25 rezultatų ieškant "pakeisti"

Naminiai ledai su šokoladu

Kiaušinių trynius išsukame su cukrumi ir vanilės cukrumi.Pieną užviriname.Į kiaušinių masę pamažu maišydami pilame verdantį pieną.Ledus atvėsiname, po to šaldome šaldiklyje.Sušaldytus ledus imame šiltu šaukštu (suvilgytu šiltame vandenyje) ir dedame į desertuinę lėkštelę ..

Recepto vertinimas: 0

Saldūs sumuštiniai su medumi ir uogomis

Baltą duoną arba sausainius aptepti sviestu ir medumi. Ant kiekvieno sumuštinio uždėti uogų (galima supjaustytų ir įvairių rūšių). Žiemą uogas galima pakeisti vaisiais iš kompoto. ..

Recepto vertinimas: 5

Editos kalėdinis pyragas

Mieles , cukrų ištirpdyt šiltame piene, bet ne karštame, įdėti porą šaukštų miltų ir palaukiame kol iškils. Tada supilame puse ištirpinto margarino ar sviesto, kitą dalį paliekame tešlos kočiojimui. Dedame po truputį miltus ir atsargiai maišome, išminkome tešlą ir l..

Recepto vertinimas: 4

Grybų rasalas su karštomis bulvėmis

Trynius issukti su cukrumi, suberti miltus, nuplautas, nusausintas razinas, iki standziu putu isplaktus baltymus. Ismaisyti, pilti i paruosta skarda ir kepti vidutinio karstumo orkaiteje apie 45-60 min. Iskeptus isversti ant lenteles, atausinti. Sviesta sukti, dedant po sauksta obuoliu koses. Sudeju..

Recepto vertinimas: 5

Sojų salotos

Sojas užpilti šaltu vandeniu, užvirinti, nukelti nuo ugnies. Po 2 val. pakeisti vandenį, išvirti ir nugarinti.Bulves kruopščiai nuplauti, išvirti ir, kai atauš, nulupti.Agurką ir bulves supjaustyti kubeliais, išmaišyti su sojomis, majonezu, grietine ir žalumynų dalimi, paskaninti...

Recepto vertinimas: 0

Vafliai su slyvomis raudonajame vyne

MIltus supiltį į dubenį, palaipsniui pilti pieną, sirupą, berti druską, dėti trynius, sviestą, varškės sūrelį arba varškę ir minkyti tešlą. Suberkite sezamų sėklas ir palikti, kad išbrinktų. SLyvas ir cinamoną užpilti raudonuoju vynu. SLyvas užvirinti ant silpnos ugnies, pali..

Recepto vertinimas: 0

Žemaitiškos spurgos

Piene išmaišyti miltus, sudėti sutrupintas mieles, užberti šaukšteliu cukraus ir leisti tešlai pakilti. Po to sudėti trynius, supilti išlydytą sviestą, vanilinį cukrų, druską, gerai išminkyti, kad tešla nebeliptų prie rankų. Leisti vėl tešlai iškilti. Rankas patepus sviestu, i..

Recepto vertinimas: 0

Tiramisu tortas

Išplakti trynius su cukrumi iki baltumo. Atsargiai įmaišyti sūrį (varškės masę) po vieną šaukštą. Atskirame inde išplakti baltymus iki putų. Viską atsargiai išmaišome. Pusė sausainių išmirkyti kavos likeryje.Sausainius išdėlioti formoje. Ant sausainių padengti pusė masės ..

Recepto vertinimas: 4

Saldūs sumuštiniai su medumi ir uogomis

Ragaišis, balta duona arba sausainiai aptepami sviestu ir medumi.Ant kiekvieno sumuštinuko uždedama vienos arba kelių rūšių uogų.Žiemą uogas galima pakeisti vaisiais iš kompoto. ..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su morkomis ir sūriu

Duona padžiovinama arba viena pusė apkepinama. Ant apkepintos pusės eilute dedamos sveikos arba išilgai į keturias dalis perpjautos virtos morkos. Trinti džiūvėsiai ir tarkuotas sūris pakaitinami ištirpintame svieste, paskui sudedami ant morkų. Sumuštiniai kelioms minutėms pastatomi į..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su soja

Sluoksniuotą tešlą iškočioti, dėti į formą, pateptą aliejumi, subadyti ir kepti apie 10 minučių. Svogūnus pjaustome kubeliais, kepiname svieste, įberiame miltų, įpilame pieno, suberiame vegetą, baziliką ar kitokius prieskonius. Praaušiname, tada įmušame kiaušinį, įberiame ta..

Recepto vertinimas: 0

Cukinijų apkepas su mėsos kukuliais

Morkas ir cukiniją sutarkuojame ir pakepiname su aliejumi ir prieskoniais. Porus ir petražoles susmulkiname, pakepiname kartu su morkom.Iš faršo formuojame kukuliukus ir apkepiname. Į kepimo indą dedame daržovuų sluoksnį, kukuliukus ir vėl daržoves. Ant viršaus dedame tarkuotą ar juos..

