22 rezultatų ieškant "antis"

Kugelis su vištiena arba antimi

Bulves sutarkuokite, nusunkite užplikykite vedančiu pienu, įdėkite 50 g ištirpinto sviesto, pasūdykite, išmaišykite. Vištą arba antį supjaustykite nedideliais gabaliukais, sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 10 – 15 minučių. Išgriebus įtrinkite česnaku. Į ištept..

Recepto vertinimas: 1

Virta antis

Paruoštą antį įdėti į verdantį vandenį ir virti 2 valandas. Vėliau sudėti daržoves ir pasūdyti. Išvirusią, supjaustyti. Miltus pakaitinti riebaluose, įpilti sultinio, citrinos sulčių ir užvirinti. Antį patiekti su padažu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Virta antis su daržovėmis

Paukštį sukapoti ir išvirti. Kai mėsa apvirs, sudėti susmulkintas daržoves. Miltus pakepinti riebaluose, įpilti sultinio ir virti. Paskui įdėti kiaušinio trynį ir grietinę. Išvirtą mėsą sudėti į padažą ir patiekti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta antis

Paukštį perkirsti į 4 dalis ir pamerkti į marinatą iš vyno, svogūno ir druskos. Po 3 dienų išimti, apdžiovinti ir apkepinti. Tada palaistyti marinatu ir troškinti. Į skystį nuo troškinimo pridėti miltų ir grietinės. Mėsą patiekti padaže. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta laukinė antis

Antį prismaigstyti lašinukų, pakepinti svieste, apipilti sultiniu, įberti druskos, įpilti citrinos sulčių ir tada troškinti. Ištroškintą antį supjaustyti ir patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta antis su daržovėmis

Mėsą supjaustyti, svogūnus apvirti. Mėsą, svogūnus ir pomidorus pakaitomis suverti ant iešmo. Aliejų sumaišyti su prieskoniais ir mišiniu aptepti mėsą. Tada kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kubiška troškinta antis

šdarinėta antis supjaustoma gabalais, įtrinama druska su česnaku ir apkepinama aliejuje. Sudedami stambiai supjaustyti svogūnai, įpilama keli šaukštai vandens bei acto, užbarstoma raudonųjų pipirų ir uždengus patroškinama. Bulvės supjaustomos, sudedamos prie troškinamos anties ir u..

Recepto vertinimas: 0

Antis, įdaryta makaronais

Išdarinėtą antį gerai įtrinti druska, maltais pipirais bei smulkiai supjaustytu svogūnu. Makaronus išvirti ir nuvarvinti. Iš išmirkytų slyvų išimti kauliukus, sumaišyti su makaronais, gabaliukais supjaustytomis morkomis, užpilti ištirpintu sviestu ir viską atsargiai išmaišyti. Ši..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos šaltiena su obuoliais

Antį išdarinėti, supjaustyti gabaliukais, sudėti į šaltą vandenį,užvirinti ir virti ant lengvos ugnies, nugraibstant putas. Kepenėlių nevirti, o iškepti ir patieki atskirai. Prieš baigiant virti, sudėti morkas, svogūną, pipirus, lauro lapelius, kmynus. Išvirus sultinį perkošti. M..

Recepto vertinimas: 2

Kalėdinė antis su spanguolių padažu

Užvirinu dideliame puode vandenį, išjungiu ugnį, įkišu ir ištraukiu antį, gerai nuvarvinu, ištraukau likusius padaigus ir parai kabinu virš viryklės, po apačia padėjęs indą varvantiems taukams. 2 kg antį iš vidaus ir išorės įtrinu prieskonių mišiniu: 30g preseliu išspaustų ..

Recepto vertinimas: 1

Antis, įdaryta bulvėmis

Antis išdarinėjama, gerai išplaunama, įtrinamą druska ir kmynais. Virtos bulvės, skilvis, širdis sumalama mėsmale, kepenėlės supjaustomos juostelėmis. Svieste ar anties riebaluose pakepinami kapoti svogūnai, sudedamas mairūnas, kiaušinis, pyrago džiūvėsėliai, grietinė, pasūdom..

Recepto vertinimas: 0

Virta antiena

Išdarinėta antis nuplaunama ir verdama supjaustyta dideliais gabalais (nedidelė verdama nepjaustyta) prieskonių ir prieskoninių daržovių sultinyje. Išvirusi supjaustoma, pasūdoma ir apkepinama riebaluose, kol gražiai pagels. Patiekiama karšta, sudėta į pašildytą pusdubenį, apš..

