Marinuota jautiena su lašinukais
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1 kg jautienos,
aliejaus,
100 g lašinukų,
grietinėlės,
1 šaukštas miltų.
Marinatui:
8 kadagio uogos,
mairūno,
lauro lapas,
4 sugrūsti gvazdikėliai,
1 gabalėlis saliero,
1 petražolės šaknis,
svogūnas,
4 šaukštai aliejaus,
acto,
druskos,
cukraus.
Mėsą sudėti į dubenį ir apibarstyti prieskonių mišiniu, užpilti acto. Taip mėsą palaikyti 3 dienas.
Tada prismaigstyti lašinukų, surišti. Po to pakepinti, įpilti marinato ir patroškinti. Į padažą supilti vandenyje plaktus miltus, grietinėlę, pagardinti marinatu, pakaitinti ir perkošti. Tada mėsą supjaustyti ir patiekti su padažu bei bulvėmis. Skanaus.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!