Recepto vertinimas: 1

Varškės - migdolų šarlota

Biskvitas Įkaitinti orkaitę iki 170C. Skardą ir išardomą torto formą (20cm) iškloti kepimo popieriumi. Baltymus išplakti su vyno akmeniu nedideliu greičiu, kol susidarys putos, palaipsniui pilant pusę cukraus. Padidinti greitį ir plakti baltymus iki standumo. Trynius išplakti su li..

Recepto vertinimas: 2

Bretoniškas pyragas

1. Razinas nuplauname ir išmirkome rome. 2. Miltus, cukrų, žiupsnelį druskos ir paplaktus kiaušinius išmaišome mediniu šaukštu. Po truputį supilame šaltą pieną, o pabaigoje sudedame razinas. 3. Gilų, karščiui atsparų indą patepame riebalais. Supilame į jį tešlą ir kep..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su vištiena

Vištieną supjaustome nedideliais gabalėliais, apibarstome pipirais, druska ir maišydami pakepiname 2 šaukštuose įkaitinto aliejaus. Svogūnus nulupame ir supjaustome smulkiai, salierų stiebelius - nedideliais gablėliais. Salotų lapus suplėšome. Likusį aliejų sumaišome su apelsinų i..

Recepto vertinimas: 0

Aštrus aptepas sumuštiniams

1. Kietai virtus kiaušinius supjaustyti griežinėliais. Kelis jų palikti papuošimui, o likusius susmulkinti ir sutrinti su garstyčiomis. Suberti susmulkintus česnakus, agurkėlius, paskaninti druska, pipirais ir viską gerai sumaišyti su varške. 2. Ant dviejų riekių užtepti paruoš..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių salotos vyrams (Jūratės)

Virtus kiaušinius ir obuolius supjaustyti nedideliais kubeliais, moliūgų sėklas galima irgi pasmulkinti. Česnaką supjaustyti kuo smulkiau. Viską sumaišyti, užpilti majonezu. Viršų apibarstyti valytomis krevetėmis ar smulkintu kumpeliu. ..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta vištienos sriuba

Vištieną apvirti. Kol ji verda, kubeliais supjaustyti morką, salierą ir sudėti į puodą su vieštiena. Pavirti apie 15min. Per šį laiką kubeliais supjaustyti papriką, cukiniją. Supjaustyti kopūstą, susmulkinti česnako skiltelę. Porą pjaustyti griežinėliais. Šias daržoves bei ke..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)

Batono dugną nupjauti. Jei batonas labai purus ir minkštimas gerai susispaudžia, jį prispausti. Galima dalį batono minkštimo išimti, o likusį prispausti. Vidų aplieti tirpintu šokoladu (šokoladą sutrupinti ir kaitinant išlydyti su šlakeliu pieno), pabarstyti smulkintais džiovintais ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota jautiena

Nupjauname mėsos plėveles. Mėsą nuplauname, nusausiname ir, kol gaminsime marinatą, įdedame į indą, kuriame marinuosime. Gaminame marinatą. Į puodą sudedame visus marinatui skirtus produktus, pakaitiname, kol užverda, ir atvėsiname. Ant mėsos užpilame pravėsusio marinato ir palieka..

Recepto vertinimas: 5

Vynuogių desertas

Į keptuvę sudedame sviestą ir vynuoges, įpilame citrinų sulčių, įberiame cukraus. nustatome mažą kaitrą ir kepame apie 3 minutes nuolat maišydami. Įpilame vaisių likerio ir gerai sumaišome. Desertą tiekiame karštą arba šaltą. Tiekiame su citrinu šerbetu, vaisiniu jogurtu ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių tortas su vyno kremu

Tešlai kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti prieskonius. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant baltymų. Viską atsargiai išmaišyti, supilti..

Recepto vertinimas: 0

Tortas tiramisu

Išplakti trynius su cukrumi iki baltumo. Atsargiai įmaišyti sūrį (varškės masę) po vieną šaukštą. Atskirame inde išplakti baltymus iki putų. Viską atsargiai išmaišome. Pusę sausainių išmirkyti kavos likeryje. Sausainius išdėlioti formoje. Ant sausainių padengti pus..

Recepto vertinimas: 3

Naminiai ledai su šokoladu

Kiaušinių trynius išsukame su cukrumi ir su vaniliniu cukrumi. Pieną užviriname. Į kiaušinių masę pamažu maišydami pilame verdantį pieną. Ledus atvėsiname, po to šaldome šaldiklyje. Sušaldytus ledus imame šiltu šaukštu (suvilgytu šiltame vandenyje) ir dedame į desertinę lėkš..

Recepto vertinimas: 0

SPANGUOLIŲ PYRAGĖLIAI

Plačiu peiliu ant vaflių užtepamas sluoksnis "Rududu". Lakštai suslėgiami, sudėdami į uždaromą metalinę torto formą. Viršus gausiai apdedamas spanguolėmis. Paruošiama želė, tik pilama perpus mažiau vandens, nei parašyta instrukcijoje. Jau stingstančią žele apliejamos spanguolės..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: pakeisti