Jautienos vyniotinis
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1 kg jautienos,
druskos,
pipirų,
50 g riebalų,
morka,
svogūnas.
Padažui:
1 šaukštas miltų,
100 g grietinėlės,
raudonojo rūgštaus vyno.
Įdarui:
Svogūnas,
3 marinuoti agurkai,
100 g lašinukų.
Gaminimas:
Mėsą išmušti, įtrinti druska, pipirais ir uždėti įdaro. Mėsą suvynioti, surišti ir apkepti. Tada įpilti 2 stiklines vandens, supjaustytas daržoves ir patroškinti. Į troškinimo padažą įberti miltų, pavirinti, perkošti ir įdėti grietinėlės bei vyno. Mėsą supjaustyti ir apipilti padažu. Skanaus.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!