Paprikos sriuba

Ingridientai:
150 g rūkytos šoninės
100 g morkų
3 pomidorai
70 g salierų
50 g porų
100 g svogūnų
žalios paprikos
1 geltona paprika
350 g bulvių
4 šaukštai jogurto
3 šaukštai ryžių
2 skiltelės česnako
petražolių
pipirų
druskos
Gaminimas

Šoninę supjaustyti kubeliais ir apkepinti alieue. Svogūną nulupti, supjaustyti. Morkas nuskusti ir sutarkuoti. Nuvalyti porą supjaustyti griežinėliais. Paprikas nuplauti, išvalyti sėklas ir supjaustyti juostelėmis. Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Pomidorus nuplikyti, aplupti ir supjaustyti kubeliais. Į kepinamą šoninę sudėti svogūną, morkas ir porus, truputį pakepinti. Po to sudėti papriką, 2 min. pakepinti, įpilti 4 stiklines vandens, sudėti prieskonius (išskyrus petražoles) ir užvirti. Ryžius išplauti, sudėti į sriubą. Kartu su bulvėmis į verdančią sriubą dėti petražolių šakeles ir virti 15 min. Tada sudėti pomidorus ir virti dar 7 min. Nulupti česnaką ir sutrinti arba labai smulkiai sukapoti, sudėti į sriubą. Iš sriubos išimti petražoles. Sriubą dar galima paskaninti malta paprika. Sriubą supilti į lėkštes, į kiekvieną lėkštę įdėti po šaukštą jogurto ir pabarstyti smulkintomis petražolėmis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!