Recepto vertinimas: 0

Antis apelsinų ir vyšnių padaže

Antį išdarinėti, nuplauti, ištrinti druska ir pipirais, į vidų įkimšti sutarkuotą apelsino žievelę, tuomet surišti kojytes ir sparnelius. Nuplauti anties vidurius. Paruošti sultinį: 2 šaukštus svogūnų ir anties vidurius apkepinti taukuose; pridėti pusę porcijos morkų, sali..

Recepto vertinimas: 2

Antis konjake

Nuo krūtinėlių nulupti odeles, mėsą įtrinti druska ir sudėti į stiklinį indą. Paruošti marinatą: smulkiai supjaustyti svogūnus ir česnaką, užpilti juos konjaku, pridėti susmulkintą lauro lapelį, žalumynus ir maltus juoduosius pipirus. Anties krūtinėles šioje masėje marinuot..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta antis

Iš paruoštos anties atsargiai, nesugadindami odelės, išimame visus kaulus. Išpjaustome riebalus. Paukštieną įtriname druska, apšlakstome brendžiu arba vynu ir padedame į šaldytuvą. Vištų krūtinėles, nuplauname, nusausiname ir sumalame. Sudedame nuluptą, smulkiai supjaustytą svog..

Recepto vertinimas: 0

Antis su apelsinais

Antį gerai nuplauname, nusausiname. Morką ir petražolės šaknį gerai nuplauname drugnu tekančiu vandeniu, nusausiname ir supjaustome nedideliais kubeliais. Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Vieną apelsiną nulupame ir aštriu peiliu padalijame skiltelėmis. Nulupame vieno apelsino..

Recepto vertinimas: 0

Kepta antis su apelsinų padažu

Druską, pipirus ir kmynus pakepinkite sausoje keptuvėje. Atvėsinkite ir sutrinkite. Antį nuplaukite šaltu vandeniu, nuo visur (išskyrus sparnelius ir sprandą) nuimkite riebalus. įtrinkite druskos ir pipirų mišiniu ir palikite nakčiai uždengtą. Susmulkinkite imbierus, česnakus, su..

Recepto vertinimas: 2

Aluje troškinta antis

Antį gerai išplauti. Smulkiai supjaustyti obuolį, nuplauti razinas, supjaustyti ir pakepinti svogūną, viską sudėti į virtus ryžius ir gerai išmaišyti. Antį įtrinti druska, kvapiaisiais pipirais, muskato riešutu ir baziliku. Tada į antį sudėti paruoštą įdarą ir ją įdėti į t..

Recepto vertinimas: 4

Afganiška paukštiena su ryžiais

Vištą arba laukinius paukščius iškepkite orkaitėje arba ant iešmo. Svogūnus nulupkite, susmulkinkite. Keptuvėje pašildykite aliejų ir visą laiką maišant pakepinkite svogūnus. (Kepkite ant silpnos ugnies). Kai svogūnai bus gerai iškepę, išimkite juos iš keptuvės ir sudėkite į..

Recepto vertinimas: 0

VIRTA ANTIS GRYBŲ PADAŽE

Isdarineta nepjaustyta antis uzpilama karstu pasudytu vandeniu ir verdama neuzdengta, kol suminksteja. Baigiant virti, sudedamos pakepintos prieskonines darzoves.Padazui nuplauti grybai isverdami mazame kiekyje vandens, supjaustomi juostelemis ir patroskinami su smulkiai supjaustytu svogunu saukste ..

Recepto vertinimas: 0

ANTIS ALUJE

Anti gerai ispalauti. Smulkiai supjaustyti obuoli, nuplauti razinas, supjaustyti ir pakepinti svoguna, viska sudeti i ryzius ir gerai ismaisyti. Anti itrinti druska, kvapiaisiais pipirais, muskato riesutu ir baziliku. Tada i anti sudeti idara ir ja ideti i troskinimo inda. Tuomet supilti alu, alus t..

Recepto vertinimas: 0

Kepta įdaryta antis

Paruosta anti itriname prieskoniais ir palaikome 2-3 val. Morkas, saliera, obuoli, svoguna sutarkuojame mazais siaudeliais, susmulkinamesaliero lapkocius, iberiame kmynu, druskos, pipiru, dedame i keptuve ir trumpai apkepame. Atvesusi idara sudedame i anti ir uzsiuvame. I skarda sudedame susmulkinta..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: antis