25 rezultatų ieškant "aplupti"

Bulviniai blynai su mėsos padažu

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. Svogūną nulupti, sutarkuoti, supilti į bulvių masę, kartu sudėti ir miltus, įmušti kiaušinį, pasūdyti ir gerai išmaišyti. Įkaitintame aliejuje kepti blynus. Padažui svogūnus aplupti ir smulkiai supjaustyti. Faršą kepti keptuvėje apie 10 mi..

Recepto vertinimas: 0

Saldžioji mišrainė

Apskustas morkas ir burokėlį stambiai sutarkuoti. Obuolį aplupti ir supjaustyti kuo mažesniais kubeliais. Razinas nuplauti, užpilti vandeniu ir užvirinti, tuomet supilti citrinos sultis ir šiame skystyje atvėsinti. Paskui razinas išgriebti, truputi apdžiovinti ir sumaišyti su morkomis, b..

Recepto vertinimas: 0

Paprikos sriuba

Šoninę supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje. Svogūną aplupti, supjaustyti kubeliais. Morkos nuskutamos ir sutarkuojamos stambia tarka. Išvalytas poras supjaustomas plonais griežinėliais. Paprikas nuplauti, išvalyti sėklas ir supjaustyti juostelėmis. Bulvės nuskutamos ir supjaustom..

Recepto vertinimas: 0

BULVINIAI BLYNAI SU MĖSOS PADAŽU

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. Svoguna aplupti, sutarkuoti, supilti i bulviu mase, kartu sudeti ir miltus, imusti kiausini, pasudyti ir gerai ismaisyti. ikaitinri alieju ir iskepti blynus.padazui svogunus aplupti ir smulkiai supjaustyti. Farsa kepti keptuveje apie 10 minuciu, po to sudeti ..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTI POMIDORAI

Pomidorus nuplauti, nupjauti virsu, isskopti vidu ir apvertus apdziovinti. Paruosti idara: svoguna, cesnaka, imbiera aplupti. Svoguna smulkiai supjaustyti, cesnaka susmulkinti, o imbiera sutarkuoti per smulkia trintuve. Suri sutrinti sakute arba permalti. Keptuveje ikaitinti alieju, suberti svog..

Recepto vertinimas: 0

VENGRIŠKA ANTIENA

Cesnaka susmulkinti. Paprika nuplauti, isimti seklas ir supjaustyti siaudeliais. Pomidorus nuplikyti ir aplupti zievele, supjaustyti skiltelemis, isimti seklas. mesa nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Svoguna smulkiai supjaustyti ir pakepinti su 1 saukstu sviesto. I sviesta sudeti mesa, pakepinti nu..

Recepto vertinimas: 0

LĘŠIŲ SRIUBA SU MORKOMIS IR APELSINU

Svoguna aplupti ir smulkiai supjaustyti. Morkas nuvalyti ir supjaustyti kubeliais. Lesus nuplauti. Kmynus ir kalendru seklas pakepinti sausoje keptuveje. Tada jas supilti i troskinimo inda, ten taip pat sudeti svogunus, morkas, lesius, supilti apelsinu sultis ir darzoviu sultini, pasudyti. Inda uzde..

Recepto vertinimas: 0

BULVIŲ KOTLETAI

Bulves nuplauti ir isvirti su lupinomis. Po to aplupti ir sumalti. I bulviu mase sudeti miltus, kiausini ir sviesta. Paskaninti druska, pipirais, muskato riesutu ir gerai ismaisyti. Is mases suformuoti kotletus, apvolioti sezamo seklose ir kepti aliejuje, kol graziai pageltonuos. ..

Recepto vertinimas: 4

ŽUVIES KROKETAI

Zuvies file isvirti garuose. Bulves isvirti su lupenomis, aplupti. Zuvs ir bulves sumalti mesmale arba pertrinti. I mase ideti kiausini, trynius, krapus, druska, pipirus ir viska gerai ismaisyti. Is mases formuoti kroketus ir kepti aliejuje iki aukso spalvos...

Recepto vertinimas: 0

''UOŠVĖS LIEŽUVIS"

Baklazanus aplupti ir isilgai supjaustyti plonais griezineliais. Griezinelius apibarstyti druska ir palikti pastoveti 3-4 val. Issiskirusiais sultis nupilti. Tada griezinelius apkepinti aliejuje iki graziai pageltonuos. Cesnaka ir aitriaja paprika sumalti per mesmale, ipylti acto. Gerai ismaisyti ir..

Recepto vertinimas: 5

BULVIŲ MIŠRAINĖ

Bulves isvirti su lupenomis ir supjaustyti kubeliais. Agurkus ir obuolius aplupti ir taip pat supjaustyti kubeliais. Svogunus supjaustyti kuo smulkiau. Ruosiant padaza visus produktus maisyti is eiles, kol gausime vientisa mase. Uzpilti padaza ant darzoviu ir viska gerai ismaisyti. ..

Recepto vertinimas: 0

AVOKADO MIŠRAINĖ

Avokada aplupti ir supjaustyti kubeliais, brinza ir obuoli taip pat supjaustyti kubeliais.Kiausini kietai isvirti ir labai smulkiai supjaustyti. Susmulkinti zalumynus, viska sudeti i viena inda, pasudyti, ideti majonezo ir viska ismaisyti. ..

Recepto vertinimas: 0

SALDŽIOJI MIŠRAINĖ

Apskustas morkas ir burokeli stambiai sutarkuoti. Obuoli aplupti ir supjaustyti kuo mazesniais kubeliais. Razinas nuplauti, uzpilti vandeniu ir uzvirinti, tuomet supilti citrinos sultis ir siame skystyje atvesinti. Paskui razinas isgriebti, truputi apdziovinti ir sumaisyti su morkomis, burokeliais i..

