2 rezultatų ieškant "adzika"

Adžika (konservavimui)

Visas daržoves nuvalyti, sumalti mėsmale, virti savo sultyse nuo užvirimo 50 min. Supilti actą, aliejų, cukrų, druską, česnaką ir pavirinti dar 10 min. Sudėti į stiklainius. Galima paruošti žiemai. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Mišrainė žiemai Adžika

Viską nuplovus sumalti mėsmale ir virti 1 valandą ant silpnos ugnies. Baigiant virti įpilti 1 stiklinę cukraus, 2 šaukštus druskos ir kai užvirs pridėti 200 gramų česnakų, 1 stiklinę 9% acto, 1 stiklinę aliejaus. Viską gerai išmaišyti ir dar truputi pavirti. Dėti į stik..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: adzika