6 rezultatų ieškant "lazdele"

Pieniška Želė

Pieną užvirti su sutrupinta vanilės lazdele, želatiną suberti į šaltą vandenį ir pašildyti, kad ištirptų. Trynius sutrinti su cukrumi ir maišant įpilti juos į pieną, sumaišytą su želatina. Supilti į formą išimamu dugnu, leisti ataušti ir įdėti į šaldytuvą. Sultis sumai..

Recepto vertinimas: 4

Rizotas su viščiukų sparneliais

Ant vidutinės ugnies prikaistuvyje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite pusę laiškinių svogūnėlių, šalavijo lapelius, viščiukų sparnelius ir apibarstykite druska. Kepinkite 3-4 min. Uždenkite ir dar 15 min. kepkite ant žemos ugnies. Įpilkite 90 ml vyno. Uždenkite ir kepkite..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su vyšnių likeriu

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti tarkuotą citrinos žievelę ir vanilinį cukrų. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo ..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su avietėmis bei vaniliniu padažu

Mieles ištirpinti 85 ml drungno pieno, suberti 100 g miltų bei 30 g cukraus ir viską sumaišyti iki vientisos masės. Uždengti ir 1 val. laikyti šiltoje vietoje. Tuomet suberti likusius miltus, įmušti 2 kiaušinius, dėti papildomus 3 trynius, įpilti 60 ml pieno ir suminkyti vientisą teš..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su kremu

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ir supjaustyti į norimą kiekį kvadratėlių, ar kitokios formos pyragėlių. Sudėti ant šaltu vandeniu suvilgytos skardos. Tešlą subadyti mediniu pagaliuku ir palaikyti 15 min. Orkaitę įkaitinti iki 220°C ..

Recepto vertinimas: 0

Eklerai su kavos įdaru

Tešlai 250 ml vandens, druską, sviestą ir cukrų užvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo viryklės. Iš karto suberti visus miltus ir maišyti, kol susidarys vientisa tešla. Puodą vėl padėti ant viryklės ir kaitinti maišant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis te..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: lazdele