Recepto vertinimas: 0

KRIUŠONAS SU BRAŠKĖMIS

Braskes nuplauti, isvalyti nuo lapeliu ir supjaustyti per puse. Plona spirale pjaunant zievele aplupti citrina. Kita citrina aplupti, isskirstyti skiltelemis ir nuoju atsargiai pasalinti plona odele. Braskes, citrinos zievele ir skilteles sudeti i kriusonui skirta inda. Isspaustas nuluptos citrinos ..

Recepto vertinimas: 0

SALIERŲ IR OBUOLIŲ KOKTEILIS

Saliera aplupti ir isspausti sultis. Obuoli aplupti, isimti seklalizdzius ir smulkiai sutarkuoti arba sutrinti. I obuoliu tyre supilti salieru sultis ir vandeni, pasaldinti ir pasudyti pagal skoni. Ismaisyti ir atvesinti. ..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ SALOTOS

Obuolius aplupti, isimti seklalizdzius, supjaustyti siaudeliais ir apslakstyti citrinos sultimis. Svogunus aplupti ir supjaustyti plonais pusgriezineliais. Obuolius ismaisyti su svogunais, zirneliais ir paprika. Paruosti padaza: jogurta sumaisyti su majonezu, muskato riesutu, paskaninti druska ir pi..

Recepto vertinimas: 0

AVOKADŲ ŠALTIBARŠČIAI

Vyna atsaldyti. Avokada aplupti, isimti kaula ir sutrinti su darzoviu sultiniu. I sutrinta avokada supilti citrinos sultis ir sudeti tarkuota zievele, taip pat dziovintus zalumynus, druska ir pipirus. Viska ismaisyti. Pomidorus nuplikyti, nulupti odele ir supjaustyti plonomis skiltelemis. I sriuba s..

Recepto vertinimas: 0

VARŠKE ĮDARYTOS PAPRIKOS

Kiausinius aplupti ir pertrinti per sieteli, ir sumaisyti su pertrintu suriu, grietine, pomidoru pasta, muskatu, cesnaku, zalumynais ir druska. viska ismaisyti iki vientisos mases.Paprikas nuplauti, nupjauti virsuneles ir isvalyti vidu. Idara sudeti i paprikas ir atsaldyti.Galima patiekti prie jauti..

Recepto vertinimas: 0

SVAIGINANTIS PUNŠAS

Arbatzoles uzplikyti 100 ml vandens. Arbata atvesinti ir nukosti. Meta uzpilti degtine ir 1 val. palaikyti kambario temperaturoje. Po to sudeti leda ir supilti vyna. Is puses citrinos isspausti sultis, o kita puse supjaustyti griezineliais. Kivi aplupti ir taip pat supjaustyti griezineliais. Arbata ..

Recepto vertinimas: 0

CUKINIJOS SRIUBA SU MIGDOLAIS

Cukinija aplupti, isvirti darzoviu sultinyje ir sutrinti iki vientisos mases. Sudeti varske ir ismaisyti iki vientisos mases. Supilti grietinele, pasudyti, papipirinti. Sriuba turi buti astroka.Migdolus pakepinti sausoje keptuveje. Sriuba supilti i lekstes ir pabarstyti migdolais bei petrazolemis...

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS SALOTOS SU VAISIAIS

Paruosti padaza: ismaisyti visus ingridientus.Bananus supjaustyti griezineliais ir apslakstyti citrinos sultimis. Mandarinus aplupti ir padalinti skiltelemis.Paruostus vaisius sumaisyti su likusiais produktais. Pasudyti, uzpilti padazu ir ismaisyti...

Recepto vertinimas: 0

VAISIAI SU ŽELĖ

Viena apelsina aplupti ir supjaustyti griezineliais. Is kitu apelsinu isspausti sultis, citrina supjaustyti labai plonais griezineliais. Vynuoges nuplauti ir nuimti nuo kekes.Zelatina isbrinkyti mazame kiekyje vandens ir paskui ant silpnos ugnies kaitinti, kol visiskai istirps. Tada supilti apelsinu..

Recepto vertinimas: 0

PAPRIKOS SALOTOS SU SKREBUČIAIS

Duona supjaustyti kubeliais ir pakepinti keptuveje su 4 saukstais aliejaus. Darzoves nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Kiausinius aplupti ir taip pat supjaustyti kubeliais. Supjaustytus produktus sumaisyti.Likusi alieju sumaisyti su citrinos sultimis, balto vyno actu, pagardinti tabasko padazu, cuk..

Recepto vertinimas: 0

DARŽOVIŲ UŽKANDIS

Pomidorus aplupti ir smulkiai supjaustyti. Pora ir svoguna supjaustyti ziedeliais. Desra supjaustyti griezineliais ir pakepinti aliejuje. Po to suberti svogunus ir pora, pakepinti. Tada sudeti pomidorus ir troskinti, kol jie issileis. Sudeti smulkiai supjaustyta paprika, pasudyti, papipirinti.Cukini..

Recepto vertinimas: 0

ANANASINĖS VASAROS SALOTOS

Ananasus nuvarvinti, salierus susmulkinti. Obuoli nuplauti, aplupti, isimti seklas ir supjaustyti pusgrieziniais. Vynuoges perpjauti pusiau. I jogurta imaisyti druskos, pipiru, medaus, krienus ir citrinos sultis. Visus ingridientus sudeti i salotine ir uzpilti jogurtu. papuosti salieru lapeliais.Sio..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: aplupti