ĖRIENOS KEPSNYS
Ingridientai:3-4 kg ėrienos šonkauliukų (16 kauliukų)
druskos, pipirų
maltų paprikų
šaukštelis rozmarinų aliejaus
Padažui:
stiklinė jautienos sultinio
šaukštas miltų
Gaminimas
Įtrinkite mėsą prieskoniais bei žolelėmis, susukite ratu ir padėkite ant kepimo skardos. Šonkauliukus apvyniokite folija, kad neapdegtų. Aptepkite mėsą aliejumi ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje orkaitės apačioje apie 2 valandas. Kepdami kartkartėmis apliekite mėsą aliejumi.
Paruoškite padažą: supilkite į sultinį nuvarvėjusiais kepsnio sultis, įmaišykite miltų ir praskieskite šaltu vandeniu.
Patiekite kepsnį gražiame padėkle su padažu ir daržovėmis.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!