Emilijos lazanija

Ingridientai:
400g miltų,
4 kiaušiniai,
100g neriebios kiaulienos,
100g jautienos faršo,
rūkyto kumpio,
2 gabalėliai vištienos kepenėlių,
100g sviesto,
100g tarkuoto sūrio,
šaukštelis pomodorų padažo,
svogūnas,
saliero šaknis,
morka,
0,5 stiklinės raudono vyno,
bešamelio padažo,
druskos,
pipirų.
Gaminimas
Pagaminkite tešlą, kai ji šiek tiek pastovės, ją iškočiokite ir supjaustykite juostelėmis. Paruoškite Bolonės padažą. Išvirkite lakštus pasūdytame vandenyje. Prieš virdami į vandenį įpilkite šaukštą aliejaus. Išvirtus lakštus sudėkite ant švarios medžiagos.
Į riebalais išteptą skardą sudėkite lakštų sluoksnį, jį užpilkite padažu, užberkite trupučiu tarkuoto sūrio ir uždėkite kelis gabalėlius sviesto. Ant viršutinio lakšto sluoksnio užpilkite likusį padažą, uždėkite kelis gabalėlius sviesto. Kepkite 200C orkaitėje 20 minučių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!