25 rezultatų ieškant "aliejuje"

Spurgos su marmeladu

Į puodą supilti vandenį, sudėti margariną ir kaitinti, kol margarinas ištirps, suberti druską ir užvirinti. Į verdantį vandenį suberti miltus ir maišyti, kol susidaręs kietas tešlos gumulas lengvai atšoks nuo puodo dugno. Nukelti puodą nuo ugnies, po vieną įmušti kiaušinius, kie..

Recepto vertinimas: 0

Keptos bulvės su kumpiu

Bulves nulupkite, šoninę supjaustykite juostelėmis ir pakepinkite aliejuje. Sudėkite bulves ir apkepinkite iš visų pusių, kol pageltonuos. Pabarstykite paprika. Silkes supjaustykite gabaliukais. Lėkštę ištrinkite perpjautu česnaku ir sudėkite į ją nuplautus ir gerai nuvarvintus salot..

Recepto vertinimas: 0

Krekeriai

Skustas bulves pjaustome 3-4 cm storio griežinėliais.Kepame dalimis - pirmiausiai ant silpnos ugnies aliejuje, paskui antrą sykį - vėl aliejuje, bet ant stiprios liepsnos.Bulvės išsipučia, pasidaro sausoa ir lengvos, rusvo atspalvio.Kai iškepa, pasūdome. ..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su žuvimi

Šoninę supjaustyti juostelėmis, svogūną - žiedeliais ir pakepinti aliejuje. Lydekos filė supjaustyti juostelėmis, įtrinti prieskoniais, apšlakstyti citrinos sultimis, apibarstyti cukrumi, smulkintu česnaku ir pakepinti aliejuje. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, išgriebus nuvarv..

Recepto vertinimas: 0

Aliejuje kepta plekšnė

Žuvis nuvalome, išimame vidurius, nupjaustome galvas, gerai išplauname, pasūdome ir sudedame į indą.Po to užpilame jas pienu ir palaikome 1 val.Tuomet išimame žuvis iš pieno, pavoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. ..

Recepto vertinimas: 3

Mėsos faršo kepsneliai

Morkas sutarkuotis per burokinę tarką, svogūnus smulkiai sukapoti ir viską apkepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje. Į mėsos faršą įmušti kiaušinį, suberti prieskonius, pravėsusias apkeptas morkas bei svogūnus ir gerai išminkyti. Gautą masę tepti ant vaflio lakšto ir u..

Recepto vertinimas: 4

Saldi silkė

Mėsą sumalti kartu su bulvėmis ir silke. Įmušti kiaušinius ir sudėti grietinę. Formą ištepti margarinu, sudėti masę, apibarstyti džiūvėsėliais ir tarkuotu sūriu. Kepti orkaitėje 20 minučių. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Citrinos marinatas vištienai

Plonai supjaustykite česnaką ir mažoje keptuvėje pavirkite aliejuje ant silpnos ugnies, kol česnakas ims geltonuoti. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir išimkite česnaką. Keptuvėje esančiame aliejuje išmaišykite kitas sudedamąsias dalis, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį ir marinat..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis daržovių marinate

Žuvį nuvalyti, išimti kaulus, supjaustyti į gabalus ir, pavoliojus miltuose, pakepinti aliejuje. Mažą žuvį apkepti nepjaustytą. Marinatui skirtas daržoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti: svogūnus - plonais griežinėliais, morkas ir petražoles - žvaigždutėmis. Jas 10 - 15 min pak..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies kukuliai pomidorų padaže

Žuvį išvalyti, nulupti, pašalinti kaulus ir sumalti mašinėle kartu su piene mirkytu pyragu ir aliejuje pakepintu svogūnu. Įdėti kiaušinį, pipirų, druskos, masę išmaišyti ir padaryti kaštono dydžio kukulius. Juos pavolioti miltuose, pakepinti aliejuje, pridėti pomidorų košės, gr..

Recepto vertinimas: 0

Silkė aliejuje su spirgintais grybai

Silkes išmirkyti, išvalyti, nulupti, išimti kaulus, supjaustyti, kad būtų patogu valgyti, ir sudėti į indą. Pridėti galvą ir uodegą. Džiovintus grybus išvirti truputį pasūdytame vandenyje, supjaustyti pailgais plonais gabalėliais ir kartu su panašiai supjaustytais svogūnais pakepi..

Recepto vertinimas: 3

Menkė su bulvėmis ir grybais

Menkės filė supjaustyti gabalais, apibarstyti druska, apšlakstyti rūgščiomis sultimis ir palaikyti šaltai. Tada žuvies gabalus apvolioti miltais ir iš abiejų pusių kepti aliejuje, kol apsitrauks rausva plutele. Ugniai atsparią formą arba keptuvę patepti aliejumi, ant dugno sudėti pja..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių ir daržovių troškinys

Ryžius išvirti, sutarkuoti morkas ir pakepinti aliejuje, supjaustytus svogūnus taip pat apskrudinti kartu su morkomis. Paprika supjausčius kubeliais pakepti aliejuje, pabaigoje įdėti ir pomidorų gabalėlius. Visus šiuos produktus sumaišyti su ryžiais bei pabarsčius pipirais, druska ir pr..

