, isskirstyti skiltelemis ir nuoju atsargiai pasalinti plona odele. Braskes, citrinos zievele ir skilteles sudeti i kriusonui skirta inda. Isspaustas nuluptos citrinos ..

Recepto vertinimas: 0

SALIERŲ IR OBUOLIŲ KOKTEILIS

Saliera aplupti ir isspausti sultis. Obuoli aplupti, isimti seklalizdzius ir smulkiai sutarkuoti arba sutrinti. I obuoliu tyre supilti salieru sultis ir vandeni, pasaldinti ir pasudyti pagal skoni. Ismaisyti ir atvesinti. ..

Recepto vertinimas: 0

PIENO KOKTEILIS SU MELIONU

Isimti is meliono seklas, ji aplupti ir pertrinti per sieteli. I tyre ideti cukraus ir gerai ismaisyti. I mikseri sudeti meliono minkstyma, vanilini cukru, apelsinu ir greipfrutu sultis, atsaldyta piena ( pienas turi buti beveik uzsales - su ledukais), saltalankiu sirupa ir ledus. Viska plakti mikse..

Recepto vertinimas: 1

OBUOLIŲ SALOTOS

Obuolius aplupti, isimti seklalizdzius, supjaustyti siaudeliais ir apslakstyti citrinos sultimis. Svogunus aplupti ir supjaustyti plonais pusgriezineliais. Obuolius ismaisyti su svogunais, zirneliais ir paprika. Paruosti padaza: jogurta sumaisyti su majonezu, muskato riesutu, paskaninti druska ir pi..

Recepto vertinimas: 0

AVOKADŲ ŠALTIBARŠČIAI

Vyna atsaldyti. Avokada aplupti, isimti kaula ir sutrinti su darzoviu sultiniu. I sutrinta avokada supilti citrinos sultis ir sudeti tarkuota zievele, taip pat dziovintus zalumynus, druska ir pipirus. Viska ismaisyti. Pomidorus nuplikyti, nulupti odele ir supjaustyti plonomis skiltelemis. I sriuba s..

Recepto vertinimas: 0

VARŠKE ĮDARYTOS PAPRIKOS

Kiausinius aplupti ir pertrinti per sieteli, ir sumaisyti su pertrintu suriu, grietine, pomidoru pasta, muskatu, cesnaku, zalumynais ir druska. viska ismaisyti iki vientisos mases.Paprikas nuplauti, nupjauti virsuneles ir isvalyti vidu. Idara sudeti i paprikas ir atsaldyti.Galima patiekti prie jauti..

Recepto vertinimas: 0

SVAIGINANTIS PUNŠAS

Arbatzoles uzplikyti 100 ml vandens. Arbata atvesinti ir nukosti. Meta uzpilti degtine ir 1 val. palaikyti kambario temperaturoje. Po to sudeti leda ir supilti vyna. Is puses citrinos isspausti sultis, o kita puse supjaustyti griezineliais. Kivi aplupti ir taip pat supjaustyti griezineliais. Arbata ..

Recepto vertinimas: 0

CUKINIJOS SRIUBA SU MIGDOLAIS

Cukinija aplupti, isvirti darzoviu sultinyje ir sutrinti iki vientisos mases. Sudeti varske ir ismaisyti iki vientisos mases. Supilti grietinele, pasudyti, papipirinti. Sriuba turi buti astroka.Migdolus pakepinti sausoje keptuveje. Sriuba supilti i lekstes ir pabarstyti migdolais bei petrazolemis...

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS SALOTOS SU VAISIAIS

Paruosti padaza: ismaisyti visus ingridientus.Bananus supjaustyti griezineliais ir apslakstyti citrinos sultimis. Mandarinus aplupti ir padalinti skiltelemis.Paruostus vaisius sumaisyti su likusiais produktais. Pasudyti, uzpilti padazu ir ismaisyti...

Recepto vertinimas: 0

VAISIAI SU ŽELĖ

Viena apelsina aplupti ir supjaustyti griezineliais. Is kitu apelsinu isspausti sultis, citrina supjaustyti labai plonais griezineliais. Vynuoges nuplauti ir nuimti nuo kekes.Zelatina isbrinkyti mazame kiekyje vandens ir paskui ant silpnos ugnies kaitinti, kol visiskai istirps. Tada supilti apelsinu..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: aplupti