Mėsos faršo kepsneliai

Ingridientai:

500g mėsos faršo
2 svogūnų
1 didelės morkos
1 kiaušinio
4 didelių vaflių lakštų
pipirų ir kt.prieskonių
druskos
džiūvesėlių apvoliojimui
4 kiaušinių kepsnelių mirkymui
aliejaus kepimui

Gaminimas:

Morkas sutarkuotis per burokinę tarką, svogūnus smulkiai sukapoti ir viską apkepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje. Į mėsos faršą įmušti kiaušinį, suberti prieskonius, pravėsusias apkeptas morkas bei svogūnus ir gerai išminkyti. Gautą masę tepti ant vaflio lakšto ir uždengti kitu bei lengvai prispausti. Tada taip paruoštus vaflius supjaustome juostelėmis, kaip pjaustysite, pasirinkite patys ar kvadratėliai ar stačiakampiais. Likusius kiaušinius išplakame, vaflio ruošinius mirkome plakinyje ir apvoliojame džiūvesėliuose bei kepame įkaitintame aliejuje. Galima valgyti su šviežių daržovių salotomis ir bulvių koše.
Skanaus

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!