Recepto vertinimas: 0

Suktinukai su morkomis

130 g mišinio ,,Naturalis" užpilame 200 ml šalto virinto vandens (kad būtų minkštesni, galima brinkinti 30 min), gerai išmaišome ir formuojame 4 paplotėlius, į kurių vidų dedamos aliejuje šutintos morkos ir formuojami suktinukai. Suktinukai verdami garuose 20 min...

Recepto vertinimas: 0

Vikos guliašas (4 asmenims)

Mėsą supjaustyti apie 1 cm kubeliais ir kepti aliejuje, kol gražiai apskrus. Mėsą išgriebti ir sudėti į puodą, o likusiame keptuvėje aliejuje pakepiname kečupą. Sausoje keptuvėje pakepinti miltus, kol gražiai pagels. Pakepintus miltus supilti į dubenėlį ir praskiesti vandeniu, kad ..

Recepto vertinimas: 1

Sūrio kepsnys su špinatų padažu ir salotomis „Freese“

Sutarkuoti fermentinį sūrį, įdėti kiausinio ir suformuoti apskritos formos kepsnį. Pavolioti plaktame kiausinyje, tada džiūvėsėliuose, tą patį pakartoti dar kartą. Dėti į įkaitusią keptuvę ir kepti aliejuje ant mažos ugnies, kol gražiai pagels is abiejų pusių. Svogūnus ir sp..

Recepto vertinimas: 4

Vištų kepenėlės su kiniškais kopūstais

Vištų kepenėles nuplauname, išpjaustome plėves, riebalus ir supjaustome gabaliukais. Migdolus nuplikome karštu vandeniu, nulupame, perpjauname per pusę ir apkepiname karštame aliejuje. Po to išimame iš keptuvės ir nuvarviname. Česnaką nulupame, pakepiname aliejuje 1-2 min., po to iši..

Recepto vertinimas: 3

Torero viščiukas

Viščiuko filė ir šlauneles kepinti alyvų aliejuje, kol susidarys skrudi odelė. Apipilti baltuoju vynu ir mėsos sultimis, įdėti pomidorų padažo ir troškinti tol, kol mėsa suminkštės. Garnyrui patiekti šviežius grybus, keptus ant grotelių, pomidorus, keptus be luobelės ir sėklų,..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos "šmotų" sriuba

Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome dideliais gabalais. Pakepiname įkaitintame aliejuje. Kol mėsa kepa, užverdame vandenį. Į jį sudedame nuplikytas perlines kruopas. Apkepusią mėsą sudedame į verdantį vandenį su kruopomis. Verdame, kol suminkštėja ir mėsa, ir kruopos ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis su agurkais (Ingridos)

Supjaustyti svogūnus žiedais ir pakepti aliejuje, įberti druskos. Žuvį pabarstyti druska, pipirais, susmulkintais krapais, dėti į aliejuje išteptą skardą. Ant žuvies dėti svogūnus, užpilti citrinos sultis, sudėti nuluptus, be sėklų, plonai suplaustytus agurkus, užtepti majonezu, ..

Recepto vertinimas: 0

Itališkas baklažanų ir mocarelos apkepas (Sniegos)

Baklažanus ir cukinijas nuplauti, supjaustyti plonomis riekelėmis, ir palikti 15 min. pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepti 5 min aliejuje, ant viršaus supilti konservuotus pomidorus ir troškinti apie 15 min. Baklažanus ir cukinijas pavolioti miltuose ir kiaušinio..

Recepto vertinimas: 5

Pikantiškas sluoksniuotas varškės tešlos pyragas

Varškę išsukite su 6 kiaušinių tryniais ir druska iki vientisos masės. Supilkite pieną ir išmaišykite. Suberkite persijotus miltus ir vėl gerai išmaišykite. Likusius 6 kiaušinių baltymus išplakite iki standumo ir atsargiai įsukite į tešlą. Keptuvėje įkaitintame aliejuje vieną..

Recepto vertinimas: 3

MAKARONAI SU ŽUVIMI

Sonine supjaustyti juostelemis, svoguna - ziedeliais ir pakepinti aliejuje. Lydekos file supjaustyti juostelemis, itrinti prieskoniais, apslakstyti citrinos sultimis, apibarstyti cukrumi, smulkintu cesnaku ir pakepinti aliejuje. Makaronus isvirti pasudytame vandenyje, isgriebus nuvarvinti ir perliet..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos kotletai karališkai

I farsa sudedame ismirkytas razinas, kiausinius, vegeta, pipirus, dziuvesius ir pakepintas aliejuje paprikas. Viska gerai ismaisome ir 10 minuciu paliekame saltai pastoveti. Per ta laika krabus apvyniojame rukytos sonines griezineliais. Is farso mases formuojame rutulius, ir po valiai istumiame po k..

Recepto vertinimas: 1

Šokoladinis viščiukas

Viščiuką įtriname prieskoniais ir pamarinuojame 3-4 vai. Svogūnus ir morkas pakepame aliejuje, išimame ir tame pačiame aliejuje apkepame porcijomis supjaustytą viščiuką. Tuomet atgal sudedame daržoves, įpilame vyno arba sulčių. Troškiname apie 40 min.Paruošiame padažą: 0,5 stiklin..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: aliejuje