Jautienos išpjova ant iešmo

Ingridientai:
800 g jautienos išpjovos,
3 šaukštai aliejaus,
4 nedideli pomidorai,
ryšelis svogūnų laiškų,
maltų pipirų,
druskos,
gelsvių,
bazilikų.
Gaminimas
Nupjauname išpjovos plėves ir išilgai, per visą ilgį, pasmeigiame ją ant iešmo. Kad kepdama mėsa neprarastų formos ir nesusitrauktų, pririšame ją prie iešmo stipriu natūralaus pluošto siūlu. Mėsą patepame aliejumi.

Kepame virš karštų anglių, nuolat sukdami iešmą. Ant atskiro iešmo apkepiname pomidorus.

Iškepusią išpjovą supjaustome griežinėliais, pasūdome, pabarstome pipirais. Tiekiame su svogūnų laiškais, žalumynais ir keptais pomidorais.

Bazilikai puikiai dera su pomidorais, cukinijomis ir špinatais. Jų lapelių dedama į salotas, padažus bei įdarus, jais puošiami užkandžiai.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!